?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 828
  • 10 203
  •   5
Отговори
# 3 135
Явно са ми звъннали за да имат запис че по телефона потвърждавам че аз съм писала мнението. Макар че не ми казаха че ме записват. Окало мен само ме плашат близките ми и казват че сала ще се палщам делото...
Записи без твое знание може да прави само МВР и то само след изрично позволение от съдия. Това не само че не е доказателство, а и е нещо за което можеш да ги осъдиш. Както и че въобще ти звънят, предоставила си им телефон само с цел изпълнение на поръчката и не могат да го ползват за други цели.

Въобще, щом не лъжеш и не клеветиш в коментара, не могат да имат никакви претенции. Не се филмирай, ами им теглото една майна.
Ако продължат - запис на разговора, в началото на който ги уведомяваш, че записваш разговора и после жалба за тормоз.
Ако имат поне 2 мозъчни клетки щом чуят, че записваш ще изчезнат мигновено.

А те хората казаха че искат да им звънна за да кяжя успяла ли съм зя изтрия мнението... но този сайт не предлага опция за пломяна и триене...  вариант у дя няпиша второ мнение че е станала грешка или че всичко се. Еразвило добре и да звънна дя им кажа.. не зням. Да не си създавам врягове.

# 3 136
Stela.03, момиче, досега ти се обясняваше сериозно,...но ти удари дъното с това „ Да не си създавам врягове.“

# 3 137
Вярвам на вас но половинката ми ме съветва друго и ми се кара тука... в крайна сметка ще послушам вас.

# 3 138
Явно и двамата се спичате бързо и лесно. Опитват се да Ви манипулират и да всеят страх, защото дори едно негативно мнение да има ще им развали репутацията. Не се хващай на глупости. Блокирай им номера. На твое място даже бих написала коментар как ме заплашват Simple Smile

# 3 139
Явно и двамата се спичате бързо и лесно. Опитват се да Ви манипулират и да всеят страх, защото дори едно негативно мнение да има ще им развали репутацията. Не се хващай на глупости. Блокирай им номера. На твое място даже бих написала коментар как ме заплашват Simple Smile

Благодаря много за куража! Бъдете здрави вие и всички които помогнаха днес!

# 3 140
Хубави,качествени куфари от къде мога да си купя в София?
Мога да препоръчам сайт. Пристигат за ден

# 3 141
  • София
Куфари Travelite от kufarite.com. Дойдоха бързо и са доста качествени и устойчиви на лошо отношение.

# 3 142
Вярвам на вас но половинката ми ме съветва друго и ми се кара тука... в крайна сметка ще послушам вас.
Ако толкова ви е страх, извадете 100 лева и отидете при адвокат на консултация. Ще ви обясни същото както ние тук.
КЗП може да имат безплатни консултации по телефона, но не е ясно колко адекватни ще са и дали въобще ще се свържете. Може да им пуснете една жалба за стока неотговаряща на описанието. Аз бих го направил още с връщането на поръчката щом са вдигали скандали още тогава.

# 3 143
От къде в София поръчвате пици за вкъщи и ви харесват? За Лагера става въпрос, ако има значение.

# 3 144
  • Somewhere far away
От къде в София поръчвате пици за вкъщи и ви харесват?
Доминос

# 3 145
Къде в София може да се иде на спешен преглед, при нужда и прием, за бременна жена?
Гледам, чета, ама нещо негативни коментари срещам все, как отпращат пациентките.
Имам болки и се съмнявам за бъбречна криза, сега съм легнала и ще пия но шпа, но ако се наложи нещо да можем да реагираме с ММ. Пък и дори да отмине сега е хубаво да имаме предварително план къде какво.

Извинявам се ако не е за тук въпроса ми.

# 3 146
Водиш ли се някъде на женска консултация?Иначе в Пирогов винаги може да се иде.В Спешното на Военна болница или Майчин дом( за последното не знам как става, само знам, че има Спешно звено).

# 3 147
  • пустинята Гоби
Пица Италия поръчвам напоследък, близо е до Лагера. Пиците не са големи, но са вкусни и от Доминос със сигурност са по-добър вариант.

За бременната дама, най-добре Майчин дом според мен. Аз съм ходила и в Шейново, ама не препоръчвам, искаха да ме вкарат в болницата за нищо.

# 3 148
От къде в София поръчвате пици за вкъщи и ви харесват? За Лагера става въпрос, ако има значение.
https://www.google.com/maps/place/%D0%9F%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%80 … xNDU1SAFQAw%3D%3D Може на място, може и през takeaway да поръчате

# 3 149

Благодаря много за куража! Бъдете здрави вие и всички които помогнаха днес!
Изобщо да не те притеснява! Щом те лъжеш и не клеветиш няма те трябва да докажат, че не е било така. Обичайна практика е да правят така. На моя приятелка също и се обаждаха от фирма (не в България) да я плашат с адвокат и да я приканват да си изтрие негативната оценка. Замисли се реално: завеждат дело за уронване на престиж и какво? Как доказват, че си ги клеветила? Какво им се обясняваш изобщо? Блокирай ги и да вървят на майната си.

Общи условия

Активация на акаунт