Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 968
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 535
Получих съобщение за чашите от Швепс. Отивам да си ги взема най-накрая!

# 2 536
  • Горна Оряховица
И аз днес ги получих заветните чаши. Не вярвах 🤣

# 2 537
то тези чаши дори не се сещам кога бих ги ползвала, ама нищо де, нали са подарък......

# 2 538
Идвам да се похваля и оплача едновременно- спечелих от ИГ тениска, от Paga store, избрах да е голям размер за подарък за ММ. И днес виждам че е с наложен платеж 7 лв, без такса доставка. Питах ги дали не е грешка и получих малко грубо отношение и редовното "нали всички така правят - подарък безплатен, ама доставката си я плащате". Та, понеже имаше и други 29 печеливши, да знаете. Пък ако не я искате, има много желаещи. Аз моята се чудех още дали да я взема, че казах вече на ММ че му е за 14ти февруари. Дано поне си струва, да не е нещо от Тему за 2 лв

# 2 539
  • София
Не мисля, че са прави, при мен е по-скоро изключение да си плащам доставката. И обикновено тези, за които съм плащала, не са си стрували особено.

При 30 печеливши и малък бизнес щях да го очаквам. Ако ти харесва, я вземи, чувала съм, че са добро качество. Гледам, че новият ерген им е рекламното лице. Може да бъзикаш мъжа ти. 😁

# 2 540
  • In The Middle Of Nowhere
От тази фирма миналата година имаха гивауей с един инфлуенсър, който така и не изтеглиха, или поне докато не ми писна и ги блокирах след много седмици лъжене. Сега пък пращат с доставка за сметка на печелившия.
Vikit00 да не би доставка да са ти сложили, а не нп? И на мен ми извъртяха тоя номер мин година едни, като дори не ме предупредиха. Много тъпо, но какво да се прави, отначало се ядосах, но не ми се влизаше в обяснения и си платих..

# 2 541
Да не е нещо от този род ... много ми излиза  и то през различни профили ... Бях спечелила чаша за 11 лв. Голяма вързация...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1294717068494438&set=gm.358 … y=757788404353844

# 2 542
Доставката е 6.33 и е платена. А като има казаха ми обясниха че наложеният е за доставка 6 лв. и опаковане 1 лв.
Не знаех, че ергенът ще им е рекламно лице. Сигурно ще я взема, дано и номерът е голям както пожелах, да може ММ да й се кефи. Благодаря за информацията, момичета

# 2 543
  • София
Доставката е 6.33 и е платена. А като има казаха ми обясниха че наложеният е за доставка 6 лв. и опаковане 1 лв.
Не знаех, че ергенът ще им е рекламно лице. Сигурно ще я взема, дано и номерът е голям както пожелах, да може ММ да й се кефи. Благодаря за информацията, момичета
Той вече им е, нали е модел и е на доста от снимките в самия сайт и инстаграм. В профила му в тагнати също има доста снимки с марката. За този става въпрос: Виктор Русинов

Скрит текст:

# 2 544
  • София

Йей, печеля чашка. Като термос ли е? За колко време идва?

# 2 545
  • София
Книга на годината
Разбира се, подготвили сме и изненади!
Един от всички гласували в „Книга на годината“ ще спечели
ваучер за пазаруване в Ozone на стойност 100 лв.
А по време на церемонията ще можеш да участваш за
 една от 10 награди - 2 ваучера по 50 лв. или една от 8 специално подбрани книги.
Скрит текст:
https://www.facebook.com/events/913956650823014?insEmail=1&insNl … insider&utm_term=

Скрит текст:
Събитие от Ozone.bg
Публично  · Всеки във или извън Facebook
2024-та е вече зад гърба ни, но още не сме готови да затворим тази страница, защото предстои „Книга на годината“ 🥳. Изборът е в твоите ръце, защото победителите ще бъдат определени от вас, читателите, със специално гласуване на сайта на Ozone. ✅
📩 Категориите, в които ще можеш да дадеш своя глас, са:
- Българска литература;
- Световна проза;
- Детска литература;
- Комикс;
- Роментъзи;
- Фантастика и фентъзи;
- Криминални и трилъри;
- Любовни романи;
- Биографии и мемоари;
- Най-популярна книга за 2024 г.
Как да гласуваш? 📩
Гласуването ще се проведе на специално създадената за това страница на сайта ни, която ще е активна от 14.01. до 24.01.2025 г. 👉 https://ozn.bg/40dB5gE
Кога ще бъдат обявени победителите? ⏰
Церемонията и връчването на наградите ще се излъчи на 30.01.2025 г. във Facebook страницата на Ozone с водещ Драго Симеонов. 🔥
🎁 Разбира се, подготвили сме и изненади! Един от всички гласували в „Книга на годината“ ще спечели ваучер за пазаруване в Ozone на стойност 100 лв. А по време на церемонията ще можеш да участваш за една от 10 награди - 2 ваучера по 50 лв. или една от 8 специално подбрани книги. 🤩

Днес би трябвало да е първото теглене на Орехите
освен ако не са решили нещо друго
например да ги изтеглят накрая всичките 11 000 награди
https://orehite.bg/

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 15:15 от lite16

# 2 546
Книга на годината
Разбира се, подготвили сме и изненади! Един от всички гласували в „Книга на годината“ ще спечели ваучер за пазаруване в Ozone на стойност 100 лв. А по време на церемонията ще можеш да участваш за
 една от 10 награди - 2 ваучера по 50 лв. или една от 8 специално подбрани книги.

Гласуването приключи:

Гласуването ще се проведе на специално създадената за това страница на сайта ни, която ще е активна от 14.01. до 24.01.2025 г.

# 2 547
  • София
И аз с чаша от Девин, вчера си я пожелах и днес я спечелих, но вчера не се видях в списъка , интересно:)

# 2 548

Йей, печеля чашка. Като термос ли е? За колко време идва?
Бутилка за вода е, не става за топли напитки - 550 мл. Моята дойде за 2 седмици с Европът.

# 2 549
Пак нямах късмет с Девин. Чакам Орехите да ме утешат с един телефон.

Общи условия

Активация на акаунт