?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 399 855
  • 9 991
  •   3
Отговори
# 90
Да, за всички трябва по принцип. Като цяло исках единственото нещо, за което ползвам този акаунт да е телефонът ми. За самсунг акаунта има ли като при гугъл акаунта, да можеш да видиш къде си логнат, да можеш да се sign out-ваш remotely и тн?

# 91
  • София
Аз съм си ги свързала, но няма проблем и нов акаунт да създадеш само за телевизора.

# 92
  • София
Ами аз май само на телевизора го ползвам този акаунт. На телефона Самсунг ползвам гугълския. Какво подозираш, че може да стане, ползваш ли го за чувствителна информация?

# 93
На мен телефона ми иска да се логна и със Самсунг акаунт, даже затова го създадох. Не видях да има опция без него. Не ме притеснява нещо кой знае колко, просто гледам с акаунтите ми да съм логната на минимално на брой места. При гугъл поне можеш да си ги следиш кои са, да ги изтриваш, управляваш и тн, за самсунг не зная, никога не ме е интересувало, не съм мислела, че ще използвам този акаунт за нещо.

# 94
  • София
Мисля, че Самсунг изпраща на мейла съобщение за логване от друго устройство. Но аз за последно съм се логвала от ново преди година. Може да си свалиш Нетфликс и да пробваш дали ще те информира. Варианта да плащаш Нетфликс и да го гледаш на телефона ми се струва прекалена предпазливост.

# 95
  • Другата България
Търся уплътнителни ленти за врати.
Знам къде да намеря, въпросът ми е ако някой е ползвал такива, от които е доволен, да ми препоръча.

# 96
Знам къде да намеря, въпросът ми е ако някой е ползвал такива, от които е доволен, да ми препоръча.
При по-големи луфтове сме ползвали ленти с каналче, които в разрез изглеждат като буква Р. Доволни сме.

# 97
Като бях малка имаше един ден, в който поливах вода на всички вкъщи да си измият ръцете и лицето за здраве.
Имате ли спомен за такава традиция и кой е бил денят? Сигурно е бил някакъв празник, но кой?

# 98
Хм... Не си спомням такъв. Може би Богоявление/Йордановден?
Но помня в детството ми, че баба редовно издебваше и поливаше с малко вода имениците – преди да им честити имения ден. Явно пак стар обичай някакъв.

# 99
https://praktiker.bg/bg/Lenti/GUMEN-UPLATNITEL-D-PROFIL-DECOREX/p/490404

Имаше ги в черно, сиво и черно. Лесно се поставят, стават и за врати, и за прозорци.

# 100
Здравейте имам муколна дегенерация на окото бихте ли ми препоръчали добра очна клитика в Истамбул

# 101
Може ли да ми препоръчате Коректор за изправяне на стойката? Силно пристягащ, но да може да се носи под дрехите. Имам два видя, единият е с пластмасови приставки на самия гръб, добър е, но е много обемен, с него само спя. Другият е само за раменете, практичен, но не върши никаква работа. Иска ми се и през деня, докато седя на стол, да мога да нося също.

# 102
Намерих тема за Playstation, но не е активна от доста време, затова ще питам тук.
Има ли съществена разлика между Playstation 5 Digital edition (без диск) и стандартния? Имам предвид като качество на самата конзола.
На този, който е без диск, се правило акаунт. Тези игри, които купиш, остават ли си в акаунта за постоянно? Как са като цена?

# 103
Да си сверя часовника. Някой правил ли е вчера или днес нови застраховки ГО и Каско? При мен има увеличение съответно с 20 и 200 лева.

# 104
  • Сливен
Мисля си - вече е 03.01, сигурно ще има нещо свързано с "лоялната" програма. Отивам да видя темата - ами тя заключена и пише, че до 19.01 ще може да се прехвърлят точки. Е, сега какво - от 01.02 ли ще "започне"? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт