Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 573
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 390
Бих платила за да видя фамилията Пеневи-Димитрови с новите си очила the deacon направо ще се гътна от смях.
Това тяхното е чиста проклетия за какво са им 4 броя грозни и непродаваеми очила..
Хайде на Диана Леонардова - VR очилата по стават за нещо.

# 391
Оххххх JoyJoyJoy
Отворих да видя и играта и наградите ..(.не съм я отразила да участвам )....ами те много смешни тези очила ...и яз съм зарибена със всякакви игри ,но чак толкова не го разбирам.

# 392
Аз също имам код за 30 дни безплатно в Сторител, които иска, нека ми пише, ще му дам линк!

# 393
  • София
Оххххх JoyJoyJoy
Отворих да видя и играта и наградите ..(.не съм я отразила да участвам )....ами те много смешни тези очила ...и яз съм зарибена със всякакви игри ,но чак толкова не го разбирам.
Коя е тази игра?

Да ви покажа какъв късмет ми се падна днес. Joy

Пробвах и да го публикувам в темата с късметите, но коментарът беше празно поле. Joy

# 394
  • Телиш/Плевен
Да ви покажа какъв късмет ми се падна днес. Joy

Пробвах и да го публикувам в темата с късметите, но коментарът беше празно поле. Joy
И на мен ми се падна онзи ден, мислех, че просто не се показва на момента, но като видях, че и в публикация не излиза, си изтеглих друг. Grinning По принцип винаги тегля само по един и не ми стана приятно, че трябваше да тегля пак, но явно е някакъв бъг. И се сещам, че уж обещаха за следващата игра да оставят само нормалните късмети, без такива, генерирани от изкуствен интелект. Та да се надяваме, че в следващата новогодишна игра всичко ще е наред.

# 395
# 396
Здравейте в тази игра на Кауфланд са изтеглени само 56 печеливши,а трябваше да са 100. Виждам име като моето,не съм получавала обаждане. Има ли някой на който вече са се обадили?

# 397
  • при късмета
От Кауфланд, в темата е станало ясно, че първо се обаждат, после публикуват. Ако изобщо публикуват печеливши

# 398
  • Бургас
И аз таях надежди за тази игра на К, ама до сега няма обаждане!

# 399
Група сега ще ви разкажа колко съм зле. Цъкам на профила на Кауфланд където имам регистрация. И какво да видя?! Не съм си въвела телефонния номер,а само имейла. Не съм получила имейл,а няма как да ми звъннат. Абе с една дума здраве да е,ако изобщо съм аз.

# 400
Пращат имейли от Кауфланд, ако няма въведен телефонен номер.

# 401
Leni94, спокойно, не си ти. Както по-нагоре са писали - от Кауфланд първо се свързват с печелившите и след това публикуват - когато са получили данни за доставка на наградата от всички печеливши. Преди години спечелих пакет продукти от тях - свързаха се с мен по телефона, пожелаха адрес за доставка и след известно време си получих наградата. След като ми се бяха обадили си търсих името в игрите им, но го нямаше, публикуваха печелившите по-късно, може би след изпращането на наградите, не помня вече. Ако беше ти щяха да се свържат с теб на мейл, щом си пропуснала тел.

# 402
Сега се чувствам по-добре. Едно е да нямаш късмет да те изтеглят,а друго е да имаш такъв и да си го пропилееш😀

# 403
# 404
Тюламор са обявили последните печеливши. Дано някой се похвали. Късмет🍀

Общи условия

Активация на акаунт