Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 195
  • 2 733
  •   2
Отговори
# 2 310
  • София
Има ли все още чакащи ваучер от играта на Престиж  и Фантастико  ?
Aз още чакам в кв Връбница-2 съм.

# 2 311
В последния ден се включих в Розали с 1 рецепта за баница и съм с книжка. С нея започвам наградите за тази година. Не успях да изневеря на традицията 😁
И моите чаши са в офис на Спиди. Днес не успях да отида до града да ги взема. Чашите на Фереро са пристигнали при майка (понеже бях 2 месеца там и ги заявих на нейния адрес в друг град). Каза че са здрави.
От форума имам точки, не знам дали да ги обменя. Никак не ми се занимава с декларации. Ще помисля. Няма да са голяма загуба тия първите, колкото една куриерска доставка. Ще видя по-нататък какви ще са предизвикателствата. Зорлем да пиша в теми, които не ме вълнуват, не е за мен. Нито да създавам съдържание, с което да съм интересна и полезна.
Здравните теми предизвикват интерес и си ми остават на сърце.
Късмет в игрите на всички!

# 2 312
  • у нас
Орехите са до 18.03, а последното теглене е на 11.03, една седмица по-рано.
Скрит текст:

# 2 313
  • Лясковец
Вижте я с колко е коментари е и то не и писала, само с емотин.... Е как ние останалите, които играем честно,как ще спечелим.... Инстаграм играта на Захарни заводи..
Въпросният профил е със 108 коментара,djiosi със 104,а atk. със скромните 33,а аз при 2-3 коментара и запор.

# 2 314
  • Бургас
Много са досадни с такива коментари!

# 2 315
  • Сф
На мен най-накрая ми отговориха от Швепс, след като им писах 3-ти път! Сега се надявам и да си получа чашите!

И аз 3 пъти писах! Накрая ми отговориха, че имейлът, който съм им дала не съм била играла с него. Ами, нормално 1 месец по- късно да не помня с кой имейл съм играла. Дадох и другия и веднага получих на него съобщение да им предоставя адрес за доставка. Бях се отказала, че ще ги получа, ама току виж дошли

# 2 316
  • София, Дружба 2
И моите чаши от Швепс дойдоха днес. Жълтички  Simple Smile. Сега чакам само чашите от Стела Артоа, за които изпратих данни на 13.12. 2024 и още чакам, но има време.... в правилата пише, че до 45 работни дни изпращат.....

# 2 317
Сред печелившите на Rozali има Боби, обаче въобще не помня какво име съм попълнила в полето Име или псевдоним. Другата Боби от темата да каже играла ли е в тази игра. Изпратих една рецепта в един от последните дни на играта. Може би не съм аз, но ме гложди.

# 2 318
И мойте чаши от Швепс дойдоха днес най-накрая. Розовички.

# 2 319
Майка ми спечели Фотоапарат от Мартин,  но още не го е получила. Кой носи наградите ? До кога е срока?

# 2 320
  • София
И моите чаши на Швепс са в Спиди. Утре ще си ги взема (надявам се цели)! Laughing

# 2 321
  • Сф
Моите ги взех вчера -черни, харесват ми повече от жълтите на мм.
Гледам е трито, браво! Трупайте точки. Joy

# 2 322
Майка ми спечели Фотоапарат от Мартин,  но още не го е получила. Кой носи наградите ? До кога е срока?
Ако за Марети става на въпрос.Европът ги носи. Аз моя го получих на 15.01. В сайта пише, че до 20 работни дни след изпращане на данни.

# 2 323
  • sofia
Моите чаши от вчера в кашона бяха една жълна и една розова. 😂

# 2 324
  • София
Я кажете за чашите на Швепс, тези от вас, които имат отпреди такива и ползват съдомиялни, дали цветът им се е изтрил/захабил?

Общи условия

Активация на акаунт