?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 413
  • 10 196
  •   1
Отговори
# 3 345
  • София
Кисело зеле нарязано и замразено, после ще става ли за ядене?
Да.

# 3 346
Моля, препоръчайте ми такси в София. Автобус ще ни свали на интерекспо и трябва да се придвижим до терминал 1. Колко ориентировъчно би струвало? Около 3км е, но знам ли? Между двата терминала ми искаха 30лв. веднъж 🤫

# 3 347
Ако не бързате твърде много може да вземете метрото от там до Терминал 2 и после има безплатна совалка между двата терминала.

Ако все пак взимате такси си поръчайте по телефона, а не взимайте от тези пред Експо Центъра, там всичките са копърки и може и 100 лева да ви вземат.
Yellow taxi са добри.

# 3 348
Ако не бързате твърде много може да вземете метрото от там до Терминал 2 и после има безплатна совалка между двата терминала.

Ако все пак взимате такси си поръчайте по телефона, а не взимайте от тези пред Експо Центъра, там всичките са копърки и може и 100 лева да ви вземат.
Yellow taxi са добри.
Благодаря. Точно това мислихме да направим, но исках да имам и план Б , ако закъснее рейса с този сняг.

# 3 349
  • София
Опция е да се обадите до транспортната компания и да попитате дали биха спрели малко след Интер Експо на Държавна печатница / детелината за Младост / Дружба или на МБАЛ Света Анна / Окръжна болница откъдето има директни автобуси за Т1 - 184 директно и 84, който първо ще мине през Т2, а след това Т1.

Такси : Би трябвало в приложението на Уелой да има калкулатор и да ви покаже колко ще струва.

# 3 350
Е не е вярно това. Аз си купувам сравнително евтини дънки и нито един чифт не пуска боя.

Оригиналните дънки някога пускаха, защото ги боядисваха с индиго. За разлика от тях ментетата не пускаха, защото бяха с някакви серни багрила - трайни, ама дънките не избеляваха и не се изтъркваха.  Та не е трудно евтините дънки да не пускат, има си много евтини и трайни бои. Но толкова силно пускащи говори за съвсем лошо качество.

# 3 351
В момента има много еко багрила за "сухо" боядисване, които се ползват и от големи марки защото така "спасяват природата". Обаче съответно не хващат стабилно и пускат дори при ниска температура и още повече при триене, когато са мокри. Та и скъпи дънки може да пускат лесно, това въобще не е индикатор.

# 3 352
Какво турско мазило от типа на Волтарен, ДийпРелийф, Диклофенак си заслужава да се купи от Турция?

# 3 353
Кисело зеле нарязано и замразено, после ще става ли за ядене?
Да, правила съм го.

# 3 354
  • Пловдив
Преди седмици се заговорих с позната за Booking, която ми спомена, че е изгоряла с пари, защото платила цялата сума за престоя, но стаята ѝ не отговаряла на снимки и описание, и разбираемо, се преместила в друг без обяснение. И понеже ми предстоят няколко настанявания се зачудих ако човек попадне в такава ситуация, може ли изобщо да направи нещо? Booking в случая възможно ли е да вземе отношение?
Нищо не правят.

Booking има съпорт/телефон към който се подава сигнал,придружен със снимки доказващи разликата в описанието и реалността.Хубаво е плащането за смененото място за настаняване за същият период,същото местоположение и име на клиент да мине по банка.Ако искат нещо друго те ще ви уведомят.Успех!
Да бе, имат. И не работят 24/7. И не говорят български. И на английски се правят, че не разбират. И изобщо никаква работа не вършат.

# 3 355
Оригинални … ще кажеш, че Levi’s е някаква супер марка.

# 3 356
  • софия
На мен пък последните ми дънки са за 25 лева от Шейн и не пускат боя. Не мисля, че е до цената.

# 3 357
  • Somewhere far away
Оригинални … ще кажеш, че Levi’s е някаква супер марка.
Да кажем че са, но оригиналните са около 100 - 200 лв. такива глупости за 1000 лв не са реални просто.

# 3 358
Ryanair на кой терминал се обслужват с София

# 3 359
  • София
Терминал 2.

Общи условия

Активация на акаунт