Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 173 005
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 215
Подарени на TopsyG

Здравейте

Подарявам ако на някой ще му свършат работа

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 09:49 от Nedelina Tasheva 746240

# 1 216

Ако някой го иска на лично Blush

# 1 217
Па Пиринско има вече промоционалните в Метро Варна

# 1 218
Филаделфия, в четвъртък дойде

# 1 219
Колко време  след като спечелихте Маливче от Малива, получихте мейл, за да си въведете данните. Аз спечелих в петък и от тогава-нищо.

# 1 220
  • оттам, откъдето започва България
Играх в събота, в понеделник получих мейл. Попълних данните и на следващия ден бе при мен.

# 1 221
  • моята мила родна страна
Има ли игра с шампоани/балсами?

# 1 222
Колко време  след като спечелихте Маливче от Малива, получихте мейл, за да си въведете данните. Аз спечелих в петък и от тогава-нищо.

# 1 223
maia_g пак ще ходи на почивка от Инстаграм, а аз пак съм банната за нови 4 дни!
Тя и на Дубай ходи, сега само до Пампорово ще отскочи... 😶‍🌫️

# 1 224
Здравейте, нека и аз се и похваля и оплача Simple Smile
Декември спечелих от ИГ ваучер за 200лв от парти магазин. Днес успях да направя поръчка - избрах си 37 артикула за рождени дни и празници. Децата са оредени!
Получих ваучера за Готварски курс към Метро Академия от Heinz - аз по принцип нямах голямо желание и време да ходя на курс, но щях да пробвам. НО се оказа че курсовете са само за София! Питах ги при положение че кампанията е национална, защо наградата е само за София... отговор няма. За мен това е доста обидно. И в нашия град имаме Метро, но към него курсове няма, нямат и варият за онлайн провеждане.
Ако някой иска ваучера, бих го разменила, валиден е за всичките им курсове до Юли.

# 1 225
Спечелих от Лореал и Лили някакво изследване на кожата на лицето.Няма да го използвам,ако някой го иска да ми пише.В тази клиника https://derma-act.bg/  Това е процедурата
Хайде, да е човек с проблемна кожа и да има нужда от това нещо!😉
Подарен

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 22:39 от Alize_

# 1 226
  • София
при мен на 8-9 ден пратиха мейл да си въведа данните
до адрес не успях
но до офис на Спиди стана
а после на 3-4 ден ги изпратиха

# 1 227
  • София
И аз го спечелих, мисля че е поименно обаче
 Питайте най-добре в клиниката дали някой друг може да го ползва вместо вас. На мен ми отговориха, че този преглед с др. Петкова ще се състои в определн ден,  да очкаваме др. Петкова да потвърди, при яснота и записване на часове те ще се свържат с мен.
Спечелих от Лореал и Лили някакво изследване на кожата на лицето.Няма да го използвам,ако някой го иска да ми пише.В тази клиника https://derma-act.bg/  Това е процедурата
Хайде, да е човек с проблемна кожа и да има нужда от това нещо!😉

# 1 228
Здравейте, нека и аз се и похваля и оплача Simple Smile
Декември спечелих от ИГ ваучер за 200лв от парти магазин. Днес успях да направя поръчка - избрах си 37 артикула за рождени дни и празници. Децата са оредени!
Получих ваучера за Готварски курс към Метро Академия от Heinz - аз по принцип нямах голямо желание и време да ходя на курс, но щях да пробвам. НО се оказа че курсовете са само за София! Питах ги при положение че кампанията е национална, защо наградата е само за София... отговор няма. За мен това е доста обидно. И в нашия град имаме Метро, но към него курсове няма, нямат и варият за онлайн провеждане.
Ако някой иска ваучера, бих го разменила, валиден е за всичките им курсове до Юли.
Carina_007, би ли споделила как получи ваучера? Аз също се намерих сред спечелилите, но до момента никой не ме е потърсил нито по тел., нито по мейл...И ние не сме от София и се чудехме как се процедира в този случай...

# 1 229
Утре очаквам пратка със Спиди, предполагам ще са чашите от Швепс.

Общи условия

Активация на акаунт