Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 061
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 605
Благодаря за отговора ,бързах много за да отворя сайта .Да ви споделя да ви разсмея ....добре ,че се придвижвам сама че да си напазарувам както трябва ....вода Девин от Лидл ,после Кауфланд за превръзки ,после Била ,за орехите .....Луда работа ....а и в магазините няма обявени реклами ,отварях да търся информация ...за Прев .не видях ама мислех че беше 9лв ....та ще се връщам да гледам .

# 1 606
Ей нямам късмет с милка,така искам шейната 😒Незнам колко бележки съм регнала досега  и нищо.Резерви теглят ли накрая милка?

Аз си преброих бележките, 16 + 2 с тел на ММ, еми няма да се набутвам повече. 170лв е в Емаг.

А относно моята сага с тях - рано, рано сутринта ми върнаха обаждане(от Милка). Момичето ми обясни, че на ден мога макс 3 бележки да регистрирам, явно съм пробвала 4та и затова ми изписвало, че съм с 0 участия. Общо взето, хал хабер си няма, помолих да разговарям с някой, който е по на ясно с правила им, нямало с кой. Не можа да ми даде отговор на въпроса с колко участия съм за голямата награда. 3 пъти ми повтори едни и същи неща.
Повече в игра на Милка не се включвам!

В КК си похабих всичките точки за Дайсъна и там греда.
Чакам си хлебопекарната от СофияМел и чашите от Фереро.
Дано пуснат интересни игри с хубави награди.

# 1 607
Излязла е голямата награда на Stella Artois, ако някой се познае да му е честита! Имах 22 кода точно за едно участие, ама нейсе!

https://mystellaartois.bg/promo/#winners

# 1 608
за Прев .не видях ама мислех че беше 9лв ....та ще се връщам да гледам .
Мисля, че играта все още не е активна поне в сайта им няма качена информация.

# 1 609
8.99 е сумата.

# 1 610
На милка софтуера винаги ме прескача от тях единствено съм печелила три чифта чорапи,😂
Явно не е мойта игра!

# 1 611
Не е качена но мисля че е от 13.01 или така съм запомнила....нищо ще купя пак ...

# 1 612
До кога е играта ,ще се върна да чета ...но
Все пак
От 09.01 до 05.02.2024

# 1 613
Стелата само двама печеливши ли са изтеглени? Наградите май бяха три.

# 1 614
КК са качили печелившите в приложението Hug
Те не изпращаха ли имейли на печелившите ?

# 1 615
Стелата само двама печеливши ли са изтеглени? Наградите май бяха три.
Има още малка надежда  и за нас. Трима трябва да са.

# 1 616
3 трябва да са наградите от Стела ,
Регистрирах мъжа ми с точно 22 кода
Дано е на късмет:)
Чаши не спечелих 😅 всеки ден регистрирах кодове ...и се пиеше бира 🤭

# 1 617
Повече няма да я близна тая бира - Стела-та. С над 50 кода, едни чаши не им се отпуснаха от сърцето, да не говорим за голямата награда. Има телефони, които се повтарят по няколко пъти.

# 1 618
  • Там...
Хм, а Стела-та как се свързват със спечелилите (чаши)? Виждам цифри като моя телефон, но за съжаление капачките не са в мен, за да сравня кода. Съвсем на шега реших да се потърся, имам само 5 кода регистрирани.

# 1 619
Да, сега видях, че трябва да са 3 наградите. В чревената фигура във фомата на подарък има опция да се скролне надолу. Но пък пише общо 2 номера, а не 3. И втория не е моя. Здраве да е! Успех на третия! Simple Smile

Скрит текст:
3 трябва да са наградите от Стела ,
Регистрирах мъжа ми с точно 22 кода
Дано е на късмет:)
Чаши не спечелих 😅 всеки ден регистрирах кодове ...и се пиеше бира 🤭

Общи условия

Активация на акаунт