?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 399 706
  • 9 990
  •   4
Отговори
# 30
  • Somewhere far away
Опитвам се да пусна филм от единия ни тв. от по-старичките е, вярно, но все пак не би трябвало да има проблеми с четене на филми от флашки. Тръгва филма , има картина няма звук. Липсва му явно аудио кодек някакъв. На лап топа си тръгва напълно перфектно. Има ли шанс да се оправи тая пустиня или е време да изхвърля този ТВ си купя нов ?

# 31
Влизам без проблем в абв.

# 32
  • Сф
Опитвам се да пусна филм от единия ни тв. от по-старичките е, вярно, но все пак не би трябвало да има проблеми с четене на филми от флашки. Тръгва филма , има картина няма звук. Липсва му явно аудио кодек някакъв. На лап топа си тръгва напълно перфектно. Има ли шанс да се оправи тая пустиня или е време да изхвърля този ТВ си купя нов ?

Няма да тръгне, явно не разчита звуковия формат

# 33
Тет, нямаше НП.  Сега видях, 9.38. Две кутии бонбони, до Хасково. Те бонбоните бяха толкова и още толкова за доставка, да се хвана на майка ми на акъла. Grinning
Честита Нова Година! Champagne

Обувки 2 кг пращах аз. Сама си направих товарителницата на работа. Без смс известяване. Без опаковки. Без стойност. Само НП 100 лв който бе 2.90 лв и с него всичко стъпи на 9.25 с 3те процента намаление от прафила ми.
Влез и създай пратка да видиш че излиза по-евтино.
Сложили са ти опаковки и др.услуги вероятно.

# 34
Аз често пращам и със Спиди е с лев по- евтино, затова е масово предпочитано .
В Еконт има опция -10 процента ако сам изготвиш товарителница.
Цената на доставката много зависи от стойността на наложения платеж и на теглото на пратката .
Бонбоните явно са били до адрес с такава доставка, иначе ще е около 6 лв. до офис.

# 35
  • София
Вържи тв-то към лаптопа с кабел, ако имаш.

# 36
Има ли шанс да се оправи тая пустиня
Има. Прекодираш аудиото в нещо което се разбира от телевизора

# 37
Да, имах тяхна опаковка и беше до адрес. Явно затова.

# 38
  • Буркина Фасо
ЧНГ!
Опитах да се логна в две от пощите си (mail.bg) и греда.
Имате ли и вие този проблем, паролите са различни и сравнително добри...

Влизам без проблем в абв.
и аз влизам без проблем в абв-то,  и mail.bg  работи.  Simple Smile

ЧНГ !

# 39
Здравейте и честита нова година!

Във фейсбук ми писа потребител и се представи за потребителка от тук. Има снимки и известен готварски канал. Вързах се и кликнах на линк.
В резултат, към профила ми е закачен чужд такъв и не успявам да го премахна.
Стигам до log out, но търси парола за другия профил и праща код на имейл, който не е мой.
Моля за помощ!
Какво да направя??

# 40
ЧНГ! Здрави и усмихнати да сте!
Има ли дума на английски за брезентов плат? Искам чанта от такъв точно плат + естествена кожа, но не откривам това, което ми трябва.

# 41
Здравейте и честита нова година!

Във фейсбук ми писа потребител и се представи за потребителка от тук. Има снимки и известен готварски канал. Вързах се и кликнах на линк.
В резултат, към профила ми е закачен чужд такъв и не успявам да го премахна.
Стигам до log out, но търси парола за другия профил и праща код на имейл, който не е мой.
Моля за помощ!
Какво да направя??
Щом си в профила си не може ли да смениш пощата към него? Ако не, пишеш на съпорта и доказваш, че си ти, но... чета че не винаги се получава да си върнат профила хората, на които е откраднат по подобен начин.

# 42
Не успявам.
В момента са два акаунта (моят и крадецът). Моят си е с моя имейл. Но другият е с някакъв техен си. За да сменя каквото й да е търси парола и праща код на въпросния чужд имейл.
Даже и моя си акаунт не мога да изтрия, без паролата на другия Weary

# 43
Рошличката, ако имаш телефонен номер асоцииран с този профил, не може ли там да поискаш да ти изпратят код? Или и него са сменили?

# 44
  • София
ЧНГ! Здрави и усмихнати да сте!
Има ли дума на английски за брезентов плат? Искам чанта от такъв точно плат + естествена кожа, но не откривам това, което ми трябва.
Tarpaulin

Общи условия

Активация на акаунт