?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 399 732
  • 9 990
  •   5
Отговори
# 75
Профилът е/беше Албена Тодорова.
Тоест, имитират benii

Писала съм й, мисля, че го е докладвала.

Опосум, аз влизам в моя си профил. Но не мога да "откача" чуждия от него.

Някой може ли да ми дади имейл /телефон за контакт със support? Като кликна на help center не отваря нищо, екранът остава бял и празен.
Това дали ще помогне?
https://m.facebook.com/hacked?ref=helpcenter&wtsid=rdr_07tkIMhi11omtlzeh#

От там, а после още сума ти неща опитах, докато накрая системата не ми заключи профила. После поиска лична карта та снимка. И наааай-накрая се сети да ме попита искам ли махна свързания профил

Party Time   Champagne  Beers

Какви щети може да са нанесени?

Последна редакция: чт, 02 яну 2025, 01:29 от Рошличката

# 76
Да питам.
Като плащам с карта, я доближавам с лицето към мен. Обаче видях една жена да я държи обратно. Това с цел защита ли е? Номер, валидност и CVV код да не са видими за устройството?

# 77
При плащане с карта, винаги я слагам с лице към устройството.

# 78
Да питам.
Като плащам с карта, я доближавам с лицето към мен. Обаче видях една жена да я държи обратно. Това с цел защита ли е? Номер, валидност и CVV код да не са видими за устройството?
Абсолютно все тая как я държиш... Аз я слагам с лице нагоре повечето пъти, защото така ми е в портфейла като я извадя.

# 79
  • София
Няма значение как се допира картата. Съображението в случая вероятно е било данните да не са видими за евентуална камера, която следи касата.
Също я слагам с лице нагоре, както ми е в портфейла, но при мен данните са на гърба.

# 80
А ако картата е от онези прозрачните? Yum

# 81
И моите са така в портмонето и я слагам с лице към мен. Данните са на гърба.
Благодаря ви!

# 82
#еърфрайър
Здравейте.Колебая се между еърфрайр Мастерпро,който ще е тази седмица в Лидл,и Филипс с 2 кошници-едната 6л другата 3л.Моля някой който ги има да сподели мнение.Ако Мастерппото ще ми върши работа,защо да за давам едни 200лв.повече за Филипс...
Благодаря

# 83
# 84
Има ли някой с телевизия EON, но не само с приложение, ами със EON SmartBox устройство? Нали на него могат да де инсталират разни други приложения освен EON, има си google play store. Да ама като тръгна да търся Netflix, го няма. Има Disney, Max, Showtime, но Netflix не. Това много ме озадачава, на всички други устройства го имам, но на този EON box не мога да го намеря. Има ли някой, който е успял да го инсталира?

# 85
Tочене на ножици, къде в София?

# 86
  • София
И при мен няма нетфликс.

# 87
  • София
Има ли някой с телевизия EON, но не само с приложение, ами със EON SmartBox устройство? Нали на него могат да де инсталират разни други приложения освен EON, има си google play store. Да ама като тръгна да търся Netflix, го няма. Има Disney, Max, Showtime, но Netflix не. Това много ме озадачава, на всички други устройства го имам, но на този EON box не мога да го намеря. Има ли някой, който е успял да го инсталира?
Имам андроид ТВ бокс, не е ЕОН, на Булсатком е, но е същото. Мога да свалям всякакви приложения от google play store, но за да имаш Netflix, трябва да имат споразумение с Netflix, а те явно нямат. Питах в Булсатком преди. Така че няма да ти се получи. На телевизор нямаш ли? Мисля, че всички смарт телевизори имат.

# 88
Благодаря, вече говорих с някакъв виртуален асистент, който ми каза, че нямат Netflix. Телевизорът ми пък иска, за да свалям приложения, да се логна със Самсунг акаунта ми, което не ми се иска особено да правя. Май най-ок си е просто да си стриймваш от телефона, както смятам да направя.

# 89
  • София
Благодаря, вече говорих с някакъв виртуален асистент, който ми каза, че нямат Netflix. Телевизорът ми пък иска, за да свалям приложения, да се логна със Самсунг акаунта ми, което не ми се иска особено да правя. Май най-ок си е просто да си стриймваш от телефона, както смятам да направя.
Логни се със Самсунг акаунта си, аз така го направих. Не виждам проблем, май за всички приложения на телевизора трябваше така да се логна. При стриймването се губи качество, а Нетфликс наистина предлагат много добро качество.

Общи условия

Активация на акаунт