Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 270
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 630
Като каза ГФК, да питам някой има ли проблем с влизането в Yougov? Не знам нещо след сливането на двата сайта ли, или е от по-късно, но вече не мога да вляза в приложението с попълване на анкети. Не получавам код за достъп на имейла и това си е. Писах им няколко пъти, но никакъв отговор...
[/quote]

Здравей, имах същия проблем, оказа се, че съм изтеглила приложение със същото наименование, но не е за Бългрия. Трябва на телефона автоматично да ти се появи новото приложение като достъпът не се променя /ако са ги запамеметила за автоматичен вход./ Приложенето се казва Shopper  една пазарска количка оранжево и бяло. Ако все още имате проблем пишете им мейл, свързват се и са любезни.

# 631
  • у нас
https://www.bg-mamma.com/?action=loyalty_program
Не трябваше ли да има нещо ново от вчера?
За Билла - игра на млякото ли има?
И снощи с първата бележка уцелихме шейна, за първи път ми се случва в игра да печеля от първия път Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Честито за шейната 🙂
Лоялната програма я отложиха с няколко дни и  около 20то число ще има нещо/върти ми се 17 или 22.01/

# 632
Орехите си пооправиха сайта и правилата, но при регистрация иска да си напишем телефонния номер, а няма поле за такъв. Не намирам и къде да им пиша за този проблем.

Едит: Оправили са го и това вече.

# 633
  • у нас
Днес търсих в Билата при нас промоционални опаковки на Орехите, но нямаше. Надявам се скоро да заредят.

# 634
Орехите малко ме загубиха с тоз Самсунг 😅
Пу дано да го спечеля и да си умра от яд, че не е iPhone 🤣

# 635
Аз може би тъп въпрос задавам по 3 шейни на ден в Милка се падат нали ? Simple Smile

# 636
Когато се регистрира в гфк, цената на нехранителните се вади от общата сума ли?

# 637
И аз звънях преди малко на Престиж за ваучера от Фантастико и ми казаха, че 45 работни дни от обаждането ми за регистрация... така, че ще почакам ...

# 638
  • Бургас
https://www.bg-mamma.com/?action=loyalty_program
Не трябваше ли да има нещо ново от вчера?
И снощи с първата бележка уцелихме шейна, за първи път ми се случва в игра да печеля от първия път Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Хайде! Тук е инфото!
Има !!!!!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1712236.new#new

# 639
  • у нас
Да, и аз сега видях. Има. Отивам да чета.

# 640
Когато се регистрира в гфк, цената на нехранителните се вади от общата сума ли?

Попринцип нещата, които не участват в проучването за домакинството, като им сканираш баркода, излзиа съобщение, че артикулът не се сканира.
Но от днешния имейл разбирам, че вече се сканира всичко що е на касовата бележка.

# 641
Преди малко ми звъннаха от Heinz за Ninja Foodi Max Grill & Airfryer, досега не съм печелила от тях, въпреки участията ми.

# 642

На Милка, ОРЕО и 7Days е играта, за цената на бисквитките е питането Simple Smile

# 643
  • Сливен
На пръв прочит  - значи не е за всички потребители, тоест за целият форум , а само за активните?

# 644
  • София
На пръв прочит  - значи не е за всички потребители, тоест за целият форум , а само за активните?

Е, да. Сега ще падне едно пускане на теми, едно писане в Автомобили и Компютри😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт