Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 999
  • 2 733
  •   2
Отговори
# 990
  • Русе
Браво за чудесните награди! Със здраве да си ги ползвате!
Аз също ходих до нашата Била, също нямаше от саламчето с 50%, естествено взех друг, дано ми е на късмет!

# 991
Честитоооо! Повлякох ти крак … да знаеш 😝
Скрит текст:
Спечелих я тази игра, най-сетне! 😊
Скрит текст:

Честито на всички за наградите!!! Уникални неща сте спечелили! Дано всеки бъде зарадван с най-мечтаното. Суит, много се радвам и за теб. Изпращам ти прегръдки. Много ме докосна написаното от теб ❤

# 992
  • Washington,USA
При мен :
Чорапи от КК
Ваучер за гориво
Кристалче
От форумната козметика за коса
Пъзел
Чанта
Чаши от Швепс, които ги чакам все още

# 993
И аз да измрънкам, защото наистина моментално се обръща късмета като го направя. Няма ме в Куинс, София Мел, Хайнц, Деар и Милка. Но все ще ми се усмихне някъде късмета. Много исках мултикукър, но пък може да се появи в някоя бъдеща игра.

Честито на всички за спечелените награди! Всеки заслужава да спечели. Дори и малка награда да се спечели чувството е много приятно! Освен много награди, желая ви най-вече здраве - това е най-важното! Heart

# 994
  • Б
Аз днес си получих кремовете на Лореал . Чакам чаши на Швепс, пуловер на Нутела и грил , който си бях заявила от сканирането на бележки на Yougov. Радвам се че печелят хора от форума . Нека и през 2025 г да е така печеливша и всеки, който играе  да получи награда .

# 995
И аз съм с комплект ножове от София Мел, благодаря на всички, които ми отговориха на въпросите за участието, желая Ви много късмет за всички желани награди. И тъй като виждам, че мрънкането помага.... огромно МРЪЪЪЪН за нов телефон.🙏

# 996
По два кашона на месец, цяла година!🤣
В Инстаграм профила на 7дейс са правилата.Това ми излезна като реклама.
Скрит текст:

# 997
  • София
Лале в дъжда, благодаря ти за разяснението! Видях и аз преди това как трябва да изглежда опаковката.

# 998
Няма ме в София мел, Флорина и Деър.
Идвам да помрънкам мрън мрън мрън. То май не останаха игри, от които да чакам теглене.....(Сетих се само бонбоните after eight остава да изтеглят) мрън мрън мрън
Честито на късметлиите и спечелилите от игрите през тази седмица!

# 999
Ако някой се познае, а не е тагнат ⬇️

# 1 000
  • Samokov
В София мел по традиция не печеля с 25 бележки. Миналата година имах няколко големи награди. Първата седем дневна почивка в Алания, която подарих.  1000 лв. ваучер за часовник и 100 евро от тофифи. Имам и още няколко по дребни неща. Искам да спечеля един робот за почистване на пода.

# 1 001
  • София
По два кашона на месец, цяла година!🤣
В Инстаграм профила на 7дейс са правилата.Това ми излезна като реклама.
Скрит текст:
Тъй като нямам профил в Инстаграм и не мога да прочета правилата, по-нататъшното участие свързано ли е с Инстаграм или е достатъчно да се отиде на някое от местата от посочения график?

# 1 002
  • София
Таня67  свързано е, трябва да се качи стори, ето част от правилата
Механика на Играта:

VI. Играта се организира в профила на 7DAYS в Instagram (https://www.instagram.com/7days.bulgaria/ ).

VII. На 11.01.2025г. в профила на 7DAYS в Instagram ще бъде публикуван пост с условията на играта. Монделийз ще постави в 5 избрани търговски обекта в страната инсталация за заснемане на 360 градусови видеа. Зоната за снимки ще бъде ясно обозначена и брандирана с лого на 7DAYS.

За да се включи за участие за награда „Кроасани за цяла година“, участникът трябва:

Да намери зоната на 7DAYS, в описаните в т. VII.3 търговски обекти и определения часови диапазон.
Да се снима на платформа за 360 градуса заснемане пред фото стена, като снимките във фото зоната се провеждат по следния начин:
Стъпка 1:  Участникът стъпва върху платформата за снимки. Ако желае, може да прави динамични движения или да използва някои от предоставените от Организатора пропсове.
Стъпка 2: Камерата се завърта автоматично около него на 360 градуса и го заснема с времетраене около 12 секунди.
Стъпка 3: Видеото се генерира и може да бъде споделено с участника чрез QR код, AirDrop или имейл.
Участникът ползва персоналното си мобилно устройство като сканира QR код/ или Airdrop, само ако иска да получи направеното видеото на момента. Другият метод за изпращане е чрез въвеждане на имейл, на който да получи видеото на момента.

3. Да качи видеото на стори в профила си най-късно до 29.01. и тагне @7days.bulgaria.Сторитата ще бъдат пресподелени в профила на 7DAYS и запазени в Highlights с име „7DAYS Giveaway – 360 camera“.

Обектите, в които ще бъдат разположена инсталацията с 360 камера са следните:

Град

Обект

Дата и час

София

The Mall

бул. „Цариградско шосе“ 115

21 и 22 януари 14:00-20:00

Бургас

Магазин Fresko

ул. “Зорница” 85

14 и 15 януари 14:00-20:00

Варна

Магазин БулМаг, Grand Mall Varna

ул. „Академик Андрей Сахаров“ 2

18 и 19 януари 14:00-20:00

Пловдив

Plovdiv Plaza Mall

Ул. „Д-р Георги Странски” №3

11 и 12 януари 14:00-20:00

Русе

Магазин Едеа Mall Rousse

бул. „Липник“ 121 Д

24 и 25 януари 14:00-20:00

VIII. Всички участници, изпълнили условията от т. VII в периода на Играта (11.01.2025 – 25.01.2025 г), ще бъдат включени в теглене за разпределение на предвидените награди.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 22:15 от kelly_m6

# 1 003
С три бележки ме няма в София Мел.
От тях имам само един тефтер/тетрадка спечелен. А участвам в почти всички техни игри.

Тази вечер реших да де пробвам в Милка, за шейна. Въведох данните от бележката, въведох и кода от смс-а (първо участие в тази игра беше), после всичко се бъгна и не можах да избера за какво да играя. Пробвах пак да играя с тази бележка - излиза надпис невалидна бележка (това предполагам означава че вече е участвала в играта, но как като не съм избрала за какво да играя).
Утре ще звъня на телефона им, но предполагам просто ще кажат че не печеля нищо и това е.
Имали.ли сте такъв казус и как се разреши?

# 1 004
  • София
kelly_m6, много благодаря! Ще пропусна играта. Мъжът ми страшно харесва кроасаните и много се купуват, но при тези условия ще я пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт