Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 272
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 540
Някой знае ли кога ще теглят от Daire.

Няма точна дата,това пишеше в правилата ,така че или тази или следващата седмица

# 541
Дъбов кафе изтеглиха на лайф, ще се свържат с печелившите по телефон/имейл. Ние нямахме късмет

# 542
# 543
Може ли някой да качи лайфа с изтеглените победители  -кафе Дъбовю

# 544
  • При децата ми
Събрахме и трите чаши на "Кока-Кола".

# 545
  • Сф
Здравейте,

Много се извинявам, че повдигам пак темата за чашите на Швепс, бях изпуснала някакви страници от темата и може и там да сте казали, но гледам не се препутва првз 2 дена кога ще ги пратят.
Спечелих на 17 декември, но още нямам имейл от тях. Гледах спам, и там няма. Писах им, отговор нямам. Да не да са сектирдосали тези, които до сега не са ги потърсили?

# 546
Здравейте,

Много се извинявам, че повдигам пак темата за чашите на Швепс, бях изпуснала някакви страници от темата и може и там да сте казали, но гледам не се препутва првз 2 дена кога ще ги пратят.
Спечелих на 17 декември, но още нямам имейл от тях. Гледах спам, и там няма. Писах им, отговор нямам. Да не да са сектирдосали тези, които до сега не са ги потърсили?
Ако е на gmail, вижте папка Рекламни/Бизнес. На приятелка беше там. Ако ли не - или им пишете пак, или пишете на КК

# 547
  • София
Юху, втора награда от начало на годината (първата беше ваучер от Куинс).
[Преди малко ми се обадиха от Лили, че печеля от играта им с Лореал 1 skin check консултация с уред Visia. Почнаха да ми диктуват телефон, на който трябва да позвъня, но бях на улицата и нямах възможност да записвам, утре ще ми позвънят отново.

# 548
  • у нас
Здравейте,

При мен е същото. Писах на два имейла и никакъв отговор.

# 549
https://activities.decathlon.bg/bg-BG/q/activities?page=1&startD … s_Events_Jan_2024
Цитат
Включи се във фитнес предизвикателството на DECATHLON от 11 до 26 януари в магазини в цялата страна! Избери между набирания, кофички или коремни преси от вис и покажи своето най-добро постижение. Всеки участник получава ваучер за 10 лв. в DECATHLON App и има шанс да спечели голямата награда – масажен комплект и пакет протеин.

# 550
# 551
Честито на всички похвалили се с награди днес. Ваучери, кафемашини... супер ви започва годината. Grinning

Получила съм този имейл. Играх в играта доста отдавна. Нямам спомен да съм давала адрес. Имате ли идея при регистрацията попълвали ли сме адрес? Влязох си в профила но там виждам попълнени само имейл и две имена.

И още един въпрос. Опитвам да регистрирам бележка в играта на Била и сокове Флорина. Излизат ми за попълване само имейл, дата на покупката, сума на бележката и снимка. В правилата пише, че се попълват и имена и телефон и съм сигурна че днес като проверявах имаше такива полета, а сега не ми излизат. Може ли някой да провери дали му излизат полета за имена и телефон? Благодаря. Blush

# 552
# 553

Получила съм този имейл. Играх в играта доста отдавна. Нямам спомен да съм давала адрес. Имате ли идея при регистрацията попълвали ли сме адрес? Влязох си в профила но там виждам попълнени само имейл и две имена.
Аз тук се регистрирах наскоро и при регистрация имаше форма да се попълни адреса в случай, че спечелиш къде да го пратят.
А за играта на Била и Флорина не намирам линк, за да проверя.

# 554
   Bobby®   това ми излиза за Флорина И Била от лаптоп

Общи условия

Активация на акаунт