Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 390
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 480
В КК приложението са пуснали скутера, който е САМО със 70 кода

# 481
Мррръъънкам! Искам айфон или самсуняк, пък! Stuck Out Tongue

На колата писах мейл, писах им на фб страницата - нямам отговор от никъде.

И за да бъда и аз полезна, понеже някой пита са Сторител - за абонати на Йетел (през приложението им) има два варианта: 3мес фрий + 13лв/мес след това, и 6мес фрий (активиране до края на януари)

# 482
Има ли игри за имен ден?
...
Тази дали върши работа:
Цитат
Спечели Suchard Figaro с празничен ръкав, като:
🤎 Харесаш поста
🤎 Споделиш в коментар кой повод ще празнуваш със Suchard - Васильовден, Йордановден или Ивановден.

Имаш време до 08.01.2025 г. , а пълните правила можеш да видиш на: https://---shoretner923-49RIJ4z

👉 Печелившите ще изтеглим и обявим в отделен пост до 10.01.2025 г.

Късмет! 🍀
https://www.facebook.com/photo?fbid=991968332957143&set=a.660543352766311

# 483
Мале не мога да повярвам. Само с едно билетче ...

# 484
Подарявам.

# 485
Нутела изпращат имейли. С пуловер съм Relaxed

# 486
Честит Йордановден/ Благовещение на всички.
Чета аз за играта на Орехите и се наточих яко, защото този месец имам много поводи за мезета, а тази кошница ми остана в очите, че е време да спечеля нещо за ММ. Стига с тези сладки работи и дебелеене 😀
Не че няма да се включа в Милка за шейната, че две диванета имам да тегля с нея.

А относно Нивея - тя ми е в черния списък, както и Syoss, защото ми омръзна да гледам едни и същи и отговор от организаторите да няма. Играли честно - друг път.

# 487
Две млади, родни "инфлуенсърки" matimilcheva /Мартина Милчева/ и lubov.ivanova.pt/Lubov Ivanova/ решили да направят игра -  с хубава награда кафемашина Неспресо ... И накрая наградата печели едната от тях....с друг профил естествено, който води към Lubov Ivanova. Явно се усетиха и промениха профила да не показва Lubov Ivanova, но наградата получава едната от организаторките! matimilcheva - МАРТИНА | творец по душа /така се е писала/ - това не е творчество, а измама! И жалко, че толкова хора са ви повярвали - така не се прави!

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 10:45 от Летен полъх

# 488
Nutella изпращат имейли  . Печелите пуловер от кампанията на Nutella.

# 489
Мале не мога да повярвам. Само с едно билетче ...
И аз сега получих същото писмо! Честито! И аз с един билет!

# 490
И аз съм с пуловер, не участвах в предходните, но в последния момент се пуснах с рецепта.

# 491
На Нутела кой куриер носеше пуловерите? Не се сещам можеше ли до офис?

# 492
В София мел преди час качих бележка и е одобрена.

# 493
И аз съм с ваучер за Фешън дейс. Бях с 4-5 билета само. Дано пак не е бъг Grinning

# 494
  • София
И аз съм с ваучер за Фешън дейс. Бях с 4-5 билета само. Дано пак не е бъг Grinning
Честито, момичета!

Не е бъг, аз имам около 500 билетчета и нагоре и нямам тъй желания мейл.

Нещо ми е скучно откъм игри през януари, може би ще се включа в орехите, въпреки че у дома поръчваме до адрес мезенца и месо, които имат вкус като домашни от едното време.

Общи условия

Активация на акаунт