Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 166
  • 2 733
  •   2
Отговори
# 570
На бонбоните After eight играта в Била е до сряда.
Ако ще купувате като мен почти накрая на играта, гледайте сроковете на годност.
В нашия филиал всички бонбони са до 01.25 и се отказах, да имате предвид.
Вероятно и затова играта е само за Била, да се разпродадат..

# 571
Все още не съм получила настолната игра от Тофифи. Два месеца минаха. Реших да чекна срока за доставка по ОУ на наградите, които чакам. Без чашите. Като ги произведат, ще ги пратят Joy

- играта на Тофифи- до 45 дни от тегленето на 04.11.2024- т.е. до 19 декември трябваше;
- играта на Syoss и FF- до 10.01.2025г.;
- играта на Persil и FF- до 10.01.2025г.;
- Gillette, Pantene, Oral B  и FF /резерва съм/- тегл. 09.12.2024 + 30 дни от уведомяване- т.е. до 10-12 януари;
- Коледния календар на Филаделфия- не намерих срокове.

От наградите, които аз съм получавала, да похваля за бързата доставка Захарни заводи и Малива. КК в играта им с Фантастико също бързо действаха.

# 572
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
В първи пост вече ги има игрите за месеца!
С друго не мога да се похваля.....

# 573
Добро утро! София Мел дали ще приемат бележка от Кауфланд, на която пише само брашно тип 500 или трябваше да снимам бележката заедно с опаковката? 😕

# 574
Добро утро! София Мел дали ще приемат бележка от Кауфланд, на която пише само брашно тип 500 или трябваше да снимам бележката заедно с опаковката? 😕

Преди Вас, някой писа, че регистрирал бележка за по-малко от 3лв и е била одобрена.
Възможно е да приемат и Вашата бележка.

# 575
Аз имах същия проблем(бях взела ръж и пшеница). Не беше одобрена с основание, че не се вижда снимката. Но според мен се четеше. След което я качих с брашното до нея и я одобриха. Според мен я снимайте до пакета впредвид, че играта е до днес.

# 576

Аз още миналия месец взех от Кауфланд и като видях, че не пише София Мел снимах бележката върху пакетите с брашно и след ден беше одобрена

# 577
Много благодаря на всички, които ми отговориха!😊 Само последен въпрос, до колко време изпращат имейл дали е потвърдена? Благодаря предварително и хубав ден на всички!

# 578
На мен ми одобриха брашно от Кауфланд без то да е на снимката. Явно си знаят, че там изписването не е баш как си требе. Вчера някой писа, че е получил одобрение за около час, явно са се разбързали предвид, че играта свършва скоро.

# 579
Знам, че много пъти се коментира, но изчаквах до последно с надежда и тъй като все още нямам имейл за чашите на Швепс, може ли да ми кажете на кой писахте?

# 580
Знам, че много пъти се коментира, но изчаквах до последно с надежда и тъй като все още нямам имейл за чашите на Швепс, може ли да ми кажете на кой писахте?

От този мейл пращат известията за чашите на Швепс promotions@newmoment.bg

# 581
Аз им писах тук Bulgaria@coca-cola.com, а те изпращат от promotions@newmoment.bg

# 582
В сайта на TEXTURA има колело на късмета - наградите са различни отстъпки и безплатна доставка.
Скрит текст:

# 583
Аз освен пуловер от Нутелата получих и чревен вирус, но пък звъннах на Бейлис за една спечелена бутилка и казаха, че сега почват да звънят на спечелилите от третия период 😀 . Така че очаквайте позвънявания тези дни.

# 584
Все още не съм получила настолната игра от Тофифи. Два месеца минаха. Реших да чекна срока за доставка по ОУ на наградите, които чакам. Без чашите. Като ги произведат, ще ги пратят Joy

Скрит текст:
- играта на Тофифи- до 45 дни от тегленето на 04.11.2024- т.е. до 19 декември трябваше;
- играта на Syoss и FF- до 10.01.2025г.;
- играта на Persil и FF- до 10.01.2025г.;
- Gillette, Pantene, Oral B  и FF /резерва съм/- тегл. 09.12.2024 + 30 дни от уведомяване- т.е. до 10-12 януари;
- Коледния календар на Филаделфия- не намерих срокове.

От наградите, които аз съм получавала, да похваля за бързата доставка Захарни заводи и Малива. КК в играта им с Фантастико също бързо действаха.
Получих настолната игра Catan. Интерлогистика я достави. Сега очаквам и следващите точки от списъка да се изпълнят. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт