?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 732
  • 10 191
  •   6
Отговори
# 3 525
  • софия
Револют

# 3 526
  • под тепетата
Благодаря, zvаnchе!

# 3 527
  • Deutschland/HE
PayPal

# 3 528
  • оттам, откъдето започва България
По банкова сметка.

# 3 529
  • под тепетата
Благодаря ви! Хубав и спокоен ден!

# 3 530
Как мога да изпратя пари до Англия?
Е???? По банковата сметка на получателя не става ли?
Някои въпроси ме изумяват.

# 3 531
Добър ден на всички. Сега пия кафенцето и ви черпя виртуарно с по едно кафе да ми правите компания. Heart
Не знам в коя тема да попитам и затова питам тук. Можете да ме насочите към темата, ако е създадена във форума. Искам да си купя добра bluetooth тонколонки да лаптоп да не ми се завързват, заплитат и моткат кабели. Но чета, че издържали на работа по само 4-5 часа.
Благодаря предварително за оказаната помощ. Приятен и слънчев ден на всички.

# 3 532
Лесно ли става минаването през летищата с български паспорт?

# 3 533
  • Пловдив
Дилемата с пратката я разбрах, за първи път Спиди ми връщат отговор за няколко часа.
"товарителницата е модулно генерирана от подател, пратка е пътувала с вътрешна куриерска услуга и с допълнителна услуга „Обявена стойност“ като комисионната за застраховката е отбелязана за Ваша сметка"
Може да свърши работа на други хора и да не се чудят.

# 3 534
През някои лесно, през други трудно, на трети невъзможно... В Пхенян, примерно, въобще не уважават българския паспорт. Cry

# 3 535
  • UK
Леле, колко съм остаряла

Какво значи лесно? За къде пътуваш, в ЕС има гишета на самообслужване - сканираш и минаваш. Зависи с детето ли си, без дете ли си? Ако пътуваш за друга част на света си има режим на проверка. Може пък да изтеглиш и късата клечка за внезапна проверка

# 3 536

Аз не ти разбирам въпроса много. Какво значи "през летищата"? Ако пътуваш в границите на Шенген, няма проверки на документи (само 'секюрити'). Все едно пътуваш с междуградски автобус. Ако си извън Шенген, минаваш проверка както всички останали пътници и няма значение какъв ти е паспорта. Ако правилно съм разбрала въпроса...

# 3 537
Давам пример за да стане ясно
Лятото Тревизо на вход показвам небългарски паспорт и ми махва да минавам. Този който е с личн карта сканиране и т.н.
В Гърция същата работа, или почти. Ако по някаква причина правят проверки, по-бързо ли се минава?

# 3 538
И на мен ми е интересно, по- подробно за какво се пита Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз ,по принцип , български документи ползвам само на влизане и излизане от България, та...

# 3 539
  • София
То пак не стана особено ясно 🙂
Сам/а питаш, сам/а си отговаряш.
Лятото вече бяхме в Шенген по въздух - на кой се размахват паспорти в Тревизо, на кой се сканират карти...

Общи условия

Активация на акаунт