?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 315
  • 10 206
  •   4
Отговори
# 3 015
Е, то Ботевградско е 200 метра... Simple Smile

# 3 016
Нямам точен адрес, щях са го дам.Може би в Гугъл ще има инфо.

# 3 017
Батерия като на снимката всеки сърчен с поялника може да сглоби, стига да няма специален чип за управление (не се вижда такъв на снимката). В компютърни сервизи, магазини за радиоуправляеми модели и т.н. биха го направили.
Но вече е поръчана, та няма значение.

П.П. и да има чип, могат да се подменят клетките на старата батерия.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 22:10 от bboiko

# 3 018
Нямам точен адрес, щях са го дам.Може би в Гугъл ще има инфо.
https://batterycenter.bg/

# 3 019
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ти, DiaMia, но за Филипс нямат.

# 3 020
Знам, че се е обсъждало в темите, но никога не ми се е налагало да помня какво се препоръчва, та ще питам за поред път. Извинете, но и с търсачката не се справям.
Та, трябва да спася една стара тениска и да я избеля. В града ни има Лили дрогерия, ДМ- не. Ако има препарат, който мога да намеря в друг магазин- моля за снимка.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 10:03 от mariat

# 3 021
# 3 022
Като влязох във форума днес ми изписва, че имам 700 точки по лоялната програма и да ги осребря за награда. За първи път виждам и чувам такова нещо, някой ще ми обясни ли?

# 3 023
  • Телиш/Плевен
Като влязох във форума днес ми изписва, че имам 700 точки по лоялната програма и да ги осребря за награда. За първи път виждам и чувам такова нещо, някой ще ми обясни ли?
В тази тема е обяснено всичко.

# 3 024
  • София
Може ли някой да помогне с информация? Търся координати на фирмен магазин в Плевен за дрехи местно производство.

# 3 025
  • Телиш/Плевен
Може ли някой да помогне с информация? Търся координати на фирмен магазин в Плевен за дрехи местно производство.
Някакво име поне или друга насока? Сещам се на прима виста за магазина на шивашка фирма Мизия - https://www.mizia96ad.eu/index.php/bg/magazini/magazin-pleven

# 3 026
  • София
Димитров / Desizo Monni се шият там и има фирмен магазин според Гугъл мапс.

# 3 027
  • София
Благодаря! А имат за дамски дрехи?
Не знам име, една корежка все се хвали, че от такъв фирмен магазин си купува дрехи, но не каза къде е 
Сега ще ходим до Превен, но не намерих нищо в гугъл.

# 3 028
Това е техният сайт. Може да видите къде са магазините и модните им линии

https://desizomonni.com/shops

# 3 029
  • Телиш/Плевен
Благодаря! А имат за дамски дрехи?
Не знам име, една корежка все се хвали, че от такъв фирмен магазин си купува дрехи, но не каза къде е 
Сега ще ходим до Превен, но не намерих нищо в гугъл.
Евентуално в темата за Плевен ако някой види навреме и може да каже.

Общи условия

Активация на акаунт