Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 801
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 395
Печеля сак от "Кока-Кола". Първа награда за годината! Heart Eyes
Чакам и и едни чорапи от тях. Спечелих ги на 19.12.

Честито! Ти спечели спортен сак от Coca-Cola!
от:   
(coca-cola.app@hutsjwt.com)
дата:   14.01.2025 17:23
до:   
(coca-cola.app@hutsjwt.com)

cid:image001.png@01DA2D1C.35A2B200

Честито! Ти спечели спортен сак от Coca-Cola!🤩

Остава само да попълниш кратка форма с твоите лични данни, за да можеш да получиш наградата си възможно най-скоро – имаш 5 дни, за да го направиш. Ще я откриеш тук. 🤗 Моля попълни я само веднъж и очаквай наградата си до 30 работни дни.

Не забравяй редовно да проверяваш какво ново те очаква в Coca-Cola App и продължавай да играеш за още много яки награди. 🎁

При въпроси можеш да се свържеш с нас на официалния ни имейл coca-cola.app@hutsjwt.com или на Facebook страницата ни @CocaColaBulgaria.

Поздрави,

Екипът на Coca-Cola 🥤

# 1 396
И на мен ми се стори много голям, обаче като го облякох и ми заспа. Аз по принцип нося С и такъв ми и донесоха. А някой успя ли да го изпере, ако може да сподели на каква програма 😅 и сушилнята дали може да играе се чудя.
Скрит текст:

# 1 397
  • у нас
Чакам и и едни чорапи от тях.
При въпроси можеш да се свържеш с нас на официалния ни имейл coca-cola.app@hutsjwt.com или на Facebook страницата ни @CocaColaBulgaria.
Честито!
Кока кола не пишеха ли от друг имейл? Този нов ли е?

# 1 398
Отделно -имам уж спечелено Маливче от събота, но и от тях нямам все още мейл, а играта свършва утре.

И аз от петък нямам мейл за Малива 🙄

# 1 399
Чакам и и едни чорапи от тях.
Честито!
Кока кола не пишеха ли от друг имейл? Този нов ли е?

Това е някаква друга агенция, да. Гледам работят и със Старопрамен, Нестле.

# 1 400
Нямам мейл аз, значи не печеля от КК. Уф.

Защо вече не пускат награди със скъпоценни камъни? Преди имаше колонки, за които се играеше с тези камъни.....

# 1 401
Днес регистрирах втори код на орехите,и ми изписа , " регистрирай още 4 кода и участвай за голямата награда" Нещо се случи с първия код. Sob

# 1 402
  • у нас
M. G, Къде намерихте промоционални продукти?

# 1 403
Благодаря. Да видим и дали няма да пуснат някой бонус като миналогодишния.....

Като каза награди - някой някога печелил ли е нещо предметно от колелото на А1? Играя всеки ден от две години насам. Нищо естествено.....

Мисля,че някой се беше похвалил с награда в някоя от темите и аз се чудих същото,понеже и аз играя ппстоянно и нищо.

Пп. Дойде и мойта книга от Филаделфия. 🥳

# 1 404
Да, играя на него, благодаря. Не се пада всеки ден обаче....
Миналата година по това време бяха пуснали едни бонуси за мегабайти и минути, може и сега да решат. Ако някой види, моля да каже.

Моя мъж беше спечелил телефон. Звъннаха му в петък и събота вече беше при нас! Бързи са.
Относно играта на Пиринско, ще има само кенчета. ММ отвори няколко бири и има или кенче или нищо под капачката (празни са отдолу не печелившите)

# 1 405
Здравейте,
Някой да има мейл за награда от последната игра на PG на жилет. Мисля,че вече трябваше да са изтеглили печеливши.

# 1 406
Да се похваля,че днес получих книгата си от Филаделфия:)

# 1 407
Хриси, 56519 ли ти е номера на бележката? Защото долу до Бон е точно този номер, него ти е казала жената.

# 1 408
  • Телиш/Плевен
Като каза награди - някой някога печелил ли е нещо предметно от колелото на А1? Играя всеки ден от две години насам. Нищо естествено.....
Спечелих раница през юни миналата година.
Скрит текст:

# 1 409
Скрит текст:
В приложението на A1 имаше 2 игри до края на декември, едната
https://www.a1.bg/a1club-skyshowtime-game и втората https://www.a1.bg/a1club-sportbox-game
Случайно нкой от форума да е спечелил, защото не виждам публикувани победители, а трябваше да са изтеглили.
Днес се включих в новата им игра и се сетих за тази. Но и аз не открих печелившите.
В играта за ваучер от Altinbas ли участва? Аз не успявам там. В падащото меню за избор на услуга пише- Няма намерени. А в колелото участвах без проблем. Пак беше с падащо меню, но ми излизаха услугите, които ползвам. Та се чудех да не би играта за ваучера да не е стартирала, или да има проблем.
Макар, че знаех изхода от комуникацията с чатбота Ава, реших да опитам Laughing Като блъскане на глава в стена е работата. " Моля задайте си отново въпроса с по-малко думи, за да Ви разбера" ;"Не всичко знам, но което съм научила, не го забравям". Питам с по-малко думи, пуска ми рекламата на играта... Иначе е чевръста, но за 5 стотинки работа не свърши.Rage

Общи условия

Активация на акаунт