?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 455
  • 10 196
  •   1
Отговори
# 3 855
А тази сказка дали е вредна ако ти я пръснат в лицето? 😀 сори за тъпия въпрос

# 3 856
Ти как мислиш? Чула ли си да е много полезно да си мажеш смазка за колелета по лицето? Сори за тъпия отговор, ама той като въпроса. 😁
Но за да не се шашкаш - споко, не се умира от това. Измий си лицето!

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 16:15 от DiaMia

# 3 857
  • Далечният изток
Нали каза, че почти ти е пръснал в лицето?
Има ли досег с кожата? Ти не се ли изми?

# 3 858
А тази сказка дали е вредна ако ти я пръснат в лицето? 😀 сори за тъпия въпрос

Обясни разбираемо - бяхме еди де си, майсторът правеше еди що си...така ни пръсна...
Какво е правил майстора с тая смазка-верига ли е смазвал..друго ли...

Искате категоричен отговор. А въпросът общ и неясен. Ми няма как да стане!

# 3 859
До колкото знам в България законодателството не позволява такова нещо като мобилен рентген, защото помещенията в които се ползват апарати с радиация трябва да са специално одобрени.
Имаше преди известно време репортаж за закупени много бройки такива от МЗ по европейски програми, които сесят и прашасват заради това.
В болницата са му правени на болничното легло снимки с мобилен цифров рентген. Не открих да се предлага такава услуга по домовете.
Благодаря!

# 3 860
Заплащат ли се съобщения изпратени чрез RCS,ако отсрещният не е активирал тази функция?
Преди два месеца изпратих съобщение на един човек чрез функцията RCS. И ми се таксува като редовен SMS! Затова.внимавайте.
Имам въпрос към всички вас. Защо във филтъра на пералнята е пълно с вода, след като го чистих преди 2 месеца? Маркучът за мръсната вода, като цетрафугирането го стопирам, стои върху тоалетната чиния. После включвам на програма центрафуга и свалям маркуча долу на земята до тоалетната чиния. Два пъти включвам центрафуга, тъй като е на 800 оборота и при първото центрафугиране са доста влажни дрехите.
Благодаря предварително за помощта.
Във филтъра на пералнята винаги има вода. 800 оборота не е много силна центрофуга. Ако правиш разлика с преди е възможно ремъка да се е разхлабил (разширил). Друга причина за лоша центрофуга би била ако не е оптимално заредена или има малки и големи части вътре, при центрофугиране не може да се разпредели равномерно, става дисбаланс и спира. Това са само предположения без да знаем повече.

# 3 861
  • Deutschland/HE
До колкото знам в България законодателството не позволява такова нещо като мобилен рентген, защото помещенията в които се ползват апарати с радиация трябва да са специално одобрени.
Имаше преди известно време репортаж за закупени много бройки такива от МЗ по европейски програми, които сесят и прашасват заради това.
В болницата са му правени на болничното легло снимки с мобилен цифров рентген. Не открих да се предлага такава услуга по домовете.
Благодаря!

Тетка, в България са толкова трудни изискванията за разрешаване на ползване на рентген. В болниците явно има начин, но мобилен
Частна линейка, рентген в болница и обратно. Знам, че струва много пари Sad
Ето това ми излезе при търсене:
Мобилни рентгенови снимки по домовете
. Заблуждаващо е Sad

# 3 862
Питам тук че нямам време, правя запеканка с картофи и пилешко.
Освен сметана и кашкавал слагате ли яйце, брашно???

# 3 863
  • Далечният изток
Щом има сметана, няма нужда от яйца и брашно.

# 3 864
Мерси а инд орехче???

# 3 865
  • Далечният изток
Не.

# 3 866
Индийско орехче слагам само на картофено пюре и кюфтета от тиквички.

# 3 867
Подправките са въпрос на вкус, аз харесвам индийско орехче с картофи.

# 3 868
Подправките са въпрос на вкус, аз харесвам индийско орехче с картофи.
Особено със сметана, или с бешамел.
Ползвам и кимион на картофи- по- индийски го докарва.

# 3 869
  • Далечният изток
Аз не бих сложила на запеканката с пиле...
На картофено пюре слагам.

Общи условия

Активация на акаунт