Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 154 - януари 2025)

• 172 802
  • 2 733
  •   1
Отговори
# 2 685
От Орехите пращат нови смс за потвърждение!

# 2 686
Пак получих смс от орехите.
Започва с “Здр”.
Много се смях.
Здр като децата Joy
Изибокса, който избрах вчера, сега го няма в списъка. Да не би затова да пращат наново..

# 2 687
Айдеее! Сега по две награди на калпак.
Да си ги раздадат, че ще им останат иначе! 🤣
И аз получих втори смс....

# 2 688
Вчера не помня , искаха ли имеил адрес?

# 2 689
  • София
Не. Но ми е интересно за какво им е?

# 2 690
Вчера и мен ме зарадваха Орехите с дъска. Много исках дъска или престилка - практично и използваемо.
Днес получих второ съобщение за попълване на данни, но като изпишат име и фамилия ми седят в червено и толкова.  Опитах и на латиница и отново не се получава. 
Има ли и друг с такъв проблем?

# 2 691
Не,вчера не искаха мейли

# 2 692
Вчера и мен ме зарадваха Орехите с дъска. Много исках дъска или престилка - практично и използваемо.
Днес получих второ съобщение за попълване на данни, но като изпишат име и фамилия ми седят в червено и толкова.  Опитах и на латиница и отново не се получава. 
Аз си написах имената слято ,без интервал и ги прие.

# 2 693
Ако името ти се попълва автоматично, е възможно да се появява един интервал след него, който трябва да изтриеш.

# 2 694
Игра с награди - калъф за книга и комплект животни за пръсти (по избор)
https://www.facebook.com/share/p/1LJ2dwgM94/

# 2 695
  • София
Да. Изтрих името, кликнах на имейла без да правя друго нещо и пак се върнах на името. Този път се "почерни". Joy Писах на кирилица.

Първо и аз имах интервал след фамилията, който изтрих, но не се оправи от това.

# 2 696
Не. Но ми е интересно за какво им е?

За да Ви изпратят товарителница, когато изпратят пратката.

# 2 697
  • Телиш/Плевен
Вчера искаха само телефон и адрес на Easybox. Сега искат имена и имейл като допълнение.

# 2 698
20% отстъпка от поръчка на продукти във физическите магазини на Vision Express. Това ми се падна от петъчното късметче на  Yettel.  Ако на някой ще му  върши  работа  ще изпратя кода.Аз няма да го ползвам.

# 2 699
Много ви благодаря!
Получи се!
Ще си имам дъска. Ура!
Много се радвам на такива малки, но практични награди.  Това е и първата ми награда за годината. 
В други не съм се включвала, та не де надявам на други награди, но съм много щастлива, че си спечелих нещо, което искам и ще ми е потребно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт