?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 464 938
  • 11 425
  •   2
Отговори
# 330
  • София
Опитвам се да поръчам нещо от ССС с ваучер от лоялната програма. Вжусловията пише безплатна доставка над определена сума, но когато въвеждам кода ми излиза, че дължа доставка.

# 331
Здравейте,
 Спешно, можете ли да кажете free сайт, който е url shortener? Без лимит на едно IP или поне да има 30 – 40 опита

# 332
За всички, които се оплакаха от доставка със Sameday - на 26-ти декември съм направила поръчка от zooplus (храна за куче) и още я няма! За доставчик официално в сайта на zooplus вече е посочен Sameday! Звънях на зоо - не вдигат, писах им - не отговарят! С въпрос вече това ли ще е доставчика, после с въпрос кога подяволите ще ми доставят храната?! Ни-що! Днес звънях на Sameday. Вдигна Моника, беше любезна. Питам я какво става с тая доставка, та от дни стои в техен склад. Днес щял да я докара колегата. А защо, да ви се не знае, нямам съобщение, че ще идва колегата ви, да не мислите че живея единствено, за да чакам куриер на Sameday?! Трябвало да имам съобщение. Трябва, ама нямам и аз това питам: защо нямам!!! Ами сега щяла да каже на колегата да ми звънне преди да дойде да се уточним. Е, той ще звънне, ама обикновено звъни и казва: аз съм пред входа. Няма такива идиоти просто! Ядосана съм, защото ще трябва да се набутвам с храна от другаде, но повече няма да си причинявам това с доставката от zooplus с тези кретени!
Да си знаете, които поръчвате храна за животни от zooplus.

# 333
  • Бургас
Здравейте. Имам следния въпрос.
Налага ми се да замина за една седмица в Турция по лични причини. През престоя си там смятам и да поработвам малко (работя дистанционно). За целта ще ми е нужен интернет и не смятам да разчитам на wi-fi в обществени обекти. Имам бисквитка (мобилен рутер). Има ли вариант да си купя от някой техен оператор сим карта с някакъв предплатен интернет? Кои са техните фирми предлагащи такива услуги?

# 334
По конкретния въпрос не знам, ама бих препоръчала да говориш с работодателя относно работата от Турция, защото при нас например от някои държави не може да се работи. Ако си си фриленсър, тогава няма проблем.

# 335
  • София
Turkcell е най-големия им оператор. Имам тяхна карта от години, работи в цял свят. Водафон е вторият оператор, има и още 1,не го знам. Предплатени карти продават на много места извън официалните магазини. Регистрират се срещу задгр. паспорт - https://istanbul.com/bg/about-city/internet-phones 

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 17:18 от Aisha

# 336
Допълвам се, след разправията храната дойде. Как дойде обаче? По малоумния начин на Sameday, естествено. Звъни накакъв номер, вдигам и се чува: кажи адреса! Моля?? Какъв си ти, бе, какъв адрес искаш? Кажи адреса да доставя пратката. Честно, тук вече давам заето и едва се сдържам да не му се разкрещя на тоя луд! Ми на кашона има етикет с адреса, ти не можеш ли да четеш, бе? Казвам му адреса за всеки случай. Добре, след 5 минути съм долу. И след една минута звъни: долу съм. 😳 Човечец, с вид на измекяр, мърляв и нелицеприятен, с баничарка без никакви индикации на фирмата доставчик. У-жас! Потресена съм. Сигурно наемат хора с нещо, което се движи на колела, да им разнасат пратките, но този беше тотал щета. И съм сигурна, че са го пратили след като се разбунтувах с имейли и звънене. Трагедия просто! Това излиза извън рамките на здравия разум изобщо. Кой луд би започнал изобщо да работи с тези хора, за Бога!?
Моля, споделете от къде другаде купувате храна за животни на поносими цени. С тези приключих!

# 337
  • Somewhere far away
Изискването да се вади лап топ на летище все още ли го има?

# 338
  • софия
Да.

# 339
Моля, споделете от къде другаде купувате храна за животни на поносими цени. С тези приключих!

От amazon.de - безплатна доставка над 50 евро. Покрай темата тук започнах и други неща да поръчвам https://www.bg-mamma.com/?topic=1700601.new#new

# 340
Пиши на магазина, че спираш да си им клиент конкретно заради доставката. Така има шанс да си вземат поука. Иначе както в България няма нито конрол от държавата, нито реална конкуренция, нищо няма да се промени.

# 341
  • София
Аз пък продължавам да си получавам храната от Зооплюс със Спиди и без никакъв проблем. Последно в понеделник.

# 342
Пиши на магазина, че спираш да си им клиент конкретно заради доставката. Така има шанс да си вземат поука. Иначе както в България няма нито конрол от държавата, нито реална конкуренция, нищо няма да се промени.
Писах им. Обясних, че това е причината и че фирмата-доставчик е неадекватна. От там нататък като получат отлив от клиенти, сами ще разберат.
Sameday са някакъв пълен абсурд. Мисля, че каквото и да им каже човек, реакциите са ненормални.

Аз пък продължавам да си получавам храната от Зооплюс със Спиди и без никакъв проблем. Последно в понеделник.
За всеки има първи път. Ще те споходи тоя "късмет", не се съмнявай. На мен това ми беше втора доставка с тези. И последна от там.

# 343
  • София
За всички, които се оплакаха от доставка със Sameday - на 26-ти декември съм направила поръчка от zooplus (храна за куче) и още я няма! За доставчик официално в сайта на zooplus вече е посочен Sameday!
Виждам, че освен Sameday си остава и DPD. Моята поръчка беше от 27-ми вечерта и я получих в понеделник със Спиди в посочения час. Но ако отпадне този вариант ще трябва и аз да се замисля.
Днес за една друга пратка се служебно се разправях с първите. Бях се зарекла да не изпращам нищо с тях, но за тежки пратки цените на останалите не са ми изгодни и май ще продължа да се ядосвам.

Налага ми се да замина за една седмица в Турция по лични причини. През престоя си там смятам и да поработвам малко (работя дистанционно). За целта ще ми е нужен интернет и не смятам да разчитам на wi-fi в обществени обекти.

Защо не провериш при първо при твоя оператор?
А1 имат неограничени разговори и 2000 МБ /ден за телефон за 4,99 лв (ФЛ) и 5,99 лв. (ЮЛ).

# 344
Колко изкарва батерията на Apple watch? Примерно ако го тормозиш 10-15 Мин с колко процента пада ориентировъчно

Общи условия

Активация на акаунт