?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 937
  • 10 194
  •   6
Отговори
# 3 495
Какви са твоите опасения, Къдрокоса?

# 3 496
Статията повдига интересни въпроси за този, който може да чете между редовете.
Какви интересни въпроси, за тези които не могат да четат между редовете?

# 3 497
Статията основно разглежда технологичната част на дигиталното евро, а не юридическата - затова писах, че от тази гледна точка не пише нищо притеснително.

За това дето щели да ни вземат спестяванията - не било вярно, доброволно ще инвестираме. Аз доброволно се ваксинирах преди 4 години, никой не ме е карал. Ама ако не бях ваксинирана, трябваше за всяко нещо тестове да си правя.

Затова не им вярвам на доброволното инвестиране, пък дано греша.

# 3 498
Единственото полезно нещо в статията на този атлас е, че механизмът предвижда лимит €3000 като всяка сума над тази ще се прехвърля в традиционна банкова сметка. И че целта на упражнението е улесняване на разплащания на дребно, за да се избяга от банковите такси са трансакции

# 3 499
Едва ли целта е добруването на хората...не сме на по 10 години че да вярваме..аз поне...в еднорози.
Друга им е целта ....

# 3 500
България не е единствената страна в ЕС, как си представяте някой да вземе парите на немците, французите или италианците 🙂 Живея във Франция и тук това никого не притеснява.

# 3 501
  • софия
Имам въпрос: От около година фризерът ми е изключен и не съм го ползвала. Сега като го включа мога ли веднага да си сложа продукти в него или трябва да чакам да мине време и да се замрази и тогава да слагам в него?

# 3 502
Чакаш. Това го пише във всяко упътване за хладилници.

# 3 503
  • софия
А някаква идея колко време или как да разбера, че ве§е е ок? То може да го пише, ама аз отдавна не го пазя.

# 3 504
България не е единствената страна в ЕС, как си представяте някой да вземе парите на немците, французите или италианците 🙂 Живея във Франция и тук това никого не притеснява.

Ми представям си го - кой преди 6 години си представяше, че ще му забранят да излиза от къщи?

# 3 505
Абре допреди 5 години хората не си представяха и че може да им отнемат свободата на придвижване и да ги затворят по домовете, да им изискват разрешително за да излезнат на улицата, ама ето че стана. И да им наложат цензора и да вкарват в затвора за оспорване на официалния наратив също не си представяха, ама и това стана.
Затваряне на шенгенските граници също...
А и отделно от ЕС, да не забравяме КПП-тата на Герб и фиаското с тях точно по Великден.
Та на този фон и една колективизация не е толкова безумна идея. А в България поне няколко милиона биха я подкрепили.
Ужасни са всички оператори. Легализирана измама...
Проблема е колкото в самите оператори, толкова и в хората работещи в офисите им, които целенасочено лъжат.

# 3 506
А някаква идея колко време или как да разбера, че ве§е е ок? То може да го пише, ама аз отдавна не го пазя.

24 часа за да е сигурно. Можеш да сложиш и термометър вътре де, като спадне температурата под -18 вече е ОК.

# 3 507
  • софия
Много ти благодаря за информацията.

# 3 508

Ми представям си го - кой преди 6 години си представяше, че ще му забранят да излиза от къщи?
Правиш паралел с форсмажорна ситуация касаеща целия свят не само Европа. Подобна експроприация е възможна ако дойдат отново руснаците, те имат опит как да го направят отново 🙂

# 3 509
  • Велико Търново
Здравейте! Излезе ми реклама за онлайн езиков курс по програма "По-добро бъдеще" с 20 на сто самоучастие. Имаше форма за регистрация. Обадиха ми се и ми обясниха, че са три нива, всичко е онлайн. Фирмата била полска. Някой случайно да знае дали не е фишинг или си е напълно законно?

Общи условия

Активация на акаунт