Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 586
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 360
Имам още няколко налични регистрации за 20 дни безплатно от Storytel, мога да изпратя линк, ако някой иска.

# 361
  • Пловдив
Имам още няколко налични регистрации за 20 дни безплатно от Storytel, мога да изпратя линк, ако някой иска.
Моля да ми изпратите ако са налични още. От доста време се чудя дали да се регистрирам.

# 362
Бихте ли изпратили и на мен на лично съобщение линка? Благодаря предварително!

# 363
  • Русе
Аз за пореден път с молба за код на Практис, ако има още , естествено! Чака ме гранитогрес , та ще ми дойде добре.

# 364
  • Велико Търново
Аз за пореден път с молба за код на Практис, ако има още , естествено! Чака ме гранитогрес , та ще ми дойде добре.
Пиша на ЛС.

# 365
  • Телиш/Плевен
Супер, че са върнали бутилката. Добре, че сподели затова Лейди Grinning
Да, много се зарадвах и аз, изобщо не очаквах да я върнат повече. Heart Eyes

Остана ми да чакам печелившите от София Мел и от форумната игра с късметите. В новата игра на Милка ще се включа, че обичаме вкъщи шоколадите и кроасаните, а и дъщеря ми много хареса шейната. Други интересни за мен игри засега не виждам...

# 366
  • Сливен
В приложението на КК, не ми дава да играя на игратас бутилката - не я зарежда играта. Така ли е при вас?

# 367
Преди 20-тина минути играх. Нямаше проблем, освен че ми пусна само на едната игра.

# 368
сикрет, при мен си зареждаше нормално - играх около 17:00 днес.

Бих желала да помоля за код за notino,ако има разбира се?

# 369
  • Телиш/Плевен
И при мен нямаше проблеми с играта с бутилката.

# 370
  • Сливен
Благодаря ви. Тъкмо сега пробвах отново и тръгна играта. 👌

# 371
Супер, че са върнали бутилката. Добре, че сподели затова Лейди Grinning
Да, много се зарадвах и аз, изобщо не очаквах да я върнат повече. Heart Eyes

Остана ми да чакам печелившите от София Мел и от форумната игра с късметите. В новата игра на Милка ще се включа, че обичаме вкъщи шоколадите и кроасаните, а и дъщеря ми много хареса шейната. Други интересни за мен игри засега не виждам...

За играта на Милка, шоколадите мисля че не участват, а бисквити Милка и Орео, но пак проверете. 😉

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 23:05 от rab

# 372
Здравейте!
Честита да ни е Новата Година , мирна , спокойна и благодатна Simple Smile

Не съм се включвала скоро, защото няма с какво да се похваля..
Чакам едни чаши от Швепс и това е Simple Smile
Желая Ви мноого късмет 🍀🍀🍀

# 373
Днес пазарувах в Булмаг и видях реклама на игра, закачена около дезодорантите Рексона, беше за покупка на продукти Адидас /козметика/, не я откривам в интернет /помислих си да снимам,  но не беше удобно/

# 374
  • Телиш/Плевен
За играта на Милка, шоколадите мисля че не участват, а бисквити Милка и Орео, но пак проверете. 😉
Да, точно така е, по навик съм написала шоколадите, аз Милка основно с тях я свързвам... Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт