Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 444
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 270
След колко време се вижда ваучера след като прехвърлим точките?

# 271
  • Сф
Веднага в портфейла на профила на програмата. Вляво беше менюто, не помня точна как се казваше, на май портфейл беше. Е , трябва да си си избрала и ваучер за нещо. Сега не знам какви има. Примерно декатлон,  емаг, тейк ауей и тн

# 272
Честита Нова година! Нека бъдем здрави, успешни и много усмихнати! Получих Маливчето, чакам чашите от Швепс.

# 273
  • Телиш/Плевен
Като прехвърлиш точките, отиваш в раздел Магазин и разглеждаш различните ваучери. Като ти хареса някой, го купуваш, като плащането е чрез точките. Закупените ваучери се виждат в раздел Промо кодове.

# 274
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Петъчните награди на кока кола

# 275
"Един час, много награди."- много, много, колко да са много - 2 🤣

# 276
  • при късмета
Изненадващо и аз получих бонус 50лв от форума, но още обмислям дали въобще да ги ползвам. Това,което ме притеснява е облагането.
Миналогодишните бонуси от форума ще се облагат, от тази година - не. Така казаха. За миналата година ги водят дарение, от тази ще е по друг начин и да се облагат, те ще декларират и плащат, а не потребителите

# 277
  • София
Ако някой от вас, който е с подарък за 50 лв. от лоялната програма форума, е решил да вземе ваучер за ССС, бих помолила да ми направи услуга. Закупих един за 50 лв, а не ми върши работа. Бих го разменила за някой друг (например Емаг).

При ССС проблемът е, че не приемат два кода в една поръчка. В момента има 40% на чанти, но намалението е с код. Ваучерът от форума също е код. Иначе ако обувките/чантите са намалени без код, няма проблем.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 17:53 от Таня67

# 278
  • София
Получих днес смс за ваучер от Милка 😁 До 45 дни доставка, стандартното.

# 279
Как се печели ваучер от форума за 50 лв?

# 280
За тези с точките, които ще бързат да си ги обменят за ваучери - Четете внимателно условията на ваучерите! От прочетеното до тук е ясно, че има магазини, които приемат няколко ваучера в 1 поръчка; такива при които ваучера намаля от НЕнамалената/редовна цена; такива при които ваучера намаля от намалената цена...

# 281
Минихладилникът на КК колко кенчета или бутилки събира? Долу-горе, да добия представа за капацитета му.

# 282
  • Велико Търново
Минихладилникът на КК колко кенчета или бутилки събира? Долу-горе, да добия представа за капацитета му.
Мисля 4.

# 283
  • при късмета
Имаме подобна хладилна витрина (стъклена е вратичката) и за кенчета побира доста, над 30. С бутилките обаче е по-сложно. За да събереш повече и да ползваш и двата рафта, трябва всичко да е легнало. Загорка ретро и шуменско например се събират. Но по-високи бутилки например астика или пиринско не. Не може да се затвори вратата, ако са легнали, а прави събира доста по-малко количество, защото и рафта по средата трябва да извадиш и каквото се събере на дъното

# 284
  • Сливен
Събира 4 кенчета - имам подобна, само че от Каменица, от преди доста години.

Общи условия

Активация на акаунт