?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 344 535
  • 8 795
  •   3
Отговори
# 8 790
Какво ви дразни във връщането? Ние сме от две години на А1, телевизия като телевизия, нямам забележки. Но, не и смарт телевизията на А1, с нея издържахме един месец и се обадихме да я направят с обикновен приемник. Смарта - непрекъснато засичане на картината, минаваш през 15 бутона да си избереш предаване или да превъртиш рекламите. Кошмар.
Точно за смарт телевизор става дума. По- подредено, по- лесно беше на виваком.

# 8 791
Уффф, това пък какво е - смарт и обикновена?

# 8 792
Мисля, че става дума за телевизор.

# 8 793
Ние сме на Виваком – всичко е супер,но адски неприятното е,че няма каналите на телевизия AXN. Има ги само на А1.

Доколкото разбирам проблема със смарт-а на А1 е,че трудно превърта... Например,гледате футболен мач директно и вкарват гол,но не сте го видели добре,тогава можете да спрете картината и да превъртите назад и да изгледате гола. Изглежда че на А1 тази процедура става по-трудно,отколкото на Виваком... И други процедури...

# 8 794
  • София
Уффф, това пък какво е - смарт и обикновена?
Приемникът е смарт, водят го смарт телевизия, без да прокарват кабели, през Интернет идва сигналът. И е отврателна, кошмар за навигиране по менютата. А като екстра ни я дадоха., 😂
Отказахме я и ни пуснаха
обикновената, много удобно меню, лесно за ползване.

# 8 795
Можете ли да ми препоръчате фирма за ремонт на покрив, за София и района? Покривът е нов и като цяло е в чудесно състояние, но при продължителен дъжд избива влага там където са комините, така че предполагам, че става въпрос за зле направени обшивки.
Не знам тази дейност влиза ли в портфолиото им, но иначе нямам никакви забележки. Много са ангажирани и не знам за кога могат да поемат ремонта ви, ако се спрете на тях. Аз последния път не се вредих, че ми трябваше за сравнително бързо.
https://alpipan.bg/

Общи условия

Активация на акаунт