Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 396
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 870
Със Спиди ли идва Филаделфия? От моята кутия няма следа.

# 871
Боже как ги печелите тея неща от ИГ. Аз не съм много постоянна в игрите там, никога не са ме ограничавали, но никога не съм и печелила нещо 🥲
2:0 за Милка и приключвам там. Уж четох правилата, но явно пак не съм разбрала. Ако не спечелиш шейна, точните НЕ се прехвърлят към играта за по-голямата награда.
Извън горното никъде не намирам промо опаковка на Орехите 😞
Нещо много малко игри ми се струват този месец, особено на фона на декември.

Аз се зарибих с игрите преди малко повече от година, когато спечелих тостер от форума. Това ми беше първата награда в живота! Майка и татко (подарих им го, че имаха нужда) много му се радват, чак ми стана жално майка като ми каза “той е като от тези по филмите, филийките изскачат сами” 🥲
През годината имам доста дребни награди, най-големите са два ваучера по 100лв. Но съм доволна и благодарна! Зарадвах доста хора с подаръци от игрите, което ми носи още повече радост от печалбите.

# 872
Браво Shu34, желая ти да си здрава и тази година поне още по толкова да е дълъг списъка!
Аз в момента се сещам най-вече за по-големите награди, а именно:
Смарт часовник от ИГ
Еър Фрайър от КК
Телевизор от КК
Почивка на морето от ИГ
Ваучер за очила от ИГ
Огромен пакет с гримове от ИГ
Няколко пъти печелих билети за партита от ИГ
Също пакета от Смирнофф в края на годината.

Също така, имах една голяма сума, добре дошла в сметката ми, та успяхме да си закупим новата, така мечтана, семейна кола, в края на годината! ❤️

Попринцип, ще ми се да са повече, но определено няма как да се оплаквам.
Хич не е малко.. 😁🍀🎉

# 873
  • София
БИСПОУК БЪЛГАРИЯ ЕООД чашите от Швепс ли са?
Редактирам ваучера от Персил е 🙂

# 874
  • Елхово
Със Спиди ли идва Филаделфия? От моята кутия няма следа.
Да!

# 875
  • Сливен
Повечето нещо които спечелих, бяха от Инстаграм или Фейсбук, а другите с покупки - неща, които наистина ползваме, а не само и смао да се включа в играта. Например в игрите на P&G бях с доста бележки,така или иначе Памперсите се ползват 😅. Но много пъти тук съм споменавала, че в игрите на Милка с покупка и още 1 - 2, от години не участвам. Така че - повечето награди, са ми от Игри, без покупки.
А в началото на месец Декември, за около 1 седмица, всеки ден бях с награда от някъде. А тези ваучери в рамките на 2 седмици бях спечелила:
-100лв ваучер за Мания магазин
-100лева карта-ваучер от КК
-100лева ваучер за онлайн магазин от Бгмама
100лева ваучер за Фешъндейс /сега се сетих за него, до като пиша/

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 11:36 от сикрет

# 876
Ехе имаме в Heinz. Благодаря, че споделихте. Понеже бележката участва в друга игра. Съдействат ли в Кауфланд за дубликат. Някой да е вадил скоро?

# 877
Боже как ги печелите тея неща от ИГ. Аз не съм много постоянна в игрите там, никога не са ме ограничавали, но никога не съм и печелила нещо 🥲
2:0 за Милка и приключвам там. Уж четох правилата, но явно пак не съм разбрала. Ако не спечелиш шейна, точните НЕ се прехвърлят към играта за по-голямата награда.
Извън горното никъде не намирам промо опаковка на Орехите 😞
Нещо много малко игри ми се струват този месец, особено на фона на декември.

Аз се зарибих с игрите преди малко повече от година, когато спечелих тостер от форума. Това ми беше първата награда в живота! Майка и татко (подарих им го, че имаха нужда) много му се радват, чак ми стана жално майка като ми каза “той е като от тези по филмите, филийките изскачат сами” 🥲
През годината имам доста дребни награди, най-големите са два ваучера по 100лв. Но съм доволна и благодарна! Зарадвах доста хора с подаръци от игрите, което ми носи още повече радост от печалбите.
Аз пък го разбирам,че се прехвърлят......

# 878
Моята равносметка за годината е кратка - нямам кой знае какво.
Няколко пъти билети за кино
Рекламна награда от радио Веселина
2 пъти пасти за зъби от форума
2 пъти тишлайфер от радио
Бижу; Тениска от ИГ
Чашите на Швепс ама те май не се броят 😆
Кълбенца прежда
Бутилка Бейлис
Чорапки и чаши на КК от съфорумници
Най-голямото е куфар от Киндер, който дори не го спечелих аз, а майка ми 😂
Абе слаба работа, може да има и нещо друго, но да, не е кой знае какво. Хем мрънкам, хем се и радвам на малкото, добре дошло е😆
За тази година си обещавам да си записвам какво съм спечелила, че иначе се отчайвам за изгубеното време 🥹
Стискайте ми палци поне по Еразъм да ме приемат, да си попътувам мъничко

# 879
София мел има печеливши!Мен естествено ме няма.

# 880
Мрън мрън няма ме нито във София Мел бях със две бележки чакам Daire мисля ,че не съ изтеглили всички победители там дано да имам късмет там съм със бележки успех на всички.

# 881
https://sofiamel.bg/bg/xmas-winners
за първи път ме пропускат а си бях поръчала едни ножове

# 882
Моя списък е много къс 😀😀
На 1 януари, спечелих електрическа безкабелна пила за нокти.
 Чорапи от Милкаа, и КК
Слушалки на ММ от Ф, благодарение на една готина мацка.
И от толк панела ваучер за 10 и 20 лв.
И сега началото на тази година с ваучер за фешън дейса
Така, че има и по зле... Но важното е да сме здрави

# 883
И последната надежда за награда умря 😂😂😂
Дано не е такава цялата година 🙏

# 884
Такава каръщина скоро не е било - нито Куинс, нито Хайнц, нито София мел, нито Фереро, нито Милка, нито Стела Артоа… ниииищо.  Май ще се отказвам аз…

Общи условия

Активация на акаунт