?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 247
  • 10 206
  •   3
Отговори
# 2 895
  • Далечният изток
За племенница - минимум 500 лв. от двама. Това ако хората имат съвсем скромни възможности.

# 2 896
  • Буркина Фасо
Наближава сватбата на племенничката ми.  Не съм била на сватба от дъъълго време и много неща са се променили междувременно.
Моля ориентирайте ме каква сума трябва да подарим на младоженците (от името на двама). Отговори от рода на "колкото можете да си позволите" изобщо не биха ми помогнали Simple Smile
Благодаря!
така или иначе се знае, че ще има подаръци. попитайте ги какво искат - подарък или пари, или и двете.
те ще те упътят по-добре от нас.

# 2 897
Скрит текст:
То и да прочетеш много малко могат да преценят дневното потребление на максимална скорост за какво ще им стигне реално. А и, ако нямат опит и не са запознати като мен, ще си подпишат с нагласата, че е като при другите оператори.
Я кажете как е при А1 поне да знам и за там неограниченият им нет с уловки ли е?
Който не е запознат  като мен и иска неограничен мобилен нет да чете сега и да разпитва преди да подписва с Виваком, че да не се набутва.

Morkovelka99, ето това ми е потреблението от вторник-97.58 ГБ. Както виждаш, изпратено ми е съобщение за лимита от 100 ГБ.
А как да смяташ дневното потребление:
Видео от 480р обикновено ти ползва 1.1 ГБ на час, ако видеото е 720р, тогава скача до 2.2-2.5 ГБ на час.
Поне при мен така отчита.
Хаха, а аз винаги гледам на най-високата резолюция. Изобщо не съм си правила труда да следя до сега на месец колко интернет използвам, а и какво да го следя като всеки ден е различно. 10 GB за мен не е много потребление и не е много гледане както някой е написал. Оказва се, че е около 4-5 часа на ден.
Ще ги питам, ако ме таксуват ще се прехвърля пак на Йетел. Благодаря!

# 2 898
  • Буркина Фасо
подпиши договори към 3-те оператора и да се свършва с мъката. Smiley
аз 10 GB  за 10 години не мога да използвам.

# 2 899
Ще подпиша аз към 10 оператора 😂не към 3.
Ти не можеш, но аз мога. Искам като ида 3 дена в гората през цялото време да имам нет на висока скорост, а не само 3 часа.

# 2 900
  • Буркина Фасо
Илон Мъск е твоето решение. сключи договор с него и не се занимавай с нашите оператори.

# 2 901
Ей, сега ще му се обадя да се разберем! Благодаря за помощта!

# 2 902
Аз също си имах доста потребление преди.
Когато бях на квартира си ползвах телефона за рутер, следователно таблет или лаптоп или и двете.. филми теглех, гледах онлайн. На работа нощните смени ако бяха спокойни си гледах сериали. Ползвам си тик ток, ютуб доста активно в ежедневието си.
От доста време държа на неограничен интернет на максимална скорост. На а1 съм иначе.

# 2 903
  • София
Самоотговарям си за Уайкики аутлет, който беше на Скопие и го трансформираха в стандартен магазин. Вторият етаж е отново отворен като аутлет с фиксирани няколко цени - всичко по 1.99, 2.99, 5.99, 9.99 и т.н до 15.99 най-скъпите. Има детско, дамско и мъжко.

# 2 904
  • София
Каква е реалната инфлация от Януари , 2024 към момента?

# 2 905
  • София
Каква е реалната инфлация от Януари , 2024 към момента?
Калкулатор на инфлацията.

# 2 906
  • София
Моля за изпитана рецепта за премахване на ръжда от вана.

# 2 907
Оксалова киселина си купи от някоя железария, чисти ръждиви петна безотказно.

# 2 908
Искрено се надявам да се намерят тук плевенчани (по-старички или по-информирани) и да ми кажат как се казваше хотелът до гарата в Плевен (периода до 1989 г). Моля, помагайте, изпуши ми мозъкът да се сетя и на, не мога. Не знам защо си мисля, че беше "Дунав", ама ММ казва, че не било така, не намирам и никаква информация, както и да го търся, сякаш не е било...

# 2 909
Искрено се надявам да се намерят тук плевенчани (по-старички или по-информирани) и да ми кажат как се казваше хотелът до гарата в Плевен (периода до 1989 г). Моля, помагайте, изпуши ми мозъкът да се сетя и на, не мога. Не знам защо си мисля, че беше "Дунав", ама ММ казва, че не било така, не намирам и никаква информация, както и да го търся, сякаш не е било...
Ростов?

Общи условия

Активация на акаунт