Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 221
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 720
Относно предизвикателството на бг.мама, искам да кажа, че имах точки още от преди /първите зарадвани/ които обмених, но не съм от активните потребители. Не пиша отдавна, поради лични тежки трагични събития...включвам се в игри от време на време. Спечелих 3 пъти от Фереро чаши и заявих само един път - първият път, реших че е късмет от първо участие, първи път-  първият ден. Оставих късмета на други, имам и книга от Филаделфия/незаявена, ако някой я желае да пише днес на лични, подканват ме за адрес със Спиди/. Просто участвайте в предизвикателствата и късмет на всички! Ако коментара нарушава правилата да бъде изтрит от админ, моля.

P.S. Мили дами, съфорумки, пиша на първата дама, която ми прати запитване, ако не я иска ще пиша на втората. Ще напиша и на коя съм я подарила.

P.S. книгата предоставена на потребител @marinadp да я ползва с  желание

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 13:38 от an.ilieva

# 721
Относно предизвикателството на бг.мама, искам да кажа, че имах точки още от преди /първите зарадвани/ които обмених, но не съм от активните потребители. Не пиша отдавна, поради лични тежки трагични събития...включвам се в игри от време на време. Спечелих 3 пъти от Фереро чаши и заявих само един път - първият път, реших че е късмет от първо участие, първи път-  първият ден. Оставих късмета на други, имам и книга от Филаделфия/незаявена, ако някой я желае да пише днес на лични, подканват ме за адрес със Спиди/. Просто участвайте в предизвикателствата и късмет на всички! Ако коментара нарушава правилата да бъде изтрит от админ, моля.
Ще се радвам на книгата от Филаделфия.

# 722
  • Ямбол
Аз все още не си получих кулинарната книга. Вие получихте ли вече наградата си?
Спиди носят Филаделфия Heart Eyes
И аз още чакам за книгата

# 723
И мой познат не е, но им писал и му звъннали по телефона , че до края на седмицата ще пристигне Simple Smile                                                                           

Аз все още не си получих кулинарната книга. Вие получихте ли вече наградата си?
Спиди носят Филаделфия Heart Eyes

# 724
За Pringles трябва ли да играем игрите,за да спечелим награда? Или само 1 път на ден отваряме капака и моментно може да спечелим?

# 725
имам два кода за отстъпка за Ozon валидни до 12.01.2025 г., ако някой ги иска ще му пиша на лични.

P.S. и аз искам обаждане от Dare, от никъде нищо засега Rolling Eyes

Код за -10% отстъпка за всички категории
(без телефони, таблети, лаптопи, телевизори, монитори, графични таблети и четци и PC компоненти)

Код за -5% отстъпка за категориите:
телефони, таблети, лаптопи, телевизори,
монитори, графични таблети и четци и PC компоненти

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 13:18 от zwetanelia

# 726
Ехаа, печеля от Ариел и Ленор прах за една година! Blue Heart Супер полезна и хубава награда, много се радвам! Simple Smile Бях с една бележка от началото на играта.

# 727
Ако някой не иска готварската книга с удоволствие ще я получа вместо него Simple Smile
Относно предизвикателството на бг.мама, искам да кажа, че имах точки още от преди /първите зарадвани/ които обмених, но не съм от активните потребители. Не пиша отдавна, поради лични тежки трагични събития...включвам се в игри от време на време. Спечелих 3 пъти от Фереро чаши и заявих само един път - първият път, реших че е късмет от първо участие, първи път-  първият ден. Оставих късмета на други, имам и книга от Филаделфия/незаявена, ако някой я желае да пише днес на лични, подканват ме за адрес със Спиди/. Просто участвайте в предизвикателствата и късмет на всички! Ако коментара нарушава правилата да бъде изтрит от админ, моля.

P.S. Мили дами, съфорумки, пиша на първата дама, която ми прати запитване, ако не я иска ще пиша на втората. Ще напиша и на коя съм я подарила.

# 728
Наградата от форумната игра с President. Първата ми награда за годината, която много ми хареса 🥰

# 729
За фитнес гривните, с описание съдържание Президент, обаждах се да питам. Няма грешка, пак от Президент са наградите.
Взех моята.
И пуловер взех в замяна от играта в Инстаграм, за която писах, на един бранд. Пуловерът на живо е супер. Вълна и малко кашмир. Много съм доволна 😍

# 730
Няма ме сред късметлиите с четките от DM. Дано някой да от тук да е изтеглен и да даде отзив дали е хубава.
Погледнете Симона, Юлия, не ги четох до край... Тия ДМ прекалиха да я теглят във всичките им игри.! Та тия са с по 100 фалшиви профили.... Преди малко насолих и А1 от играта им от мин година във фейсбук... И там династиите...

# 731
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Няма ме в Деър...а толкова сладко
изядохме

# 732
За фитнес гривните, с описание съдържание Президент, обаждах се да питам. Няма грешка, пак от Президент са наградите.
Взех моята.
Скрит текст:
И пуловер взех в замяна от играта в Инстаграм, за която писах, на един бранд. Пуловерът на живо е супер. Вълна и малко кашмир. Много съм доволна 😍

Супер, благодаря Simple Smile
Тъкмо ровех да видя къде да им пиша, че ако бяха пратили нечия друга награда направо да откажа пратката и по-скоро да си заминава при който си я очаква с нетърпение.

# 733
Книгата от Филаделфия взета от офис на Спиди.
Скрит текст:

Очаквах да е  по-малка, затова я снимах до брошура  😉😘

Много е хубава и беше опакована с балончета 😉😘

# 734
  • София
Все още не съм си получила талона от играта на "Престиж" и Фантастико, и комплекта чаши на Швепс.
Очаквам тегленията на "Софиямел" и от играта с късметите на bg-mamma!

Общи условия

Активация на акаунт