Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 808
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 1 515
От Швепс искам жълти чаши. Нямам още СМС от Спиди, но се надявам да дойде скоро Simple Smile

# 1 516
Сагата си струваше. Харесват ми чашите. И браво на кока кола, че въпреки бъга, направиха жест и изпращат  спечеления сет.

# 1 517
  • София
Изтеглени са късметлиите, които печелят подаръци от Новогодишната игра с късмети на BG-Mamma. Това са:

Ваучер за пазаруване на стойност 150 лв. от NovaKoja
ctefani

Xiaomi Smart Air Fryer 4,5L EU от Xiaomi Bulgaria
2402

Ръчен душ - GROHE TEMPESTA CUBE с два вида струя в Matte Black цвят от GROHE
Габриела Радева

Подаръчна кутия от BENU
ивман

Детски пуф с облегалка розoв Ceba Baby Pink от Дундьо
Silverstone

Двуколесен скутер Seven Minnie Mouse от Дундьо
Lallzz

Дървен органайзер за книжки HelloHome PJMasks от Дундьо
Lari lari

Комплект брандирани чаши за вода и бутилка изворна вода от Михалково
Reinа
Vesi2015

Козметичен комплект от BeAdora
Snickerss
indy1000

Пакет Nestle Gerber от Nestlé
lite16
sisi..
🎀 Осмичка 🎀
LU4IQ

Пакети със селекция млечни продукти от Alfatar
* Боби *
sea.sea

Престилка от Мое Твое Наше
vikksi
Ivelina_B
Mrs Jan

Комплект парфюм и балсам за тяло от ZAG Zodiak
SilkTouch
Aвгустинa
Brin de muguet

Фитнес гривна от Président
Nely1208
Mary Jo

Кухненски миксер от Président
Тристана
velie

Гофретник от Président
Mareto_84
st. Dobri

Честито!

Очакваме печелившите да попълнят своите данни за получаване на подаръка през формата в страницата на играта до 06.02.2025 г.
Подаръците ще бъдат изпратени след събиране на данните за доставка на всички печеливши или след изтичане на срока.

Екипът на BG-Mamma пожелава на всички здрава и успешна 2025 година!

Играта се осъществи с любезното спонсорство на:

# 1 518
  • Пловдив
има печеливши от коледния календар на бг-мамма
аз не печеля

# 1 519
Тези от My day яко крадатът снимки от нета за играта им

# 1 520
  • София
evhen, съжалявам, но 6 са ми точно за комплект, а и са ползвани години наред. Worried

# 1 521
На някой да му е познат? 0886310840

# 1 522
Нутела са публикували печелившите от 3 теглене. Няма ме.
Това е странно. Понеже виждам, че не са раздени всички награди трябваше да са 300. 1во - 79, 2ро са 107, 3то - 99. А трябваше да са по 100, в момента са 285. В кой кръг участвахте?

В трети.
Имах голяма надежда за награда, но...

# 1 523
Чета Ви за чашите и се чудя дали има и друг с имейл като моя?
Получих хо на 31.12., веднага им върнах данни.
То, че имаше бъг на всички ни стана ясно.
Но аз от техния имейл не разбрах да очаквам ли чаши или просто кенчета Швепс като вид утешителна награда.
На тези от Вас, които получихте чаши, имейлът Ви такъв ли беше или по-различен?
Иначе нямам смс от Спиди.
Но търпеливо чакам, защото в края на мейла пишеше, че наградите ще се разпращат през януари.

# 1 524
  • София
Първата ми награда за януари и за 2025
и 4-та от форума Пакет Nestle Gerber
Скрит текст:

намерих темата за "Фабрика за храна и танци"
Скрит текст:

Скрит текст:
Няма да се включа в кампанията на Данонино. Семеен уикенд, но с ограничения...
Цитат
4.1.2 Голяма награда по смисъла на настоящите Правила:
- ваучер за семеен уикенд в хотел „Фабрика за храна и танци“
*Ваучерът е за две нощувки (за двама възрастни и две деца до 14г. възраст). Включва пълен пакет изхранване - закуска , обяд, следобедна закуска и вечеря. Не включва консумация на алкохол. Всички атракции и забавления за деца, предоставени от хотела, са безплатни. Валидност на ваучера - до 31.12.2025г. Датите за настаняване са според заетостта на хотела. Не важи за празнични пакети (дни).
Отзивите за това място са толкова потресаващо лоши, че ще е наказание, ако се спечели. Joy Даже имаше тема преди няколко години.

# 1 525
И аз чакам уж чаши от Швепс, но май новопристигналите са все черни - бих разменила за розови, ако някой е навит. И след като дойдат, разбира се Simple Smile

# 1 526
Etwas, текстът на моя мейл е същия. Получих 2 чаши и 2 кенчета швепс. В следващите дни вероятно ще пристигнат и твоите.

# 1 527
Etwas, текстът на моя мейл е същия. Получих 2 чаши и 2 кенчета швепс. В следващите дни вероятно ще пристигнат и твоите.

Много благодаря за информацията, @niik!

# 1 528
  • София
Аз днес получих кремовете на Лореал. Ще подаря на близки и приятелки. Но наистина можеше да раздадат на повече хора, щеше да е справедливо.
Аз не хванах бъга на Швепс, не спечелих от нито един коледен календар, няма ме и в коледната томбола. Надявам се късметът ми да е някъде другаде Simple Smile

# 1 529
Аз днес получих кремовете на Лореал. Ще подаря на близки и приятелки. Но наистина можеше да раздадат на повече хора, щеше да е справедливо.
Аз не хванах бъга на Швепс, не спечелих от нито един коледен календар, няма ме и в коледната томбола. Надявам се късметът ми да е някъде другаде Simple Smile

Ох,че ме разсмяхте! Спечелила сте десетки кремове от Лореал и се надявате късмета ви  е "някъде другаде", защото не сте спечелили в коледен календар или в някакъв бъг на Швепс? Simple Smile)?
Честито! Аз късметът Ви го чета в коментара Ви! Бъдете  благодарни и не толкова ..късогледи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт