?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 381
  • 10 196
  •   2
Отговори
# 3 360
Благодаря

# 3 361
  • пустинята Гоби
Ама какво значи напълно оригинални дънки, то ще кажеш, че за дизайнерски чанти говорим.

# 3 362
Нито от дизайнерските дънки по 1000 долара, нито от дизайнерските чанти по Х хиляди долара има някаква реална полза и потребителска стойност. Но иначе скъпите дънки (с нормални, но високи цени) са от 200 лева нагоре. 100 лева са си съвсем нормални дънки, даже изгодни.
Иначе дали пускат (малко) или не, зависи от това дали се гони автентична оригиналност или модерна технология.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 18:57 от Черна станция

# 3 363
Аз смятам, че всеки за себе си може да каже кои дънки са скъпи или евтини, същото се отнася за всякакви стоки. Щом има дънки по 1000 лева и се купуват, значи някой може да си ги позволи. Преди време излязох с една приятелка беше с нови дънки Кензол, ами маратонките и бяха боядисани.  Не ми се издигна в очите тази марка на мен...

# 3 364
Какво турско мазило от типа на Волтарен, ДийпРелийф, Диклофенак си заслужава да се купи от Турция?

Fastjel

Скрит текст:

# 3 365
Наистина ли направление за ехограф на гърди (профилактично, за проверка з рак на гърдата), се полага само едно за период от 2 години? Миналата година личната ми е дала и сега не можело? Вярно ли е и каква е логиката?

# 3 366
Да, и мамография е на 2 години. Защо ти е по-често?

# 3 367
  • Пловдив
Да, и мамография е на 2 години. Защо ти е по-често?
Фамилна обремененост например.

# 3 368
  • софия
Наистина ли направление за ехограф на гърди (профилактично, за проверка з рак на гърдата), се полага само едно за период от 2 години? Миналата година личната ми е дала и сега не можело? Вярно ли е и каква е логиката?
На мен личния лекар тоя месец ми даде такова-каза че когато направиш 40г ти се полага такова на всеки две години веднъж, ако преценят след посещение при лекаря,че трябва по-често оттам назначавали. Аз питах лл понеже майка ми е с рак на гърдата аз дали трябва по-често или веднъж на две години е достатъчно и той ми каза че другият лекар ще прецени.

# 3 369
  • софия
При фамилна обремененост и плътни гърди дори е препоръчително да се ходи на 6 месеца. За да има превенция, а не лекарят да е пожарникар.

# 3 370
Аз ходя на 6м и никой не ми казал, че
не може, но гледам да си ги искам и от други специалисти, при които съм на прегледи- ги еколог, гастро, енокр.

# 3 371
Аз съм с плътни гърди, но без фамилна обремененост и ходя на 2 години, само на ехограф. Така е преценила лекарката, която ме следи.

# 3 372
  • софия
Да, и при майка ми така беше преценила лекарката. И после се оказа неприятна изненада.
Всеки преценява на кого да вярва. В нета има достатъчно информация защо е добре да се ходи на 6 - 12 месеца. На две години за мен е безотговорно.

# 3 373
Миналата година бях на ехограф, каза ми лекаря, че съм имала някакви много малки кистички, които по принцип не били проблем, но трябвало да се преглеждат и следят всяка година. Казах го на личната, но не ставало. А щом специалист в тази сфера ми казва, че всяка година трябва да се следят нещата, явно трябва. Не смятам, че е правилно така. Има всякакви случаи и е редно да се помисли и за тях. За всички други неща направления има стандартни, но специално за нещо толкова сериозно и важно - рака на гърдата е най-често срещания при жените ... Точно за него по-малко направления ...

# 3 374
Имам пълно доверие на лекарката.

Общи условия

Активация на акаунт