Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 450
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 885
И при мен е същото, спокойно... В хайнца съм с курс, но от декември с нищо на фона на толкова много игри които имаше
Такава каръщина скоро не е било - нито Куинс, нито Хайнц, нито София мел, нито Фереро, нито Милка, нито Стела Артоа… ниииищо.  Май ще се отказвам аз…

# 886
  • моята мила родна страна
София мел има печеливши!Мен естествено ме няма.
Пфууу...и тук ме няма. В никое от тегленията, които чаках тия дни не ме огря...Ариел, Heinz, Dare, сега и София мел. И при Милка вече резултатът е 2:0, късметът ми се е загубил някъде.... Та да помръъъънкам малко, че дано се върне...

# 887
  • Телиш/Плевен
2:0 за Милка и приключвам там. Уж четох правилата, но явно пак не съм разбрала. Ако не спечелиш шейна, точните НЕ се прехвърлят към играта за по-голямата награда.
Аз пък го разбирам,че се прехвърлят......
Точно така, прехвърлят се.

X. Награди:
...
В случай, че не печели, точките му се трупат към участие за Награда 2.
 Награда 2: Ваучер за почивка на стойност 1000 лв., 10 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „Награда 2“) - за да участва в тегленето за Награда 2, потребителят трябва да регистрира поне веднъж 1000 точки за тази награда (с които не е спечелена до момента награда). Тегленето за Награда 2 се извършва в края на промоцията сред всички потребители, които са изпълнили горните условия.

# 888
  • Варна
В Ариел ме няма,за София Мел никога не съм печелила и не очаквах.

# 889
  • Сливен
София мел и мен не харесаха.

# 890
  • Пловдив
София мел има печеливши!Мен естествено ме няма.

И мен ме няма. Никога не съм печелила от София мел.
и в Хайнц ме няма, но там и наградите са малко.
Сега чакам Флорина и Билла, Билла и афтър ейт, Май дей.

В Билла Пловдив на Талев и в Кауфланд в Южен няма промоционални опаковки на Орехите.

# 891
Някой питаше за равносметка, от миналата година, относно наградите. През първата половина на годината, не съм играла никъде - бяхме с новородено, гледахме с ММ да прекарваме повече време с бебето😇😇. И така, към Юли-Август отново започнах да се включвам в игри. Ето един колаж от мен, със снимките които успях да изровя в телефона си - като цяло дрехи, бебешки неща, неща за ядене 😁. Отделно имах и няколко карти със по 50-100лв за пазаруване в Кауфланд от Игри, както и някои други награди, не знайно защо не съм снимала 🤔.

Честито, пожелавам успешна 2025г.

Имам въпрос - как си ги помните, някъде качвате ли снимки, аз като се замислих имам книги от Розали, кинобилети, Януари 2024 беше започнала при мен с голяма награда прахосмукачка Бош, сигурно има и други, не не ги помня и като сме в началото на годината мога да си поставя за цел наградите за 2025г.да ги съхранявам като снимки, но в галерията е трудомко да се търсят, вие как си ги организирате?

# 892
  • София
Аз съм с хлебопекарна от Софиямел, ако някой иска може да я разменим за мултикукър. Аз за него играех:) Все пак се зарадвах, първа голяма награда за годината.
Обадиха ми се от Бейлис една любезна дама, ще сме февруари за годишнината в Кашмир.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 14:22 от hali4ka85

# 893
  • In The Middle Of Nowhere
За мое съжаление ме няма в Софиямел, дано да съм резерва 😂

# 894
И мен ме няма в софия мел а толкова се надявах с 3 бележки бях. От никъде нищо, а не е като да не се включвам. За изминалата година голяма суша с коледни чорапки от Кока Кола и тази година с ваучер 20 лв. "Оцени филиал" от Лидл. И на малкото много се радвам и съм благодарна!

# 895
Някой питаше за равносметка, от миналата година, относно наградите. През първата половина на годината, не съм играла никъде - бяхме с новородено, гледахме с ММ да прекарваме повече време с бебето😇😇. И така, към Юли-Август отново започнах да се включвам в игри. Ето един колаж от мен, със снимките които успях да изровя в телефона си - като цяло дрехи, бебешки неща, неща за ядене 😁. Отделно имах и няколко карти със по 50-100лв за пазаруване в Кауфланд от Игри, както и някои други награди, не знайно защо не съм снимала 🤔.

Имам въпрос - как си ги помните, някъде качвате ли снимки, аз като се замислих имам книги от Розали, кинобилети, Януари 2024 беше започнала при мен с голяма награда прахосмукачка Бош, сигурно има и други, не не ги помня и като сме в началото на годината мога да си поставя за цел наградите за 2025г.да ги съхранявам като снимки, но в галерията е трудомко да се търсят, вие как си ги организирате?
В Бележки има опция да се качват снимки. Може да си направите една и там да си качвате 🥰

# 896
Имам 5 регистрирани бележки, тоест за поне 25лв, нямам нито едно участие за голямата награда.

2:0 за Милка и приключвам там. Уж четох правилата, но явно пак не съм разбрала. Ако не спечелиш шейна, точните НЕ се прехвърлят към играта за по-голямата награда.
Аз пък го разбирам,че се прехвърлят......
Точно така, прехвърлят се.

X. Награди:
...
В случай, че не печели, точките му се трупат към участие за Награда 2.
 Награда 2: Ваучер за почивка на стойност 1000 лв., 10 бр. за целия период (наричана по-долу за краткост „Награда 2“) - за да участва в тегленето за Награда 2, потребителят трябва да регистрира поне веднъж 1000 точки за тази награда (с които не е спечелена до момента награда). Тегленето за Награда 2 се извършва в края на промоцията сред всички потребители, които са изпълнили горните условия.

С хлебопекарна съм от СофияМел. Бях с 3 бележки.

# 897
  • При децата ми
Скрит текст:

Аз съм си направила папка "Награди" на компютъра и там си качвам снимките с наградите. Smiley

# 898
Аз все още съм си в очакване на чашите от Фереро и Швепс и засега май е само това, но МРЪН и стискам палци да излезе още нещо Simple Smile

# 899
И мен ме няма в София Мел. Благодаря на потребителката, която ми каза, че пращат на следвящият ден ваучерите на Фешън Дейс! Писах им отново данни и днес имах ваучер! Dreamvarna, Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт