?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 720
  • 11 425
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Килиън Мърфи, да.

# 886
  • София
Имам инсталирано ездраве от доста време, но сега реших да си погледна болничните престои, свалям епикризата и като се опитам да я отворя ми казва, че има парола. Това е за всичките ми операции от последните три години в различни болници. Някой знае ли каква парола се въвежда, пробвах с ЕГН, но не става?
Извинете, но къде има епикризи? Аз често лежа в болница, но не ги намирам в приложението.
Аз имам четири болнични престоя, откакто ги въвеждат и за три от тях са качени, четвъртата не е.

Намират се в секция болничен престой, след това излиза списък с престоите и избирате някой от тях. Избира се подменю "При изписване" и в Секция Детайли излиза Епикриза, ако има качена такава.

# 887
Много ви благодаря за отговорите! Явно името на страницата идва от името на филма, а не е просто така. Не знаех. Мерси! 🙏🏻

# 888
Да, снимките са от сериала Peaky Blinders.

# 889
  • Пловдив
Из клипчетата във фейса ми попадна едно на руски, да гледаш youtube и още няколко приложения без реклами, даже може да гледаш докато си цъкаш  във форума 🤭
Свалих го и работи.Пробвайте ако искате. Video Lite се казва, една червена светкавица.

# 890
Ю туб може да се гледа, докато се разглежда друг сайт - примерно с Файърфокс има бутон за това. На телефона също имаше начин.

# 891
Колко струват медитации в група? Поканиха ме на такава, но ми е неудобно да питам за цената. Става дума за женска медитация, която повлиявала много добре женствеността.
Какво ви е мнението за тоя род прекарване на времето? Никога не съм ходила и съм нямала желание да знам какво е. Но след днешната покана в мен се събуди любопитство.
Четох до преди малко тук за медитацията и хоп - пост във фейсбук на същата тема. Та по въпроса - 30 лв.е цената, поне на това, което видях:
Какво да очаквате:
 • Водена медитация
 • Обсъждане на темата „2025 причини да обичам себе си“
 • Леко раздвижване за освобождаване на енергията
 • Практически и креативни задачи, които ще ви помогнат да развиете самолюбието си
 • Релаксация за завършек на вечерта
 • Развиване на женската енергия
 • Усещане за принадлежност към подкрепяща женска общност
 • Взаимна подкрепа и разбиране – по женски
Цена: 30лв

# 892
  • Бургас
Ммм, много добре звучи! 😊 Няма да отида.
Наистина звучи добре. Не мога да си се представя на такова място - да се подкрепям с жени, с които после сигурно ще ядем кекс. Аз ще съм го направила. Ще се усмихваме и ще се раздвижваме. Неее 🙂

# 893
  • Пловдив
Бойлер /Теси/ купен през септември /в гаранция е/, му се включва защитата. Викнахме човек от сервиза /външна фирма са/, предполага, че е поради натрупан котлен камък, почистването си го заплащаме ние. Мога ли да пиша на КЗП, не желая да заплащам почистване, след като не може да ми гарантират, че проблемът идва от там и с почистването ще се оправи.

# 894
  • Бургас
Аз знам, че не трябва да викате никого от сервиз. Обръщате се с документите на бойлера към магазина, от който сте го купили. Те имат ангажимент да поправят бойлера. Нямат право да ви пращат по сервизи.

# 895
За уред в гаранциия, точно в сервиз съм се обаждала.С уреда има книжка и телефони и адреси във всеки град, където има сервиз.Не са ми искали пари.Десиссслава опитай с кзп, макар някои хора да казват,че отбиват номера.
Може пък при теб да не е така.

# 896
  • София
Аз знам, че не трябва да викате никого от сервиз. Обръщате се с документите на бойлера към магазина, от който сте го купили. Те имат ангажимент да поправят бойлера. Нямат право да ви пращат по сервизи.
Принципно е точно обратното.
На гаранционната карта си има списък със сервизи и именно на тях се звъни.
Чрез магазина е доста по-рядко и е въпрос на политиката им.

# 897
  • Бургас
На мен КЗП са ми вършили работа. Включително съм звънила за съвет какво да правя, просто исках да си знам правата за в случай, че от магазина не искат да приемат рекламацията, защото ставаше дума за скъп уред.
RebelHeart, не съм съгласна и мисля, че ти грешиш.

# 898
Директно към търговеца си предявете писмена рекламация. Уредът трябва да работи...да си го оправят. Какво значи предполагал...имам бойлер на над 15г..как Па работи и котления не му пречи??
Писмена рекламация към търговеца!..с копие ако ви моткат до КЗП.
Кой е търговеца?

# 899
Здравейте!
Мога ли да извадя международен паспорт в РПУ, което е близо до работата ми, или само в РПУ за района по адресна регистрация. За София става въпрос.
И трябва ли да връщам стария паспорт.

Общи условия

Активация на акаунт