?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 400 141
  • 9 994
  •   5
Отговори
# 135
Аз го празнувах, не на датата, под надслов "Черпя за здраве", че претърпях 2 операции същата година. Въпреки, че по принцип не обичам да празнувам РД, тогава исках да почерпя най-близките.

# 136
Относно цветята може също да е свързано с нещо друго, или пак при нас така е прието. А за 40-ти рожден ден - и аз си го празнувах и след това ми се случиха много хубави неща, но това не го обвързвам с празнуване или не. Просто животът е такъв - хубави и лоши, няма закономерност. За мен, всеки РД е повод за празник, защото си доживял жив и здрав до този ден, имам твърде много познати, които починаха и на по-ранна възраст, така че човек трябва да прави нещата така както ги чувства.

# 137
  • София
Непразнуването на 40-та годишнина е като всяко суеверие. За едни е задължително за спазване, за други (като мен), пълна глупост.

# 138
Мен РД ме депресира, кое му е радостното, че остаряваш?

# 139
Мен РД ме депресира, кое му е радостното, че остаряваш?
Това ,без да обиждам, е най-голямата глупост за мен. Следващия рожден ден се замислете колко хора не доживяват до възраст Х. Една приятелка що рев изрева като ставаше на 30, дни наред беше нещастна, необяснимо зашо. Но всеки си има неговите лимки е главата Simple Smile

# 140
  • София
За много години!
Записах се.
РД не празнувам, не обичам,  не вдигам никога телефона за поздравления, а и съм предупредила всички да не се обаждат, не ми е приятно, навъртяла съм години вече, че чак ми е повече от гадно, РД са за децата, но това е само мое мнение.

# 141
Опитвам да прехвърля информация от един лаптоп на друг. За целта качих папките на флашка. Направи ми впечатление,че когато дам "кът" при пействане във флашката папките са именувани "име на папка - shortcut", но папката изчезваше от десктопа. При прехвърляне,обаче на новия лаптоп ми се копира празна папка. И сега папките ги няма никъде, нито във флашката, нито в лаптопите. Реве ми се! Имате ли идея къде да ги търся ?
Редактирам се.
Всички папки, които са в диск Д и е направена пряка връзка са се копирали по този начин. Папките стоят запазени в диск Д. Слава Богу 🥵

# 142
Следващия рожден ден се замислете колко хора не доживяват до възраст Х.
Това какво общо има с празнуването на рождени дни? И аз не обичам да празнувам рожден ден. Ден като ден

# 143
Опитвам да прехвърля информация от един лаптоп на друг. За целта качих папките на флашка. Направи ми впечатление,че когато дам "кът" при пействане във флашката папките са именувани "име на папка - shortcut", но папката изчезваше от десктопа. При прехвърляне,обаче на новия лаптоп ми се копира празна папка. И сега папките ги няма никъде, нито във флашката, нито в лаптопите. Реве ми се! Имате ли идея къде да ги търся ?
Редактирам се.
Всички папки, които са в диск Д и е направена пряка връзка са се копирали по този начин. Папките стоят запазени в диск Д. Слава Богу 🥵
Не можете да правите копие на шоркът. И винаги използвайте копи пейст, а не кът. Понякога стават фалове при записване на флашка.

# 144
  • Mediterraneo
Те и нашите близки се надяваха на джамбуре по случай 50-я РД на ММ, но от рано казах, че такова няма да има, подготвям му пътуване.

# 145
Това какво общо има с празнуването на рождени дни? И аз не обичам да празнувам рожден ден. Ден като ден
Ставаше въпрос за това кой как се чувства, не как празнува. Аз например , ако годината е била хубава посрещам със смесени чувства следващата, да не би да е по-лоша, та както казах ,  всеки с неговите лимки😄

# 146
Това какво общо има с празнуването на рождени дни?

Абе, има, като се замислиш... И аз от едно известно време не се впечатлявах от рождените си дни, но наскоро прозрях, че немалко мои близки изобщо нямаха шанса да доживеят сегашните ми години.
Когато „остарях с още една година“ се смени на „оцелях още една година“, рязко променяш отношението си към този празник. И вместо да тъжиш по отлитащата младост, започваш да се радваш на годините, които са ти отпуснати, и да се наслаждаваш на това, което са ти дарили.

# 147
Имам си мое мнение по въпроса за годините и няма какво да се замислям. Не ми е цел дълголетието, даже ме ужасява.
Рождените дни са празници за децата и младежите.

# 148
Когато „остарях с още една година“ се смени на „оцелях още една година“, рязко променяш отношението си към този празник.
Как' Сийке. На 44 бях като рязко ми се смени визията за живота. Няма какво да ги мислиш другите. Живей си живота, радвай му се и си гледай кефа. Това ми е мотото

# 149
Здравейте. При по-силно прегъване без да искам се скъса маркуча на прахосмукачката /служи вярно поне 6-7г, много ме е яд/. Стар модел е. Това нещо подлежи ли на някаква поправка в домашни условия /да е лесно като за 2 леви и евтино, да си струва/? Или да търся магазин за рез.части да купувам нов маркуч. Друг въпрос как ще се скрепи с пластмасовите преходници.  Не ми предлагайте физически магазини, не съм в София, благодаря.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт