?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 408 996
  • 10 204
  •   2
Отговори
# 3 915
Къде се запазват тия съобщения?
От BG-ALERT се пазят, но това не го намирам.

Точно това коментирах, че изчезват съобщенията.

Не е от джипиеса, аз не го държа включен, защото ми се струва, че много харчи батерията. Според мен правят някаква триангулация на местоположението с помощта на най-близките клетки на оператора.

# 3 916
Също не получих съобщение за предупреждение за земетресение от bgalert. Но усетих слабо земетресението по изскърцването на хладилника, дивана, слабо се люлееше полилея в кухнята. Отидох да погледна в коридора, където е входната врата, се клатеше висулката с делфините, за която точно с тази цел е поставена на вратата, и ключовете на вратата.
На 1-ри април също не получих гласово съобщение на проведения тест от bgalert.

# 3 917
  • до най-прекрасния мъж
Аз не получих съобщение, но съм си изключила опцията от телефона. За мен са безмислени - ако е наблизо, едва ли имам време за някаква реакция. Ако е надалеч, ще съм в безопасност така или иначе, а може и да не го усетя изобщо, както се случи днес. Тоест, не виждам смисъл да работи и да ме стресира. Особено ако реши да звъни нощем, когато телефонът е на без звук.

# 3 918
При мен не е пищяло.
Не ме стресира.
Не е известие..а сигнал.
Може би за това не се запазва.

# 3 919
  • София
Аз не получих съобщение, но съм си изключила опцията от телефона. За мен са безмислени - ако е наблизо, едва ли имам време за някаква реакция. Ако е надалеч, ще съм в безопасност така или иначе, а може и да не го усетя изобщо, както се случи днес. Тоест, не виждам смисъл да работи и да ме стресира. Особено ако реши да звъни нощем, когато телефонът е на без звук.
Безсмислено е за земетресения, да. Но при наводнения, промишлени аварии и подобни е полезно, защото съобщението дава указания за действия и безопасност.

# 3 920
Някой използва ли четка за почистване сутрин на микробите от езика (по средата)?

Виждате ли ефект и коя марка бихте препоръчали?

# 3 921
  • UK
Аз ползва това което е показано посредата на снимката - пластмасовата джаджа.
 От аптека е купувано

# 3 922
  • Бургас
Не е известие..а сигнал.
Това, което получих аз днес, беше звуков сигнал и текст с магнитуд, къде е, на какво разстояние е.
Беше 10-15 секунди преди първи трус, така че човек наистина няма кой знае какво време за реакция.

rubyo, свекърва ми от години ползва такъв тип четка за езика, доволна е, но марка не знам. Мъжът ми също си купи, но не е толкова редовен в ползването ѝ.

# 3 923
Аз си минавам езика с обикновена четка, след като приключа със зъбите. Както си е след миенето на зъбите с каквато паста е останала по нея и се е разпенила в устата. Не би ли трябвало да успява да почисти език, щом зъби успява?

# 3 924
Някой използва ли четка за почистване сутрин на микробите от езика (по средата)?

С такава четка можеш да почистиш налеп по езика, но не и микроби. Не се връзвайте на рекламни въдички. Simple Smile

# 3 925
  • Deutschland/HE
Децата са много доволни от тази паста за зъби. Явно стана модерна и цената скочи в небесата.

# 3 926
  • до най-прекрасния мъж
Безсмислено е за земетресения, да. Но при наводнения, промишлени аварии и подобни е полезно, защото съобщението дава указания за действия и безопасност.
BG-ALERT е различно. Това предупреждение, което съм спряла, е само от Андроид и е само за земетресения. Аз както изпитвам панически страх, може да награбя детето посред нощ да бягаме, а всъщност нищо да не усетим, ако е далече. Затова няма смисъл за мен. Ако е вблизост, така или иначе ще изпищи навярно заедно със събитието.

# 3 927
При плащане с карта в Нотино, спират ли такса?

# 3 928
Сигналът беше реално половин минута преди самото земетресение. Което даже да е било 6 по Рихтер в епицентъра, при нас не е било повече от 3

# 3 929
При плащане с карта в Нотино, спират ли такса?
Каква такса?

Общи условия

Активация на акаунт