?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 600
  • 10 188
  •   7
Отговори
# 3 540
Паспортът ми не е български

# 3 541
Има ли програма/приложение, с което мога лесно да променя фона на снимка. Тоест това, което е зад обекта на снимката.

# 3 542
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
има ли някаква програма за визуализиране на прическа на мъж?
Горинич се чуди дали да си отреже бретон. аз смятам, че ще прилича на овца.
ако може да се види преди да я отреже ще е чудесно

# 3 543
Паспортът ми не е български

И какво от това? От България ли излиташ и в рамките на Шенген ли пътуваш?

# 3 544
  • Пловдив
Здравейте!
Може някой да е изпадал в подобна ситуация и да може да ме посъветва.Не знам на нотариус ли да ида на консултация или на адвокат.
Наследници сме със съпругата на татко.Тя е рускиня (украинка, живееща в Русия), живееха там.Не сме в добри отношения с нея.
Трябва да си дарим части от имот тук и имот там.Изпратили са ми образец на документ, но не мога да им имам доверие никакво.Трябва ми някой, който да разгледа този образец и да ми обясни имам ли повод за притеснение.Според мен съм по-скоро за нотариус.Има ли някакъв вариант и двете да сме сигурни, че другата няма да я прекара нещо?Изобщо как най-лесно мога да се оттърва от тази ситуация, че ми писна вече.
Мерси!

# 3 545
има ли някаква програма за визуализиране на прическа на мъж?
Горинич се чуди дали да си отреже бретон. аз смятам, че ще прилича на овца.
ако може да се види преди да я отреже ще е чудесно

Има много такива приложения  в App store, не се сещам конкретно име, преди време съм ползвала, прекрасни са за отказване от промяна.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 16:31 от zari65

# 3 546
Има ли програма/приложение, с което мога лесно да променя фона на снимка. Тоест това, което е зад обекта на снимката.

Photoroom.

# 3 547

Photoroom.
Photoroom не ми върши работа, защото снимките, които искам да обраотя не са на хора. То търси лица, за да направи обработка. Отказах се вече.

# 3 548
Днес влязох в един магазин, взех хляб и мляко и на касата поискаха да ми проверят чантата. Бях с платнена чанта и техният аргумент беше, че не е дамска, затова подлежи на проверка. Прави ли са?

# 3 549
  • Сф
Преди 10тина години са ми правили такава проверка в Била. Охраната ми показа надпис на входната врата, че имат такова право

# 3 550
Да, имат право. На мен в Лидл ми провериха, на касите на самообслужване, показах и касов бон от Кауфланд, нямаше проблем. Чантата ми беше обемиста и не влиза в техните шкафчета.

# 3 551
Имат право да поискат по закона за частната охранителна дейност. Но рядко съм виждал да се случва, освен с цигани или когато охранителите са пияни.
Ако не се съгласиш нищо не могат да направят освен да извикат полиция.

# 3 552
Нямате си представа колко се краде. Почти всеки път в Лидл чувам/виждам кой как е скрил по джобове и под якето си кашкавал, салам или алкохол

# 3 553
Само във Фантастико са ми проверявали чантата и то една определена касиерка, която изключително нагло поиска да ми види дамската раница (не голяма, малък размер) и бръкна вътре и извади шишето на детето с вода и попита това откъде е. Направо откачих. Шишето си беше детско, не бутилка с вода от магазина. А освен това в магазина има и охрана, която не спира да обикаля и да гледа клиентите подозрително, да не можеш да пазаруваш на спокойствие.

Иначе имат право, обикновено на входа пише, че има възможност по-обемисти чанти да се преглеждат.

# 3 554
Благодаря за отговорите!
Не видях надпис отвън, относно проверка на чанти, но може и да съм го пропуснала. Стана ми неприятно, защото има обемни дамски чанти, тях не ги проверяват, но моята платнена била "пазарска" и трябвало Frowning

Общи условия

Активация на акаунт