?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 399 718
  • 9 990
  •   4
Отговори
# 9 945
  • София
Майстор, който ще реже лира без да се източи инсталацията бих го изритала веднага. Това не е майстор, а не можещ измекяр. Не е извинение, че е плочкаджия. като майстор трябва да познава и колеги - водопроводчици и да поразпита. Не става работата с малко подсушаване - а срежеш, а бликне като водопад. Какво са виновни съседите от долните етажи?
 В моя блок/вертикално село 120 апарт/ няма проблеми с източването на инсталацията. Просто, който иска да се ремонтира след започване на отоплителния сезон си плаща за водата, която се налива обратно. Предния ден се слага уведомление  на входа, за 2 -3 ч. няма топла вода, после всичко се оправя. Домоуправителя и човека, който поддържа абонатната си знаят работата.

# 9 946
  • Сф
PureLove, такива са майсторите за съжаление. Утре ще отида да видя какво толкова му пречи лирата.
Ами ако има лира, няма как да сложи ни плочки ,ни картон. Мой познат вика друг майстор да маха лирата. Айша, лирата се маха и без източване.Стига да работят двата крана, обикновено обаче са компрометирани с годините. А долу даже не е кран, а холендерна връзка. Т.е. не става без източване в общия случай. Silver ако искаш снимай лирата- цялата лира, щранга и на кой етаж си. Може на лични. Айша, седя до водопроводчик 'се пак. И тук плащат водата източената по всяко време. Тя при пълнене си влиза все през общия водомер все. През неотоплителния не минава по въздуха безплатно:)
Приключвам с казуса.

# 9 947
  • При елфите ...
Някой поръчвал ли си е ел. уред от онлайн Аптеки Гален... чудя се дали предлаганите неща са оригинални?!? Thinking

# 9 948
Тема за смарт продукти и джаджи дали има във форума?

# 9 949
Как различни условия, не е ли единна методиката за олихвяване на дългите депозити, само годишните проценти да се различават в различните банки?
Надявам се да е както ДеВа е написала, така си струва повече отколкото всяка година да подновяваш, пък той процентът паднал...А така за 3 години ти се гарантира един и същ процент.

Еднаква е методиката.

# 9 950
  • София
PureLove, утре ще отида и ще видя какво е положението и защо не го беше видял проблема по-рано. Може и да го е видял, трябваше да свали боята, а не ставаше и затова купи гипсокартон. После пък мястото се оказа тясно.
Няма да реже лирата без източване, на мене ми хрумна да попитам тук. Както някои казахте, почти можело.

# 9 951
Имам проблеми с дрон DJI mini 4K, пада без никакви предупреждения, както си лети и пада?

# 9 952
На мен пък ми е интересно каква е тая боя дето не може да се махне Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 11:29 от moonriver

# 9 953
Декември ни предстои избор на нов ЛЛ.Цялото семейство сме се насочили вече към определен лекар.Трябва ли всеки от нас да присъства със синята си книжка при новият ЛЛ или мога аз със трите  сини книжки да оправя нещата?

# 9 954
Можеш "да оправиш нещата" само за теб и за детето ти, ненавършило 18 години. Всички пълнолетни трябва лично да заявят смянатата на ЛЛ.

# 9 955
  • Пловдив
И тук плащат водата източената по всяко време. Тя при пълнене си влиза все през общия водомер все. През неотоплителния не минава по въздуха безплатно:)
И аз това казах - плащаш за услугата източване и плащаш за източената вода.

# 9 956
Декември ни предстои избор на нов ЛЛ.Цялото семейство сме се насочили вече към определен лекар.Трябва ли всеки от нас да присъства със синята си книжка при новият ЛЛ или мога аз със трите  сини книжки да оправя нещата?

Изтегли си бланката и ги попълнете и подпишете вкъщи. Говори с новия ЛЛ..първо дали е съгласен да ви вземе, и второ може ли ти да занесеш попълнените заявления.

# 9 957
За майка и дъщеря ми носих аз книжките. Те не са идвали изобщо. Но беше преди 3-4 години.

# 9 958
На мен пък ми е интересно каква е тая боя дето не може да те махне Rolling Eyes

Не му се е играело най-вероятно. Днешните „майстори“ не искат да се занимават с мазилки, гледат да лепнат картона набързо и да бягат.

# 9 959
  • София
Точно, бих предпочела някой, който да свали боята. Най-малкото се намалява и пространството.

Общи условия

Активация на акаунт