?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 258
  • 10 206
  •   2
Отговори
# 3 030
  • пустинята Гоби
Имате ли проблем с Вайбър, не ми се отваря, седи бял екран?

# 3 031
Не, работи си при мен.

# 3 032
  • София
Работи.
1. Провери за нова версия.
2. Рестартирай устройството.
Стандартно тези стъпки помагат в такива ситуации.

# 3 033
  • пустинята Гоби
Оправи се след като рестартирах, благодаря! Понякога човек не се сеща да направи елементарни неща.

Редактирам се, пак бъгяса, може би проблема не е в моя телевизор.

# 3 034
  • София
Аз влизам нормално.

# 3 035
  • пустинята Гоби
Някой от вас с IOS ли е?

# 3 036
  • Другата България
Пак ще ви досаждам за София мед в Люлин.
Ако се пътува с обществен транспорт, от Централна автогара има ли ...нещо, което да се хване директно до болницата? И спирката да не е на 500 метра от нея?
Метрото доколкото видях няма спирка на “Джавахарлал Неру“, а на “Царица Йоана“.

# 3 037
  • София
Пак ще ви досаждам за София мед в Люлин.
Ако се пътува с обществен транспорт, от Централна автогара има ли ...нещо, което да се хване директно до болницата? И спирката да не е на 500 метра от нея?
Метрото доколкото видях няма спирка на “Джавахарлал Неру“, а на “Царица Йоана“.
Не, няма. Метрото е най-близкото директно.

# 3 038
  • Другата България
От гледане на карти и четене в нета и аз така прецених, но все пак реших да попитам, да не съм пропуснала нещо.
Благодаря ти.

# 3 039
Пред болницата минава тролей, за автобус не знам.Но накъде ходи…сега ще погледна в едно приложение.
За съжаление все се върви едни 500м., така че няма вариант.

# 3 040

Да, какво ти трябва

# 3 041
От гледане на карти и четене в нета и аз така прецених, но все пак реших да попитам, да не съм пропуснала нещо.
Благодаря ти.
От Сливница при Лъвов мост, до където можеш да слезеш с трамвай от Централна гара или от Сливница по Ботев, до където също може да стигнеш с друг трамвай от Централна гара, взимаш тролей 7 до Силвър център в Люлин и се връщаш назад до СофияМед. Може и да няма 500 метра. По Ботев до Сливница е по-удобно сякаш като разстояния от спирка на трамвай до тази на тролей.

# 3 042
  • София
Близнаци на 4 и половина, момче и момиче, палави са, с характер и непокорни.
Къде из Европа могат да бъдат заведени - комплекси тип Пратер, където да има достатъчно активности, които да им ангажират вниманието? Може и водни атракции също. Да има полети от София.

# 3 043
Лего ленд, Гарда ленд и подобни.

# 3 044
  • Deutschland/HE
Близнаци на 4 и половина, момче и момиче, палави са, с характер и непокорни.
Къде из Европа могат да бъдат заведени - комплекси тип Пратер, където да има достатъчно активности, които да им ангажират вниманието? Може и водни атракции също. Да има полети от София.

Ако има полети до Билунд (Дания), там има Леголанд и Лаландия (аквапарк, закрит). Има къщички за нощувки. Друг вариант е парк Европа, там също има и аквапакр, полет до Баден-Баден-Карлсруе.

Общи условия

Активация на акаунт