?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 407 334
  • 10 179
  •   1
Отговори
# 3 615
  • Deutschland/HE
Носи стандартна раница. С австрийските и Луфтханза никога не са ни ги мерили ръчните багажи.

# 3 616
  • софия
Багаж с указания размер.

# 3 617
Зависи от персонала на гейта. Принципно щом е в указания размер не трябва да е проблем, но съм виждал на Уиз и Райънеър да се заяждат, че щом било раница се таксувало допълнително. Само на тези двете нискотарифните съм виждал да правят проблеми за такива дребни неща, но кой знае.

За Шенген официалните източници никога не са казвали, че няма да има проверки. Каза се, че задължителните редовни проверки за всички пътуващи се заменят с такива за хора избрани по оценка на риска. Сам възрастен с деца, покрива някои критерии за повишен риск.

# 3 618
Имам следното питане. Предстои ни пътуване с 3 авиокомпании - Austrian, Norwegian и Lufthansa. Стандартно имаме за всички еднакви параметри на багажа, плюс втори багаж, описан като лична вещ (дамска чанта, лаптоп) с размери 40/30/10 см. Задължително ли е буквално да се приме дамската чанта (мъжът ми слава богу още не е толкова свободомислещ) или може да носим по-малки раници в указания размер?
Допълнителния багаж трябва да отговаря на размерите и да може да влиза под седалката пред теб.

# 3 619
Тонка, раницата е приемлива, ако не надвишава указаните размери, а ти ще можеш да минеш И с малка дамска чанта (но наистина да е малка). Никога никоя компания не ми е правила проблем за дамска чанта, която ми е в допълнение към ръчния багаж.

# 3 620
  • софия
Миналия месец служители на нашето и друго летище бяха доста мили - затвориха леко око за леко надвишаване на чекиран багаж. Пътувахме с Луфтханза. На нищо друго не са обръщали внимание. Мъжът и дъщерята  си бяха с раници, аз бях И с чанта, но не точно дамска за ръчен.

# 3 621
  • Пловдив
Имам направление за кръвни изследвания от ЛЛ. Дали ще се върне при лекаря резултат, когато са готови?

# 3 622
Имам направление за кръвни изследвания от ЛЛ. Дали ще се върне при лекаря резултат, когато са готови?

ЛЛ ще може да отвори и да види резултатите, когато са готови.
Ако питате дали ЛЛ получава съобщение за качени резултати - не.

# 3 623
Ако имаш инсталирана аппл.Е-здраве от там може да следиш цялото си здравно досие, вкл.резултати.

# 3 624
С моята ЛЛ сме се разбрали,след като направя изследванията да ѝ пиша,тя си отваря резултатите.И няма значение в коя лаборатория,за нея,в смисъл,че системата им е една.

# 3 625
Имаме нотариално заверена декларация, че синът ни може да напуска страната с трети лица. Нямало е проблеми до сега. Пътувал е два пъти до Гърция и един път до Германия все с различни хора.

# 3 626
  • Пловдив
С моята ЛЛ сме се разбрали,след като направя изследванията да ѝ пиша,тя си отваря резултатите.И няма значение в коя лаборатория,за нея,в смисъл,че системата им е една.
да, дали има значение в коя лаб.ще ида...щото знам, че в тази в ДКЦ-то и ги носят, за други не ми беше ясно.
Мерси.

# 3 627
Няма,няма.Аз никога не ходя в онази, защото ми е много далеч.От онази мисля има опция и онлайн да провериш резултатите(само съм чувала,не съм се убедила).

# 3 628
да, дали има значение в коя лаб.ще ида...щото знам, че в тази в ДКЦ-то и ги носят, за други не ми беше ясно.
Мерси.
Според мен има значение, защото моята ЛЛ ми каза: ако отидете в Рамус, ще мога да ги видя, защото имам достъп. Ако отидете в друга лаборатория, ми ги донеси.

# 3 629
От Ми лаб със сигурност ги виждат, защото след това ми звъня да изкоментираме едни резултати.Предишни години в една местна лаборатория,пак нямаше проблем.С Мистик ползваме услугите на лични лекари от едно и също ДКЦ,та затова задълбах с обясненията към нея.

Общи условия

Активация на акаунт