?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 465 719
  • 11 425
  •   2
Отговори
# 870
  • Буркина Фасо
На мен ЕЗдраве ми иска да си защитя телефона (с парола, с пръстов отпечатък, с лицево разпознаване или шаблон). Правя го при нужда, задавам настройките, после пак си връщам слайд отключването. Много е досадно, нямам нерви по цял ден да цъкам клавиатури.
ако деактивираш  използването на биометрични данни няма ли да се получи ?

# 871
  • София
Оттеглям си въпроса. 😅 Успях с едно приложение да отворя файловете, явно rtf формата се е биел с adobe reader.
С 10 други не стана, но с четеца за книги (Readera) успях. Пиша го, ако след време и друг търси инфо в нета.

# 872
За търсене на лекарства, препоръчвам приложението „Намери своето лекарство“. Инсталира се на телефона, пуска се във формата търсенето за конкретно лекарство, за кой град го търсиш, оставяш телефон и до няколко часа ти се обаждат да ти кажат къде го има, близо до теб. Доколкото разбрах е инициатива на вносителите на лекарства и  имат достъп до наличностите на повечето аптеки. На мен поне, вече няколко пъти ми решават проблема с липсващи и трудно намиращи се  лекарства.

# 873
Имам инсталирано ездраве от доста време, но сега реших да си погледна болничните престои, свалям епикризата и като се опитам да я отворя ми казва, че има парола. Това е за всичките ми операции от последните три години в различни болници. Някой знае ли каква парола се въвежда, пробвах с ЕГН, но не става?
Извинете, но къде има епикризи? Аз често лежа в болница, но не ги намирам в приложението.

# 874
Тета, да не са болки на растежа?
Пораснал ли е е рязко на височина в последните месеци?

Ами и аз не знам. Вторник си удари главата, за това съм притеснена да няма връзка с удара. Ще търся днес невролог/неврохирург да го види, проф.Бранков в другата тема поне така ме посъветва. Боли го при садане/ставане...Frowning1

# 875
Имам инсталирано ездраве от доста време, но сега реших да си погледна болничните престои, свалям епикризата и като се опитам да я отворя ми казва, че има парола. Това е за всичките ми операции от последните три години в различни болници. Някой знае ли каква парола се въвежда, пробвах с ЕГН, но не става?
Извинете, но къде има епикризи? Аз често лежа в болница, но не ги намирам в приложението.
Аз също лежах наскоро, всичко на момента ми излиза в ездраве, но не съм видяла да има прикачени файлове.

# 876
Тел ми е счупен отвсякъде и питам друго, от него като съм качвала снимки в вайбър. Сега дали от новия има опция да разгледам какви са слагани  (между тях да е и от стария тел).
Знам че звучи абсурдно.

# 877
  • Сф
Не разбрах кое между кое да е слагано, но на стария телрфон напраеи бекъп/ резервно копие на вайбъра и след това го възстанови на новия

# 878
  • Буркина Фасо
вайбъра не върви ли с тел.номер , а не с марка/модел тел. ?

# 879
Тел ми е счупен отвсякъде и питам друго, от него като съм качвала снимки в вайбър. Сега дали от новия има опция да разгледам какви са слагани  (между тях да е и от стария тел).
Знам че звучи абсурдно.
Архивираш в стария телефон преди да стартираш вайбър в новия телефон и всичко ще ти е там.

# 880
Благодаря ви, но исках от настройките да върна снимките който съм качвала на вайбър.
Не мога да архивирам нищо, защото тел е мега счупен, на ремонт е.Дисплея не показваше нищо.
Ползвам вайбър в момента но мога ли да направя нещо за да видя какви снимки съм си качвала?.

# 881
  • София
Ако не си архивирала-не.

# 882
Как е името на този актьор и тези снимки от кой филм са? Следвам страница във Фейсбук с интересни цитати на фона на такива снимки с този актьор и ще ми бъде интересно, ако има какво да се гледа с него.

# 883
Малко ми прилича на Килиън Мърфи.
Негова снимка. Той е.

# 884
  • UK
https://m.imdb.com/title/tt2442560/

Май е този, даже си пише на една от снимките

Общи условия

Активация на акаунт