Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 411
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 495
Две млади, родни "инфлуенсърки" matimilcheva /Мартина Милчева/ и lubov.ivanova.pt/Lubov Ivanova/ решили да направят игра -  с хубава награда кафемашина Неспресо ... И накрая наградата печели едната от тях....с друг профил естествено, който води към Lubov Ivanova. Явно се усетиха и промениха профила да не показва Lubov Ivanova, но наградата получава едната от организаторките! matimilcheva - МАРТИНА | творец по душа /така се е писала/ - това не е творчество, а измама! И жалко, че толкова хора са ви повярвали - така не се прави!

По-скоро излиза нейното име ,защото сторито на Любов е пре-споделено от Мартина.
Браво за фешън дейс,аз бях с около 12 билетчета,но няма мейл Grinning На мен много ми се бъгваше отчитането на времето.

# 496
Дори и в момента излиза Lubov Ivanova   на печелившият акаунт!

# 497
От Кауфланд ми отговориха, че не са се свързали със всички печеливши за gift come true

# 498
Мале не мога да повярвам. Само с едно билетче ...
И аз сега получих същото писмо! Честито! И аз с един билет!
Да Ви е честито,и аз винаги печеля когато най не очаквам с едно или най-много две участия.
Ще помоля ако някой има ,купон за Кауфланд -20 на 200 лв,и няма да го ползва,да ми подари 😊

# 499
Някой да е купувал различно брашно от стандартното от Кауфланд на София Мел и да е имал проблем с одобрението на бележката. Аз взех лимец и пшеница. Не е одобрена с основание , че не е ясна снимката. А според мен всичко се вижда. А в правилата пише брашно, но не се конкретизира какво. Според мен би следвало да влиза и това.

# 500
  • Washington,USA
С комплект съм от ДМ Simple Smile

# 501
  • Телиш/Плевен
Дори и в момента излиза Lubov Ivanova   на печелившият акаунт!
Въпреки че Блосъм много хубаво уточни, явно пак не е станало ясно, затова ето с картинки:
Скрит текст:

# 502
  • София
Мале не мога да повярвам. Само с едно билетче ...
И аз сега получих същото писмо! Честито! И аз с един билет!
Да Ви е честито,и аз винаги печеля когато най не очаквам с едно или най-много две участия.
Ще помоля ако някой има ,купон за Кауфланд -20 на 200 лв,и няма да го ползва,да ми подари 😊
Пиша ви на лично за купона, имам Simple Smile

# 503
Честито Богоявление! Започвам годината с награда! Дано е късметлийска на всички!
Но най вече ви желая да сте здрави!

# 504
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Чудо на чудесата-печеля от играта на Фантастико в Инстаграм кафемашина.

# 505
Да помрънкам тук за едно пътешествие до Лапландия... Може пък да се получи! 😁😁😁🥹

# 506
Имам мейл за ваучер от ФД , бях с по един билет в двата етапа , не мога да повярвам!
Някой има ли спомен на каква сума е ваучера , сайта не се отваря и в мейла не пише нищо . Върти ми се 50 лв , но не съм сигурна.
П.с. някой получил ли е гифт картата от КК ? Моля да ми пише !

# 507
Моя ваучер беше за 100 лева. Вече се носи екипа 😁

# 508
Чакам тегленето на ДМ за термочетка, с едно участие съм. Сега прегледах правилата,  теглят от 05.01 до 10.01.
От няколко дни ми звънят от кипърски номера, различни всеки път.  Не вдигам разбира се, но се зачудих дали пък не е от някаква игра. Не че чакам друго освен ДМ Simple Smile

# 509
Чудо на чудесата-печеля от играта на Фантастико в Инстаграм кафемашина
Цитат

Това от периода 23-29.12 ли. Понеже следя и не видях да са публикували в поста.Предполагам на лично са писали.

Общи условия

Активация на акаунт