Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 324
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 465
Талона за отстъпка 2 лв подарявате ли го?
Здравейте, ако някой скоро ще купува комплекти на nivea имам два кода в dm, които подарявам

До заплата съм си обещала нищо да не купувам 😁 подарявам и двата купона, изпратих ви картата на лично съобщение

# 466
Преди време ellxieff ни обърна внимание, че победителите в три от последните игри на Нивеа са едни и същи лица- Юлия Цветкова и сем. Стоеви. При общо 13 бр. награди, 7 са техни. Писах  мейл до Нивеа на 13 декември на nivea.sofia@beiersdorf.com . Търпеливо чаках да ми отговорят. Дори и нещо в стил ала бала. Но те  явно нямат такива намерения. И други съфорумки май писаха до Нивеа, имате ли отговор?

Сложих им и една картинка с цветове- 3 червенки, 2 зеленки и 2 синички. Ама и това онагледяване не ги трогна. Очакваме, че щом организаторът е световен бранд, ще е по-честно състезанието, но май не е така.

Някой беше оставил тук и немски имейл след миналата им игра, да се пише и на него.
Аз нещо съм се объркала и вместо в предната, съм се регистрирала за тази, която се тегли сега. С покупка над 25 лв, но си мислих, че наградите с брой комплекти са за това.
Както и да е, не очаквам нищо след прочетеното. Много несправедливо, защото  стойността за участие не е малка, а и изборът на продукти не е голям.

# 467
# 468
  • Бургас
Тъкмо мислех да тегля късметче 😞

# 469
  • оттам, откъдето започва България
Е, то в условията на играта си пишеше, че е до 5.1.25 г. Simple Smile

# 470
Днес теглят София Мел, а аз имам бележка, която чака одобрение.  Дали ще я зачетат?

# 471
Днес теглят София Мел, а аз имам бележка, която чака одобрение.  Дали ще я зачетат?
Утре теглят! Кампанията е до днес включително !

# 472
  • Велико Търново
Ако отговаря на правилата ще я зачетат.

# 473
Да добавя още един ден:
Цитат
VI. Теглене на наградите:
1. Наградите ще се теглят на 8 януари 2025 г. Изтеглените печеливши ще бъдат обявени на сайта www.sofiamel.bg, не по-късно от 18:00 часа на 9 януари 2025 г.

https://sofiamel.bg/bg/tos-xmas-2024

# 474
Честит Йодановден!
На Орехите дано в крайна сметка телефонът да е Самсунг, че и да ми се падне един. Няма да върна и от конкуренцията, де Wink
Играя редвно в игрите на Нивеа и тази история с повторенията много ме дразни. Според мен ефект би имало ако се пише на немския мейл и ако им се занимава на германците да попитат тези тук какво се случва. Дано се пак си вземат поука от получените досега мейли в БГ и на следващото теглене ги няма големите им късметлии. Сега съм с няколко участия в коледната им игра, където 25лв. смятам за сума заслужаваща да си оправят алгоритъма.
Късмет на всички през новата седмица. Аз учатвам в доста игри, дано ме зарадват отнякъде.

# 475
Зачетох се в правилата на СофияМел.
Цитат
V. Механизъм на Промоцията:
1. За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да се регистрират с личен профил в сайта www.sofiamel.bg. Не е необходим нов профил, ако вече сте се регистрирали в София Мел Вкусен свят.
2. Участниците в Промоцията трябва да направят покупка на брашно, фини кори, пшеничен грис, пшенични трици и/или пшеничен зародиш София Мел на стойност минимум 3 лв. с ДДС в една касова бележка. Касовата бележка трябва да бъде с дата от 10.11.2024 г. до 7.01.2025 г.
Скрит текст:
А на заглавна страница на играта е отбелязано
Цитат
Период на промоцията:
02.12.2024 г. – 07.01.2025 г.
Скрит текст:
Кое е вярното се пита в задачата?

# 476
  • Велико Търново
Този месец ще ядем кроасани 7дейс, бисквити орео и бисквити милка за да спечеля шейна за догодина Simple Smile Плана е ясен за момента.

# 477
Вчера реших да се включа в играта на Маги ,но като се прибрах видях ,че на бона пише опаковани стоки.Случвало ли ви се е?Никъде не пише Маги,та няма да мога се включа,😏

# 478
  • Sofia
Има ли игри за имен ден?
Каква е играта на 7 days?

# 479

Общи условия

Активация на акаунт