Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 076
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 810
  • Елхово

Айде от утре с шейната Joy
интересно ти ли ще я караш и къде в големия ви сняг,то не можете да излезнете на пътя от сняг Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние тук рядко имаме сняг, ще я подаря на някое балканско чедо! Готова съм да помогна някой, ако иска да му спечеля!!!

# 811
Тоз салам в момента го хапваме, но не ми харесва и не бих повторила. Мазен и мек е.

И на мен не ми харесаха. Два продукта съм купила да регистрирам - бабек и луканков салам.
12 лв на редовна цена не бих дала.
Сложили са по опаковките син знак сертификат за качество. Ми не виждам какво е толкова качествено освен че са скъпи.

# 812
  • Samokov
С над 20 бележки и нямам имейл за даре., но от както е играта съм почерпила всички познати. Пробвах за шейна на милка ..  опитай пак. Не открих продукт на Орехите с код за играта, но утре ще хода и до била .

# 813
Гривните на Шаоми са супер! Аз си купих същата с ваучер от игра тук, в Бг мама и много ми харесва. Ползвам си доста функции, батерията държи много добре. Само каишката ми се зацапа, че взех розов. 🥰 Но в Шейн има за без пари. Със здраве да си ги ползвате! ❤
Няма ме никъде. Май и от Бейлис няма да ми звъннат, но то си беше моя грешка, че не видях, че са ми попълнени данните и след рефреш всичко изчезна. Здраве да е! Няма да се занимавам за една бутилка. Ако беше с чашка, да. 🤣 Има едни чашки за кафе на Бейлис, направо страхотни, но не знам как са ги раздавали. Видях ги по групите.
Честито на всички за наградите!

# 814
Купих на мама 2 крема Лореал за Коледа понеже тя много ги харесва и сякаш нещо ме накара да запазя бележката. Съвсем случайно в Инстаграм ми излезе реклама за играта и се регистрирах на майтап, е днес ми се обади едно мило момиче че печеля комплекта на Лореал и да и пратя на вайбър снимка на бележката. Когато най малко очаквам, определено тогава печеля!
Радио Енерджи пак имат игра за плащане на сметката Simple Smile

# 815
На някой дали са звънели днес за безплатна диагностика на кожа на лице от козметично студио Аглея Дерма в Пловдив?

# 816
Има ли някакъв трик как и кога да се регистрира? 😂😂 Закупих тази вечер кроасани на 7days, кога да ги регистрирам, понеже видях,че наградата е моментна. 🤔

интересно ти ли ще я караш и къде в големия ви сняг,то не можете да излезнете на пътя от сняг Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние тук рядко имаме сняг, ще я подаря на някое балканско чедо! Готова съм да помогна някой, ако иска да му спечеля!!!

# 817
Днес му звъннаха от ПухиБокс за детска кутия с играчки. Дамата беше доста приятна и проведохме лека анкета за това какво да слагат на дица над 7г възраст. Утре очаквам пратка от Филаделфия.

Честито за всички награди в началото на годината.

# 818
Ох, нещо не чета с разбиране явно 😁 На орехите не е моментна наградата, но кога се теглят?
Не ми дадоха от Ариел награда, та сега съм в размисли от коя игра ще ми пратят мейл 😁😁😁 Сигурно ще е телевизора, за да се сбъднат на малкия сънищата, че сме спечелили три 😁😁😁 Белия ще е в стаята на баткото, че наистина не става за стена, но "е много як" и ще си вземем котка, за да спи на него 🤭😁😃

# 819
Мъжът ми днес е взел от била салам на орехите,но няма стикер за сканиране😒

# 820
  • Телиш/Плевен
Ох, нещо не чета с разбиране явно 😁 На орехите не е моментна наградата, но кога се теглят?
5.6. Организаторът определя 5 тегления на награди за периода на промоцията:

20ти януари 2025г.
30ти януари 2025г.
9 февруари 2025г.
19ти февруари 2025г.
1ви март 2025г.

5.7. Всички печеливши от всяко проведено теглене ще бъдат обявени на www.orehite.bg с първите 7 цифри на мобилния си номер (останалите неизписани) на деня, следващ датата на тегленето и на същите ще бъде изпратен sms, че са печеливши.

# 821
И на мен NIVEA са ми отговорили по същия начин - БЕЗОБРАЗИЕ! чакам сега да видя Германците дали ще отговорят (и на тях писах тогава):

Благодарим за изпратения имейл. Така както Ви посочихме в предходния имейл - всеки, който изпълнява условията на съответната кампания, може да участва в нея. В кампаниите ни могат да участват и членове на едно и също семейство, стига да изпълняват поставените условия. В споменатите кампании участниците могат да участват многократно, като всеки път регистрират нова касова бележка/фактура, която да отговаря на съответните условия за участие. А както знаете - колкото повече регистрации направиш, толкова повече са шансовете да бъдеш сред избраните за награда.
Нашите потребители могат да участват неограничено в нашите кампании и да печелят награди в повече от една от тях (като винаги спазват изисканите условия). Изборът на печелившите се прави така, както е описано в съответния правилник за участие - на случаен принцип, чрез електронна платформа.

Надяваме се да сме били полезни и оставаме на разположение за допълнителна информация.
Хубав ден и много вдъхновение!
Екипът на NIVEA

# 822
https://jbbwinter.com/prizes
Тук защо изчезнаха печелившите,които рисуват бележки

# 823
https://jbbwinter.com/prizes
Тук защо изчезнаха печелившите,които рисуват бележки

Защото така е редно! 🤣

# 824

пращай тогава Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт