?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 536
  • 10 210
  •   7
Отговори
# 2 850
Е как да не е ограничен? Във фейсбук и инстаграм не виждам изображения,ютюб също,  тук във форума също не виждам никакви изображения. Мобилният в момента става само за чат във вайбър и месинджър и да чета във форума без да виждам снимки, ако има такива.
Такова нещо при неограничен мобилен нет на Йетел не ми се е случвало, а милиони пъти съм използвала само техният мобилен нет за всичко -гледане на телевизия, ютюб, сърфиране, хотспот.Дни наред непрекъснато.

Ако не им отговоря на това съобщение кога се очаква да се повиши скоростта?

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 06:14 от Morkovelka99

# 2 851
При надвишаване на определно потребление се ограничава при всички оператори. "Неограничен" е само маркетинг понятие. Пише си го в договора с дребен шрифт в секцията с техническите параметри на плана.

Най-вероятно на другият ден - или веднага след полунощ, или 24 часа след получаване на съобщението. Със сигурност ти го пише с дребни букви някъде в договора.

# 2 852
Звънни на колцентъра
Справедливо ползване му казваха май. 10GB на ден е много, прилича на препродажба. Не казвам, че е такова, просто отбелязвам как аз бих постъпил
Ще ти го пуснат веднага, щом се свържеш с тях

# 2 853
Кой е плана?
Виваком имат уж неограничен, но е на макс скорост до едиколко си мв, после скоростта пада.
Накратко ....прочети си договора. Там със сигурност това го пише  .

# 2 854
Неограничен е неограничен по обем. Нейното е свръх използване. Операторите се застраховат по този начин.

# 2 855
Получих тава съобщение от Виваком
Скрит текст:
.
Чудя се наистина ли няма да ми таксуват нищо и като свършат и новите 10GB, пак ли ще ми изпращат такива съобщения и до кога? Някой получавал ли е?
Нета уж е неограничен с възможност за хотспот, един ден го ползвах повече и веднага ми изпратиха такова съобщение. В момента почти за нищо не става, само за чат  в месинджър.
Аз не съм доволна от обхвата на Виваком, а и както се вижда ми ограничават скоростта на интернета.  При Йетел нямаше такова нещо.
Ще те таксуват. Съобщението, което ще изпратиш за активиране на допълнителния трафик, е безплатно, но иначе тези 10ГБ струват... не помня колко. Потреблението е неограничено до 10ГБ на висока скорост за 24 часа и след това е неограничено, но скоростта е толкова ниска, че все едно нямаш интернет. Сумата ще ти бъде отразена като допълнение към месечната сметка.

# 2 856
Това за справедливото ползване ли..то не е ли само за роуминг?

# 2 857
В 00:01 часа започва новият отчетен период с неограничен нет на висока скорост.

# 2 858
Unlimited 200- 37 лв на месец. Уж ставаше за хотспот и за работа и затова избрах този план, а то още на първият ден с малко повече ползване и лъсна лъжата. Все повече ме ядосват тези от Виваком.
Ще видя утре каква ще е скоростта и ще им се обадя да ги питам или ще отида до офис.
Какво свръх потребление 2 епизода на "Живот на кантар" и няколко клипа от Ютюб и получаваш това съобщение.
На Йетел с такъв план седмици наред съм ползвала само мобилен нет без никакви такива условия и ограничения.
Аз ходя на места без нет, ползвам само мобилен и затова плащам за неограничен, а накрая излиза, че не бил такъв.

# 2 859
Ми толкова е. Миналата седмица цял ден обикновено сърфиране и после гледах Капките и 15 мин преди края, ми свърши бързата скорост на неограничения нет. Догледах си ги половин час след това, след 12 часа когато се възобнови бързата скорост.
Вие не им хващате уловките, щото така говорят, че хората не се усещат или не ги разбират... Интернетът е неограничен, но на бърза скорост е до 10 ГБ за 24 часа. Те практически не ти го спират след това, но и ти практически не можеш да го ползваш за почти нищо, защото е толкова бавен, че нищо не се отваря

# 2 860
Ако го знаех това щях да си стоя на Йетел.

# 2 861
На Йеттел съм, на месец потреблението ми е стигало и 340 000 МБ на месец. Причината - ползвах телефона за рутер. Няколко месеца беше, но никога не ми е намаляла скоростта или нещо такова. Не бих се изместила на друг оператор, ако те имат такива ограничения.

# 2 862
Да, никакви ограничения нямат Йетел при неограничен нет!
Аз затова съм супер изненадана от тези Вивакомци сега.
Наистина, ако го знаех щях да си остана на тях и да им давам 40 лв

# 2 863
  • sofia
Ползвах карта само с мобилен нет на Виваком, неограничен. Пускаш смс на посочения номер и веднага тръгва на висока скорост. Нищо не се таксува. Аз го ползвах вместо домашен нет и при гледане на видео или приложения за филми се "харчат" бая гигабайти.
Както е казал Бойко, пише си го в договора. Първият път и аз се зачудих какво става, готова да се разправям, но винаги първо си чета какво съм подписала и после ходя да се карам 😀

# 2 864
Таксува се. Предишния месец платих завишена сметка заради същата ситуация.
Ако картата ви е само за нет, не знам какви са условията, но за карта мобилен номер и мобилен нет, така стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт