?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 344 634
  • 8 795
  •   3
Отговори
# 8 775
  • Пловдив
М да...аз от Аерлек също съм доволна.

# 8 776
Има стоящи климатици. Стандартен климатик, фиксиран за стена и с външно тяло, но се поставя на пода и духа нагоре. Имаме в едната стая, доволни сме.

# 8 777
За студено няма как без външно тяло. Климатиците само "местят топлината" навън, не генерират студ.

При мобилните климатици и двете тела са в един корпус, но пак трябва въздуховод изкаран навън и също така са супер неефективни.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 13:45 от bboiko

# 8 778
Дали има стенен конвектор и за отопление и за охлаждане?
За малка стая ми трябва нещо...за монтаж на стената, но не горе като климатик.

Подовите климатици са за тази цел.

# 8 779
Лошото време влияе ли върху качеството на картината на телевизия от сателитна антена,като на А1?

# 8 780
Лошото време влияе ли върху качеството на картината на телевизия от сателитна антена,като на А1?

Влияе, нашата "чиния" нещо се беше размърсала от силния вятър и нямахме телевизия.

# 8 781
Дали има стенен конвектор и за отопление и за охлаждане?
За малка стая ми трябва нещо...за монтаж на стената, но не горе като климатик.

Подовите климатици са за тази цел.

Супер решение са. Аз си купих, после след мен и свеки, и сестра ми.
Имат само един кусур - трябва им простор по направление на духането, не може да се наврат зад диван.  Тези на тавана нямат този проблем, макар и там да има изисквания. Пък и не е приятно да ти духа в лицето или в тила.

# 8 782
  • Пловдив
На някой звънят ли от А1 за ново окабеляване. В имота има два договорара на различни имена, за единия звънят, за другия не? За Пловдив става дума.

# 8 783
# 8 784
Можете ли да ми препоръчате фирма за ремонт на покрив, за София и района? Покривът е нов и като цяло е в чудесно състояние, но при продължителен дъжд избива влага там където са комините, така че предполагам, че става въпрос за зле направени обшивки.

# 8 785
  • София
На някой звънят ли от А1 за ново окабеляване. В имота има два договорара на различни имена, за единия звънят, за другия не? За Пловдив става дума.
Ако става дума за смарт телевизия - при нас смениха приемник и рутер през пролетта.

# 8 786
  • Буркина Фасо
зависи какво разбираш под лошо. ако е до студ, жега или вятър почти не влияе.
при дъжд първоначално се влошава. при сняг - трябва да се почисти и по възможност да се подсуши за да не
се заледява антената. по възможност е най-добре антенката да се монтира под стряха или балкон в близост до стената. тогава се изключват тия проблеми.

# 8 787
Доволни ли сте от телевизията и интернета на А1? Напоследък ме бомбардират с оферти, а Виваком нещо тарикатеят, та се замислям за смяна. Погледнах темите, но не намерих нещо точно по въпроса.
Не намерих и точно кои канали влизат в предлаганите 200.
От телевизията въобще не сме доволни. Преди бяхме на виваком, ама пуста лакомия тел. и тв да са към А1, че по- евтино излиза. Отвратително връщане и разни други неща. ММ, всеки път като гледаме, им пуска псувни. Ама имаме още година и половина, ще траем.

# 8 788
От телевизията въобще не сме доволни. Преди бяхме на виваком, ама пуста лакомия тел. и тв да са към А1, че по- евтино излиза. Отвратително връщане и разни други неща. ММ, всеки път като гледаме, им пуска псувни. Ама имаме още година и половина, ще траем.

Може ли малко по-подробно за проблема?

# 8 789
  • София
Какво ви дразни във връщането? Ние сме от две години на А1, телевизия като телевизия, нямам забележки. Но, не и смарт телевизията на А1, с нея издържахме един месец и се обадихме да я направят с обикновен приемник. Смарта - непрекъснато засичане на картината, минаваш през 15 бутона да си избереш предаване или да превъртиш рекламите. Кошмар.

Общи условия

Активация на акаунт