?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 463 624
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 11 400
Аз лично - директно в пералнята, обикновено заедно с друго перде. На по-ниска температура, намалени обороти и на кратка програма.

# 11 401
Здравейте! Как перете завесите за баня? Купих я да може да се пере, но не намирам указания. Благодаря!

Те не са ли тип мушама, найлонови? Аз на чешмата, с течен прах за пране и четка ги търках, после ги изплаквах.

# 11 402

Фирмите и те печелят, след като имат предпочитания служителите им към коя банка да имат сметка 😉
А това не е ли незаконно??
Работодателят не може да  откаже изплащане на заплата, само защото нямате сметка в „правилната“ банка. Ако го направи, той нарушава трудовото законодателство.
Аргументът „парите ще се бавят“ вече е невалиден (Blink).
И, въобще,   има ли кой да си сменя банковата сметка,  само заради кефа на работодателя!?

# 11 403
  • София
Преди 20 години беше широко разпространено. Днес е по-скоро изключение

# 11 404
Здравейте! Как перете завесите за баня? Купих я да може да се пере, но не намирам указания. Благодаря!
Щом няма етикет е малко рисковано. Моята се пере не 40 градуса по-слаба центрофуга. Пера я с прах за пране, че съдържа избелващи съставки. Внимавай каква е долу на подгъва “тежестта”. Ако е лентна с вграден метал в нея е ок, ако е една гумена лента с времето се начупва и се разкъсва вътре в подгъва. Но пък тя така или иначе не е вечна тая завеса.

# 11 405
Ами ще пробвам на ръка да видя ще се махне ли пожълтялото, ако не стане в пералнята. Благодаря, момичета! Успешна 2026!

# 11 406
Ако няма някакви особености, като тежести и т.н., не си губи времето да търкаш, пускай смело в пералня. Може да понапръскаш захабеното с някакъв препарат, аз лично не си играя толкова.

# 11 407
Завесата за баня на програма за фини тъкани. Моята е нещо като материята за чадъри.
Сега като дойде и Танчето да пита нещо, ще видите вие! 😁

# 11 408
Здравейте ...някой наясно ли е с външния вид на  евро банкнотите  и как да разподнаваме фалшивите

# 11 409
Здравейте ...някой наясно ли е с външния вид на  евро банкнотите  и как да разподнаваме фалшивите
Заповядай https://evroto.bg/bg/new-money/bancnotes#
Като кликнеш на всяка банкнота, ще видиш подробности за нея.

# 11 410
Здравейте ...някой наясно ли е с външния вид на  евро банкнотите  и как да разподнаваме фалшивите
Заповядай https://evroto.bg/bg/new-money/bancnotes#
Като кликнеш на всяка банкнота, ще видиш подробности за нея.

Благодаря 🌷

# 11 411
Ами ще пробвам на ръка да видя ще се махне ли пожълтялото, ако не стане в пералнята. Благодаря, момичета! Успешна 2026!
Това пожълтялото с препарат се маха, но трябва често да я переш. Минимум веднъж на месец и да гледаш да изсъхва. Нашите бани винаги са били такива, че все завеса трябва. Сменила съм много. Така или иначе трябва често да се подменя, но хубавото изсъхване и честото пране я държат по-дълго време.

# 11 412
  • Бургас
Имате ли проблем с изображенията във форума?
Снимки не виждам!
При мен ли е проблема?

# 11 413
Аз виждам снимки, в цялост нямам проблем с форума.

# 11 414
  • София
Имате ли проблем с изображенията във форума?
Снимки не виждам!
При мен ли е проблема?
При много слаб интернет, те понякога не се зареждат.
Няма проблем с форума.

Общи условия

Активация на акаунт