Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 234
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 325
Я кажете за чашите на Швепс, тези от вас, които имат отпреди такива и ползват съдомиялни, дали цветът им се е изтрил/захабил?
Моите ги имам от сега,но вече поне 5-6 пъти съм ги пускала в съдомиална и нищо им няма-розови са.

# 2 326
Ще започнат да се белят!

# 2 327
Ще се обели цвета, недейте в миялна.
Само на ръка.

# 2 328
  • София
Благодаря за отговорите, и аз така предполагах.

# 2 329
Аз имам една черна и една жълта ( от приложението на Кола се регистрираха капачки ) комплект с колонка маршал и до сега винаги са мити в миална не са мръднали. Повече от две години са.

# 2 330
За тези от София.

# 2 331
Те са си заключили съобщенията. Не може да се изпрати скрийншот.

# 2 332
  • София
Винаги съм се чудила кой играе в такъв тип игри и кой измисля да подарява неща като чорапи (чиято доставка ще се окаже по-скъпа от тях) и разни малки нещица, които не са скъпи да се закупят. Особено пък ако са игри в соц. платформа и спамят всички наред.

# 2 333
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Да си покажа и аз чашите 😄. Доволна съм 🍷

# 2 334
  • Варна
Игра на Пиринско ор 01.02.https://www.pirinskopromo.bg/ И на Хайнекен от 15.02https://www.heineken.com/bg/bg/home

# 2 335
Сред печелившите на Rozali има Боби, обаче въобще не помня какво име съм попълнила в полето Име или псевдоним. Другата Боби от темата да каже играла ли е в тази игра. Изпратих една рецепта в един от последните дни на играта. Може би не съм аз, но ме гложди.
Намери си рецептата в сайта и виж под заглавието й какво име са сложили. Може да помогне да се подсетиш. Simple Smile

# 2 336
# 2 337
Тези от арнолдфуудс по едно време раздаваха на килограм клинове и разни други хубости и имах "щастието" да спечеля клин.
Завлякох се в студенски град където един крайно нелюбезен и намръщен субект след 30 мин чакане ми метна едно клинче средно 3 размера по-малко от това,което би ми станало изрязано на много интересни места.Успях да го обуя до коленете за радост на домашните,които много ми се смяха /поне нещо положително от цялата работа/
Та сигурно е накупил китайски чорапки размерче за дечица и се чуди как да си ги раздаде.
За вълнуващите се едните ми чаши са жълти другите черни /:laughing: не можах да се въздържа сори/

# 2 338
Скрит текст:
Сред печелившите на Rozali има Боби, обаче въобще не помня какво име съм попълнила в полето Име или псевдоним. Другата Боби от темата да каже играла ли е в тази игра. Изпратих една рецепта в един от последните дни на играта. Може би не съм аз, но ме гложди.
Намери си рецептата в сайта и виж под заглавието й какво име са сложили. Може да помогне да се подсетиш. Simple Smile
Предложението е супер, обаче на линка, на който са посочили, че ще публикуват рецептите ми се отваря началната страница на Rozali. Някой може ли да даде линк към рецептите? Моята беше за тиквен кейк с течен шоколад и лешници. Blush

# 2 339
  • Варна
https://pgonlinepromos.bg/AlwaysJan2025 от утре в Кауфланд,превръзки Аlwais

Общи условия

Активация на акаунт