Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 384
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 450
Тюламор дю всъщност не са си раздали всички награди ,не само билетите са с един по -малко ,а и липсват около десет награди още.

# 451
  • Сандански
Спокойно ще изтрезнеят и ще оправят сайта. Grin

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 21:30 от Ivaylo77

# 452
  • Телиш/Плевен
Странно! Какви ще са действителните награди?

Предполагам, че в правилата ще пише, да видим кога ще ги качат и кога всъщност ще започне играта.

# 453
  • Бургас
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Това изби рибата!

# 454
Може ли линк към Тюламор дю?

# 455

Така изглежда промо опаковката, а вътре има код

# 456
Край - приключвам официално със Стела Артоа - над 40кода и няма чаши за мен. Аз бира зимата не пия, а мъжът ми каза, че му писна и днес се прибра с Бекс, а аз дори не се ядосах. Да си ги държат пустите бокали, явно не са моите. Измрънках си го…

# 457
И ние днес купихме орехите, ама нъцки, код няма. ММ напоследък много обича разни мезета, та ще се включим, стига да намеря от къде да купя с правилната опаковка.
Утре ще се включа и в Милка за шейничка за детето. ММ иска да купим, ама аз предпочитам да спечеля 🤣

# 458
Имам съобщение от Спиди за пратка с подарък, изпратена от ВК Комерсиал Европродукт. Предполагам,  че е книгата от Филаделфия.

# 459
Tullamore DEW са изтеглили около 92 награди, а трябва да са 111. Аз участвах но ме няма в списъка въпреки, че изтеглените са по-малко от наградите и отделно има много повтарящи се. Не се виждат общите условия на играта, има само вида на наградите и печелившите.
Наистина ли пише, че участник може да спечели само една награда за целия период или е както и в други игри по една награда от вид?

# 460
Преди време ellxieff ни обърна внимание, че победителите в три от последните игри на Нивеа са едни и същи лица- Юлия Цветкова и сем. Стоеви. При общо 13 бр. награди, 7 са техни. Писах  мейл до Нивеа на 13 декември на nivea.sofia@beiersdorf.com . Търпеливо чаках да ми отговорят. Дори и нещо в стил ала бала. Но те  явно нямат такива намерения. И други съфорумки май писаха до Нивеа, имате ли отговор?

Сложих им и една картинка с цветове- 3 червенки, 2 зеленки и 2 синички. Ама и това онагледяване не ги трогна. Очакваме, че щом организаторът е световен бранд, ще е по-честно състезанието, но май не е така.

# 461
Здравейте, ако някой скоро ще купува комплекти на nivea имам два кода в dm, които подарявам

# 462
Талона за отстъпка 2 лв подарявате ли го?
Здравейте, ако някой скоро ще купува комплекти на nivea имам два кода в dm, които подарявам

# 463
От Nivea май бяха отговорили на някой, който им беше писал за същото. Нещо от сорта, че си спазват правилата при тегленията. Това няма как да е късмет. И честно казано е много демотивиращо за останалите участници. Сега ще видим в последната игра какви ще ги натворят.

# 464
  • Бургас
Нищо чудно пак да има същите имена!

Общи условия

Активация на акаунт