Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 956
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 520
В Англия в приложението на КК моментните награди са без кодове и без диаманти. Колежка ми се похвали, че спечелила Доминос меню (пица+кола).
Просто цъкаш “участвай”.

Тук кога ли ще видим такова нещо.
Все някакви боклуци раздават - пазарски чанти, хронометър за яйце..
 Има и добри награди де, но с кодове Joy

# 2 521
В милка днес паднаха 2бр шейни,не е една,както се написа в по-горен коментар. Би трябвало да падне още една! Късмет на всички.

# 2 522
  • София
Има ли някой да чака още от Фереро чаши?
Някакви идеи, как да се свържа с тях?
Нито чашите, нито пирамидата! Вчера Европът ми донесоха продуктовия комплект от Милка и тъй като казаха, че не искат бележка, много се надявах да е пирамидката.

На Бургаско капачките дали са същите като при предишната им игра? Тогава ми останаха две невзети кенчета. Simple Smile

# 2 523
Разменям две жълти чаши швепс за две черни, само лично предаване в София.

# 2 524
В приложението на Coca Cola само кодове от капачки ли участват? Могат ли да се сканират QR кодове от кенчета? Видях, че има скенер на такива кодове като отида на Още. Пробвах, но не ми го сканира.

# 2 525
  • София
Кенчетата имат кодове на пръстенчето, с което се отварят.

# 2 526
  • у нас
Bobby, от кенчетата се регистрират езичетата. Там е кодът.

# 2 527
Кенчетата имат код под езичето.
Без тези от паралелен внос. В магазините голяма част е украйнска кола - тя няма кодове.
QR кода не участва в игри и няма код в него. Той ви води към app store да инсталирате приложението.

# 2 528
Наградите на "7DAYS" - GiftCard 500лв. ще са моментни - изискват 500 точки ( 1т. = 1ст. / 5лв. ) за да участваш и да разбереш дали печелиш. До 2 участия на ден
Пълни правила и условия - https://7days-promo.com/docs/rules_purchase

# 2 529
Благодаря ви. Hug Чак сега да се светна, че евентуално кенчето може да участва по някакъв начин. Grinning Доста изпихме напоследък. Обаче ги събираме и връщаме в магазините на Лидл и даряваме сумата на Капачки за бъдеще. Което значи, че имаме 3 плика в момента с бутилки и кенчета. Отивам да ровя, че искам ваучер за Озон за 1000 лв. Joy Joy Joy

# 2 530
  • София
Имам имейл от Емаг за Памперс:
Цитат
Удобство, мекота и сигурност! С покупка от селекцията участваш в томбола за 5 ваучера х 99лв.

А това е селекцията - https://www.emag.bg/label/vendor/emag/Pampers-Silver-campaign-27 … Banner0_link_link   Не знам дали автоматично с покупката се участва.

# 2 531
  • моята мила родна страна
Подарен

Подарявам

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 09:07 от jovigirl

# 2 532
# 2 533
P&G доставят в Пловдив

# 2 534
Подарявам същия купон

Общи условия

Активация на акаунт