?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 399 207
  • 9 976
  •   6
Отговори
# 45
Аз влизам успешно в пощата си в mail.bg - просто по-бавно се зарежда.

Първоначално наистина се отваря бял екран след въвеждане на имейл адрес и парола, но в долната част e логото, като между двете думи mail и bg трябва да изчакате да се зареди жълтият квадрат и след това ви прехвърля в пощата.

# 46
ЧНГ! Здрави и усмихнати да сте!
Има ли дума на английски за брезентов плат? Искам чанта от такъв точно плат + естествена кожа, но не откривам това, което ми трябва.
Tarpaulin
Благодаря, но не се разбрахме. Памучен плат търся, не брезент за покривалата на колите.

# 47
Във фейсбук ми писа потребител и се представи за потребителка от тук. Има снимки и известен готварски канал. Вързах се и кликнах на линк.
В резултат, към профила ми е закачен чужд такъв и не успявам да го премахна.
Стигам до log out, но търси парола за другия профил и праща код на имейл, който не е мой.
Моля за помощ!
Какво да направя??

Можеше да кажеш кой е профилът и да предпазиш други потребители от същата грешка.

# 48
Профилът е/беше Албена Тодорова.
Тоест, имитират benii

Писала съм й, мисля, че го е докладвала.

Опосум, аз влизам в моя си профил. Но не мога да "откача" чуждия от него.

Някой може ли да ми дади имейл /телефон за контакт със support? Като кликна на help center не отваря нищо, екранът остава бял и празен.

# 49
  • Пловдив
Тъй като незнам къде най-точно да попитам реших тук
Дали някой е намирал да е показано как това как да оплиташ това за кабелите може да го правиш и да си оплиташ на вратички на калъфчета за таблетите. Благодаря

https://carasupply.com/blogs/caraprojects-diy-tutorials/macrame- … BYySpFRHtYpSBDwbc

# 50
Г-жа Рамацоти, какво ще кажеш за "canvas bag"?

# 51
Колко време се използват лещите? Има ли разлика ако се носят постоянно и ако се слагат черезвичайно?

# 52
Колко време се използват лещите? Има ли разлика ако се носят постоянно и ако се слагат черезвичайно?

Има еднодневни лещи - всеки ден се слага нов комплект. Има и месечни...които се сменят с нов комплект на 20-30 дена.
Не се спи с никои от тях.
Има и тема тук за лещите някъде, потърси я ако искаш.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 20:16 от teta75

# 53
Всякакви има, на тях трябва да е упоменато за какъв срок са. Има разлика, ако не се носят постоянно, да. Тогава издържат по-дълго.

# 54
Профилът е/беше Албена Тодорова.
Тоест, имитират benii

Писала съм й, мисля, че го е докладвала.

Опосум, аз влизам в моя си профил. Но не мога да "откача" чуждия от него.

Някой може ли да ми дади имейл /телефон за контакт със support? Като кликна на help center не отваря нищо, екранът остава бял и празен.
Това дали ще помогне?
https://m.facebook.com/hacked?ref=helpcenter&wtsid=rdr_07tkIMhi11omtlzeh#

# 55
Честита Нова Година! Нека бъде по-хубава от предната, здрава, благословена и успешна!

Веселина/Веселин имат ли имен ден днес?

# 56
  • Бургас
Честита Нова Година! Нека бъде по-хубава от предната, здрава, благословена и успешна!

Веселина/Веселин имат ли имен ден днес?
Имат

# 57
  • Далечният изток
Имат.

# 58
# 59
Ама това е със сигурност,  а не с добавено от някой си в последните години, нали?

И моето име вече фигурира в списъци с имена, че уж празнува на един ден, а няма нищо общо с този празник 😁.

Общи условия

Активация на акаунт