Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 449
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 005
С три бележки ме няма в София Мел.
От тях имам само един тефтер/тетрадка спечелен. А участвам в почти всички техни игри.

Тази вечер реших да де пробвам в Милка, за шейна. Въведох данните от бележката, въведох и кода от смс-а (първо участие в тази игра беше), после всичко се бъгна и не можах да избера за какво да играя. Пробвах пак да играя с тази бележка - излиза надпис невалидна бележка (това предполагам означава че вече е участвала в играта, но как като не съм избрала за какво да играя).
Утре ще звъня на телефона им, но предполагам просто ще кажат че не печеля нищо и това е.
Имали.ли сте такъв казус и как се разреши?

Аз съм имала. Казаха ми, че ако бележката е била печеливша съм щяла да получа смс. Точките се бяха прехвърлили към голямата награда.

# 1 006
  • Бургас
Ако някой се познае, а не е тагнат ⬇️

Благодаря ти за снимката!
 Нямаше и да разбера, че печеля, ако не го беше пуснала тук.

# 1 007
  • София
За играта на Орехите, в правилата пише, че участват продуктите със стикер за играта и АКО има код се регистрира. Освен това, за да се получи наградата трябва печелившите кодове да се предоставят на куриера.

# 1 008
Да, това изречение и аз му се чудех.
Излиза, че опаковката може да е промо, ама вътре да няма код.

# 1 009
  • София
Да, това изречение и аз му се чудех.
Излиза, че опаковката може да е промо, ама вътре да няма код.
Така го тълкувам и аз.

# 1 010
Ехаа, браво, много хубави неща сте спечелили.
Аз моите си ги записвам в Notes на телефона и ето ми списъкът за 2024:
Все дреболии, но е много приятно да те изтеглят.
Ваучер от Ефреа
Коста кофе Сет с лимитирани чаши
Суитчър от Нутела
Уефа евро 2024 аксесоари (не съм си записала от коя игра беше)
Несесер с продукти Dove
Кристално сърце от Крина
Мицеларно олио от Биодерма
Чаши Швепс (от бъга, не получени все още)
Искам ваучер за почивка и телевизор:) за 2025 !

# 1 011
"Ако има код" е доста подло. Ако пък има код, следва томбола, и ако кодовете са само за седмицата? Мислех че наградите са много и ще има за всички, ама не е баш така. Със сигурност обаче трябва да се купува, каквато е целта на занятието. Надали ще става с рисунки.

# 1 012
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, благодаря ти за разяснението! Видях и аз преди това как трябва да изглежда опаковката.
Извинявай, едва сега като стана дума и прочетох и аз, че не всички промоционални продукти имат код... Много неприятно! Confused

# 1 013
Кауфланд са сложили списък с печелившите от коледния си календар, не видях някой да го е споменал.
Те по принцип първо се обаждат преди да публикуват хората, но поне който се е надявал още, да си знае Grinning

# 1 014
Кауфланд са сложили списък с печелившите от коледния си календар, не видях някой да го е споменал.
Те по принцип първо се обаждат преди да публикуват хората, но поне който се е надявал още, да си знае Grinning

Хубаво, че Д. Славова я няма! 🤣

# 1 015
  • Телиш/Плевен
Май се похвали някой с награда от този календар, но може и да греша, те толкова много календари бяха... Grinning

# 1 016
Възможно е, но до вчера нямаха списък изведен, т.е. все още са се обаждали явно за потвърждение и е имало смисъл да се надяваме. Сега вече са ясни кои са Grinning
Честито, ако има от пишещите тук Simple Smile

# 1 017
  • София
Интересно! Този път печелившите си имат имена, а в другите игри от последните месеци бяха само с инициали. Simple Smile

# 1 018
3:0 за София мел.Участвам активно,а късмета се губи.Ами пожелавам си кафемашина(мноооого желана,но не стига ред за нея).Честито за наградите група.Моите са десетина,но все дребни.

# 1 019
Е, това с кодовете на Орехите е върхът!

Общи условия

Активация на акаунт